Отговори
# 90
Гери преди време нали каза да изтрием стария и скайп, че някой и го хакнал и ни даде нов. Не знам. Аз от давна не съм писала в скайпа. Пиши и ЛС тук.
Офффф, Чочиииии! Добре си и казала на бабката. Аз така по между другото в разговора щях да подметна, колко добре се е получило, че децата не са се заразили от баща си и бих подчертала добрата роля на разходките за това.
Жу, а ти какво правиш? Как е хавата с работата? А Васко сигурно с нетърпение чака да свърши училище?

# 91
  • София
Жу, по едно време ми се струва, че Гери писа за някакъв проблем със скайпа и май даде нов, обаче не помня подробности  Crazy. Неприятна случка!

Ренка, аз първия ден за Рони вярвах до последно, че са слухове! Просто не си представях, че гласът, заради който се влюбих в рока, ще си иде  Sad!

Чоч, абе пробвай да не му се връзваш много на бабето... Някои хора с годините се изачанчават и стават много особени, гледай си живота и си свирукай! Другия път, ако стане нещо, пак ще ни се оплачеш и ще ти мине  Wink  Hug!

Реа, чаках Софийска вода за узаконяване на четири водомера. Ставам сутринта, включвам кафемашината, отварям кухненския прозорец и какво виждам - пред нас цял камион на Софийска вода, а от него слизат 4-5 парчета работници с лопати и инструменти  Shocked! Викам си, тая мацка по телефона дали ме е разбрала, че искам узаконяване на водомерите или ми е записАла час за прокарване на нова водоснабдителна тръба  Joy! Обаче, като отидох да се мия в банята, разбрах ква е хавата - вода нЕмаше, авария... По-късно, обаче, дойде един единствен човечец с някакво мижавко уредче и ме узакони  Joy!

# 92
Кипре , Норка кара 5-тата си година, ама ако е на аванта  Mr. Green що не. Като сайта мине ОТК пиши да знам ако има нещо  Mr. Green

Това за Гериният скайп сега го разбирам...............да взема да и изтрия скайпа ли? Тя винаги е онлайн  newsm78

# 93
Вени пак на таб интересни неща да се случат  Crossing Arms , а честито ти узаконяване   bouquet

# 94
Мерси на всички за подкрепата  Hug
Жу,много странно това със скайпа  Rolling Eyes

# 95
Странно,странно............... ама факт  Crazy
Както си превеждахме едни песнички,така след два часа положението  *утки,мутки....  ooooh!
И на мен ми е смешно обаче  Mr. Green
Бива ,Ренка..........хич не ми дреме вече на работа.Аз съм се нагласила на едно сладко и хубавко раб.местенце и съм ги сложила всички други в графа безразличие.Все си мисля,че скоро няма да съм там и това ми действа доста добре.Ежеминутно  имам  едни мечти за живот зад граница и това ми помага.
Нали казват,че нещо трябва да го искаш много,да вярваш и то ще се случи!Е и аз така правя  Mr. Green да видим докъде ще я докарам  Joy

Васко имали утре изходно ниво по  БЕЛ,той болен.Кво да правя?Много ли е важно?Нали сме първи клас и не съм ориентирана особенно.

# 96
Я, че изходните нива от първи клас ли ги направиха вече? Нали уж бяха от 4-ти  newsm78?
Момичета, няма как да не споделя с вас поредния хит на Деян Неделчев  Joy Joy Joy! Гледайте клипа и денят ви 100% ще стане много по-весел  Joy!
Enjoy: http://vbox7.com/play:2d7f8720     Joy Joy Joy Joy Joy

# 97
  • Пловдив
Най-добре говори с гУспУжата на Васко, Жу.
За другото - много добре си се ориентирала, ще стане точно както искаш! Стискам палци  Hug

# 98
Жууууу, скицо Crazy, радвам се да те видя Hug! Пиши на Гери във фейса, тя е все там. Тук не знам дали чете. Помня, че старият скайп го трихме, и си направи нов.
Радвам се, че звучиш отлично Hug!
За тъй нареченото от теб изходно ниво, което всъщност е изходящо hahaha, те съветвам да заведете детето поне за него. Важо е, колкото и входящото. За нас май няма значение, обаче за учителите... ooooh!

Чоч, на тая бабка що не и ограничиш достъпа до вас Thinking? Явно те кара да се чувстваш зле. Ми тогава я игнорирай Crossing Arms.

Пък тоя Деян Неделчев е рядко противен за мен Sick ooooh!. И песните му са ми тъпи, съжалявам, Рени Confused.

# 99
  • Пловдив
Този в какъв жанр се изявява, простете? Не мога да го чуя, само виждам потресаващия му танц  Crazy

# 100
Poli, именно че са тъпи и е пълен идиот! Няма за какво да се извиняваш. Просто исках да се посмеете на идиотския текст и кретенските му танци  Joy. На всичко отгоре снощи в Шоуто на Иван и Андрей казал, че чалга певците са травестити  smile3532. Не, че харесвам чалгата, ама се чудя тоя педал на къв отгоре обижда хората?
Кипре, чувала ли си малоумната песен "От икебена дървесата ги боли"? Е, тоя я изпълнява.

И нещо, което не е никак смешно: http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=120703444619024&ref=ts

# 101
 Hug Пол,изходноооооооо  Joy  Joy  Joy ........голям смях  Joy Сетих се едни глупости.....пу,пу на езика ми.
Верно,че изхоДЯЩО по така звучи  Flutter

# 102
  • Пловдив
Кипре, чувала ли си малоумната песен "От икебена дървесата ги боли"? Е, тоя я изпълнява.

Не съм. Изпуснала ли съм много? Значи не е чалгар? Естрада?

# 103

Не съм. Изпуснала ли съм много? Значи не е чалгар? Естрада?
Естрада ами-и то каква  !Васко -кеца е  един  аматьор пред него   Crossing Arms

П.П. Ставам,че ми се говори много ама ще пропусна работуту така  .По една целувка от мен имате за лека нооооощщщщщщщщщ  Heart Eyes

# 104
Чоч, на тая бабка що не и ограничиш достъпа до вас Thinking? Явно те кара да се чувстваш зле. Ми тогава я игнорирай Crossing Arms.
Игнорирана е до мининмум, Поли. Въпреки, че живеем през 1 блок, много рядко идва вкъщи и ние много рядко ходим у тях. Като се видим, обаче, все нещо става и ме кара да се чувствам зле  ooooh!. Нищо не смея да й кажа, щото е отгледала мъж ми и той я има за светица  Tired
Както и да е!
Я ги вижте мойте хубавци:
 newsm28 newsm79 newsm75

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 17:02 от Чочиии

Общи условия

Активация на акаунт