Отговори
# 75
Добрютро.
Минавам да кажа "Здрасти" и ще зачезвам, че ми се насъбрала за тия дни дето ме нямаше една камара работа.

Реа, и аз видях часовниците. Честито. Адски много ми харесват. Защото са с по-широки верижки. Пък аз напоследък съм на вълна да нося часовника с цял ред гривни. Много ми харесва.

Също не бях носила и аз години наред часовници. Обаче миналото лято си купих една евтинийка за 15 лева от морето. Заради пустия ни шофьор дет ни кара сутрин и след работа. Много е луд. Минута не чака след споменатия в графика час. Зат'ва си купих сахатник и даже съм го бутнала умишлено с 3 мин. напред, че да не ми изгледам задницата на буса някоя сутрин. Laughing

Вени, ами ти пак, подобно както с очилата... Fossil  значи, а? Нищо работа, дреболия. Ама не съм изненадана. Още помня когато въртя-сука и накрая купи пенджурките Келвин Клайн. Wink
И моят е Фосил, ама фалшив.

И Вени, още веднъж да ти благодаря за безценната помощ.  Hug
Занимавах Вени 2 дена с моите таблици и докИменти.

Полинко, Чочи, ама верно ли пък чак толкова студено при вас? Днес тука е пекнало едно слънчице... Типично променливо пролетно време. Само дето такова трябваше да бъде през април. Ама то нали щото 2012-та идва и ще се обръщат полюсите  Wink

И зачезвам, че имам купища работа

# 76
  • София
Добро утро!
И при нас е много студено! Сутринта беше около 7-8 градуса, а като прибавите студен вятър и дъжтд... гадорията е пълна!
Стеф, той ми е подарък, иначе мисля, че не бих дала толкова парички  Mr. Green! Ще предпочета да купя няколко, които да ползвам като бижу  Wink.
Стеф, за таблицата - беше ми приятно да помогна  Hug! Ако трябва да я обсъдим на скайп, драсни някой ред, когато решиш, било на пощата, било тук, че не винаги е включен скайпа.

# 77
  Поли, те момичетата са ти казали вероятната причина за повръщането. Давай му по-течни храни и много чай с мед. Иначе бронхиалните спазми са хриповете на дробовете, които докторите чуват при преслушване. За гърлото защо не му направиш компреса с извара, за който говореха Миленка и Бенджи?
  Часовници не нося. Дразнят ме всякакви джунджурии по ръцете. Отвикнах да нося пръстени и гривни откак родих големия и ми се налагаше да препирам на ръка пелените. Сега дори и халката не си нося, а като ученичка бях като подвижна сергия  ooooh!.
  Чоч, да разбирам ли, че таткото ви се е излекувал? А ти що така лаконично се изказваш?
  Норче, баницата с локум и аз я видях, ама никога не съм опитвала, та за това не взех отношение. Иначе звучи много добре и се надявам да сложите рецептата в рецептурника ни, че като ми дойде музата да я правя, да не ровя из темите  Mr. Green.
  Вени, Дио почина преди 2 дни и ние си го оплакахме в концертната тема в Клюкарника, но реших да не ви развалям настроението с новината  Cry! Рейнбоу беше една от групите, които ме запалиха по рока! Нека почива в мир  Flowers Rose!

# 78
Тука кога се махна лявото подравняване на текста или на мен нещо ми се пивижда? Аз не съм осреднявала досега моите писаници. А вие? newsm78

# 79
Тука кога се махна лявото подравняване на текста или на мен нещо ми се пивижда? Аз не съм осреднявала досега моите писаници. А вие? newsm78

Имало някакъв проблем с форума, не е от теб. При мен е наред.

Рени, разбрах Peace.

# 80
 Чоч, да разбирам ли, че таткото ви се е излекувал?
Да-излекува се  Peace. Даже вчера ходи на тренировка  Mr. Green

........................ А ти що така лаконично се изказваш?
Миии,нещо много ми се насъбра в последно време....

# 81
Миии,нещо много ми се насъбра в последно време....

Чочинка, ама сега как си? Верно някой път на човек му идва твърде в повече. Те затова са измислени отпуските или екскурзиите за тези, които не работят Hug
Можеш ли да отидеш малко някъде с мъжа и децата да отпочинете, малко разнообразие? Когато всичко се оправи?

# 82
Чоч, да не ти е криво още заради бабата на твоя? Бе я махни с ръка и не обръщай внимание на глупости. Виж темата за раждане от мъже и ще ти се оправи настроението  Mr. Green!
Поли, в тоя ред на мисли - благодаря, че я сподели с нас  Mr. Green!

# 83
Стеф , и при мен беше така, ама всичко си е оки вече.

Рени
нИнам как да я туря рецептата  Mr. Green  Embarassed

Вени свърши ли си работата, нали някакви щяха да идват у вас?  Wink

# 84
Кипре, поръча ли си храна от Пегигрипал? Аз днес успях  Grinning а дано да дойде храната , мн обичам така без пари подаръци  Mr. Green

# 85
  • Пловдив
Кипре, поръча ли си храна от Пегигрипал? Аз днес успях  Grinning а дано да дойде храната , мн обичам така без пари подаръци  Mr. Green
А? Не знам за такова нещо аз. Къде е уловката? В смисъл, защо го правят?

# 86
Ку-ку-ку ku-ku
Воооохххх,да ви кажа какво ми се случи  ooooh!
Пише ми днес нашта Гери на скайпУ,гукаме си за една песен,тя ми каза да и драсна телефона ми ......понеже трябваше да бЕгаме към докторката/Васко е с ларингит/,викам си айде като се върна ще допиша........
Пиша си телефона,питам я за работата на мъж и......и от отговора беше  Shocked`Като на майка ти п*****а  #Crazy`
Въх бързо си задрасках аз телефона,ама на кой ли луд попаднах  ooooh! А си беше скайпа на Гери.

# 87
Да-заради бабето ми е най-криво Sad. За максимално кратко време ми си скапа настроението, почувствах се по-ниска и от тревата. Все едно се грижа само за себе си и децата, а не ме интересува внука й...... Sad
Вчера бабето дойде за малко вкъщи. От приказка на приказка, я попитах къде в квартала има дома за сираци или нещо подобно,защото имам доста дрешки от децата,които не искам да изхвърлям, а да ги даря на деца-сирачета. Тя като чу, каза:"Ама как така ще ги даваш-недей!Братовчедка му на Сашо е бременна-ти незнаеш ли?! На нея ще ги дадеш-тя толкова неща ти е дала...". Казах й, че няма откъде да знам, защото не съм я виждала, а и дори и да не ми е дала и помогнала с нищо, аз ще й дам дрехите от децата ми. Стана ми кофти от думите на бабето, щото ги каза с такава интуация.... ooooh!
Стеф, ако имаше как, веднага бих изчезнаха за 60 секунди на някъде поне за 2 дни.......С Йоан нямам проблеми-където и да го оставя, детето се чувства добре....Ама Даниела е друго нещо-все е до г**а ми и така неистово почва да реве като изляза от стаята, че..... ooooh! ooooh! ooooh!
Надявам се да не ви досаждам с мойте опраквания,ама сега ми поолекна  Embarassed

# 88
http://www.pedigree-bg.com/puppy-subscription2.html

Ето тук Кипре , едва ли има някаква уловка  newsm78

Брей Жу как така бе?  Shocked Мн странна работа. Намери Гери и я питай, кво става, някое дете да не е седнало на компа или някой др......................странно Rolling Eyes

# 89
  • Пловдив
Бре Рейче, то пише за кучета до 9 м, Норка не е ли на няколко годинки  Joy. Пратих линка на ОТК - мъжът ми, че той нещо мрънкаше за тая храна точно.

Жуhahaha. Извинявай, ама много смешно ми стана  Blush. Старнно, с кой ли си си писала  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт