Минавам да кажа "Здрасти" и ще зачезвам, че ми се насъбрала за тия дни дето ме нямаше една камара работа.
Реа, и аз видях часовниците. Честито. Адски много ми харесват. Защото са с по-широки верижки. Пък аз напоследък съм на вълна да нося часовника с цял ред гривни. Много ми харесва.
Също не бях носила и аз години наред часовници. Обаче миналото лято си купих една евтинийка за 15 лева от морето. Заради пустия ни шофьор дет ни кара сутрин и след работа. Много е луд. Минута не чака след споменатия в графика час. Зат'ва си купих сахатник и даже съм го бутнала умишлено с 3 мин. напред, че да не ми изгледам задницата на буса някоя сутрин.
Вени, ами ти пак, подобно както с очилата... Fossil значи, а? Нищо работа, дреболия. Ама не съм изненадана. Още помня когато въртя-сука и накрая купи пенджурките Келвин Клайн.

И моят е Фосил, ама фалшив.
И Вени, още веднъж да ти благодаря за безценната помощ.

Занимавах Вени 2 дена с моите таблици и докИменти.
Полинко, Чочи, ама верно ли пък чак толкова студено при вас? Днес тука е пекнало едно слънчице... Типично променливо пролетно време. Само дето такова трябваше да бъде през април. Ама то нали щото 2012-та идва и ще се обръщат полюсите

И зачезвам, че имам купища работа
.
! Рейнбоу беше една от групите, които ме запалиха по рока! Нека почива в мир
!
.
а дано да дойде храната , мн обичам така без пари подаръци
`
. За максимално кратко време ми си скапа настроението, почувствах се по-ниска и от тревата. Все едно се грижа само за себе си и децата, а не ме интересува внука й......
. Пратих линка на ОТК - мъжът ми, че той нещо мрънкаше за тая храна точно.
. Извинявай, ама много смешно ми стана
. Старнно, с кой ли си си писала