Отговори
# 165
А казах ли ви, че освен снощините бели, които сътворих, съм си уморила цветята 4 саксии имах и тях не можах да овардя. ooooh!

# 166
  Чоч, абе все ще ти казвам и ще те питам - Ти още ли се мъчиш с диети? Защо не отидеш на диетолог? След напълняване от лекарства знам, че най-трудно се отслабва. Според мен с тия диети, дето се размятат из форума можеш само да си навредиш отколкото да ти помогнат. Дано не те обиждам като повдигам въпроса, но с оглед проблемите, които си докарах на корема с това лунуване /все си мисля, че е от него/, реших да си кажа  Rolling Eyes!
  А като заговорихте за очи, някой може ли да ми препоръча добър очен в София? Велизар май е качил диоптъра. Онзи ден го забелязах, че от разстояние 2 метра не различава едни огромни цифри  Confused.
  Вени, супер! Браво на децата и учителката!
  Поли, фервекс? Чай с лимон? Пи ли таквиз работи вчера? Айде, бързо да се оправяш!
  Хаяси, кво си направила, че си ги уморила? Моите някакви паячета са ги нападнали и трябва да ги пръскам  Confused.

# 167
Добър ден от мен   bouquet

с оглед проблемите, които си докарах на корема с това лунуване /все си мисля, че е от него/, реших да си кажа  Rolling Eyes!

И аз така си мисля , че проблемите на корема ми е от лунуването, не съм 100% сигурна но по - време на него почнаха проблемите ми Rolling Eyes

# 168
  • Пловдив
Добро утро!  Heart Eyes

Аз не мога да пазя диети...просто намалих хляба, промених си храненето, повече сурови плодове и зеленчуци, разделно /когато мога/, топла вода сутрин, повече вода през деня...

И има ефект: три кг. по -малко за месец, месец и половина... Wink

# 169
Бени,вече не пазя диети, защото значително съм си намалила храненето-почти не ям хляб /ако ям хляб, то той е във вид на препечени филийки/, супите и манджите само ги готвя,но не ги ям  Naughty,предпочитам пресните плодове и зеленчуци  Peace. Сега съм си взела ето тази хранителна добавка: http://www.flp.bg/bg/P_Garcinia_bg.htm да си стопя малко мазнинките, натрупани откъде ли не /най-вече от куртизоновите лекарства, с които ме натъпкаха в Очното/  Mr. Green

# 170
  • Пловдив
Бенджи, браво на теб! И за мен това е най-добрият начин - да се намали храната, но да  не се лишава човек от нищо. Така отслабнах навремето много. По същия начин като теб започвам деня с топла вода, а през деня пия много. И основното ми ядене е салата + нещо друго. Обаче след работа се изкушавам по нещо тестено и по-рядко сладичко  Blush
От няколко дни се каня да мина на череши, ама пусто не мога да издържа само на тях. Поне ще гледам днес да преобладават.

# 171
То си стана Добър ден!  bowuu
Не ми говорете за отслабване, че тъкмо бях свалила 2 кила като се затопли и тази седмица от студ и ПМС - съм качила 3  Shocked Хляб не ям, ама с туй сладко (точно и пред ц..къл).
Вчера си направих страхотна Топла зелева салата, мъжо не я уважи, каза че би съвсем китайско, ама аз излапах 1/2 тенджера (всъщност е индийска). Сложих и кимион и малко къри. Мммм, отивам да си я доям.
http://recepti.gotvach.bg/recepti_indiiski

Рени, много съм доволна от д-р Якимова в поликлиниката на бл. 37 в Младост 1 - май "Виталис" се казва. Има страхотна апаратура и много добър специалист. Работи с направление. Големия син също имаше такива проблеми, вече е с очила. Не питай колко ги носи  Blush

Поли, малкия беше с такава хрема и в очите го удари, беше му се затворило очето направо 2-рия ден и жълт секрет - обилно. Капи си сребърна вода в носа и очите - бие бактериите. Или поне забърсвай очите с памуче с такава вода. Иначе изписаха пак Тобрекс - в носа и очите по 1 капка.

Вени, страхотно представяне е било!  Peace Много сте случили на учителка, че баткото учи от 3-ти клас (5 години) и сигурно е много по-зле с английския от Марти. Никакъв подход и усилие от страна на учителката  Close Дори това което все пак знае е от комп. игри и нета, а не от нея.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 11:08 от M_Nik

# 172
  • Пловдив
 Simple Smile

То имам още 4 кг., поне, за сваляне...Ама, малко по- малко... Peace

# 173
Ренка цвеКетата умряха от неполиване, държа ги в/у горните кухненски шкафове и не стигам до тях, за да ги поливам. Ако мъж ми се сети да ги полее добре, ама напоследък и той много уморен и все ги забравя.

# 174
Бенджи, все да те питам, понеже каза, че ходите на Дуранкулак - как е там сега. Ние ходехме там и в района (село Езерец) и беше вълшебно - пусто, диво и с 6 човека на плажна ивица от 3 км. Наши приятели бяха си купили къща в селото за 4000 лв. (доста мизерна, но стабилна) и цяло лято някой я ползваше  Party   Единственият проблем в района са комарите, като въртолети... За съжаление се разделиха.
А на Дуранкулак до блатото (езерото) имаше една вълшебна кръчма, на която се стигаше по коларски път през нивите. Говоря за преди 10-ина години... Сега сигурно е доста населено?

Хая, моят пък (лятото като сме на вилата с децата) ги беше удавил моите цвекета  Mr. Green

# 175
  • Пловдив
Миленка, виж ми снимките във ФБ... Wink Точно там ходим вече три - четири години...На диво...
Диво си е, не е пренаселено, няма заведения, почти...Абе, прекрасно място!

# 176
Здравейте, миличкииии!
Прочетох ви и аз, като вас за Джес съм се присетила Laughing
Хаяско, не съм на работа утре... това се бъзиках, че Джес ще я изпращам, а Реа ще я посрещам! Mr. Green
Реа, честити ви кутрета! Големи да пораснат!
Вени, браво на децата! А, бре, ти нЕма ли да ни покажеш нЕкоя прЕсна снимка на племенницата?! Що си ни изоставила така откъм снимков матр'Ял Crossing Arms
Поли, ама Убавото си е Убаво! Пу-пу-пу! Да са ти живи и здрави децата, а скоро ще си ходите с Даянка заедно на дискотека Wink И лампите видЕх! Много ми харесва как светят! Една приятна обстановка създават. Нали са соларни? Или бъркам Thinking

# 177
  • София
Теди, имам няколко голи снимки на детето, но са ми в телефона, трябва да ги сваля и ще ги кача, обещавам  Laughing!
След малко ще ходя да взимам Марти от у-ще и после сме на концерт на негова съученичка. Тази седмица абсолютно всяка вечер след училище имаме някакви мероприятия  Mr. Green. Къщата ми е на горе с краката и сигурно и моите три цветя са умрЕли  ooooh!, дано се сетя довечера да ги полея!

# 178
Венче, нагласи си аларма да полееш цветята ooooh!. Три, три, ама кой ти ги дава Crossing Arms Mr. Green. Аз, освен на СофИ, бих искала и Марти да видя на актуална снимка Flutter. Както и децата на всички, които не съм виждала отдавна Wink.

Тедко, вие как сте? По-рядко пишеш, но те мислим Hug.
С даянка на дискотека не знам дали ще ходим заедно. Баща и е достатъчен там като част от персонала hahaha. Лампите са соларни Peace.

Благодаря ви, че ме мислите, момичета Hug! Смятам да се лекувам от самосебе си. Къде вика Бенджи - и с лекарства, и без, все тая ooooh!. Дните са под бройка Rolling Eyes. Аз обаче имам намерение да съм на 6 още утре bowuu. Пила съм до тук само един парацетамол и вит.С.

Отивам навън да ме одуха вятъра и да разсея бацила hahaha.

# 179
  • София
Поли, имам и снимки на Марти от вчерашното тържество. Актуални са, обаче са много смешни  hahaha! През деня беше с анцунг на у-ще, защото имаха физическо. Вечерта занесох панталон, да го преоблека, но закъснях, защото г-жата от алианса вече го беше нагласила като арабски принц - с чалма около главата и шал на кръста, завързан върху спортния екип. Ще сваля и тези снимки да го видите - с чалма и маратонки  Joy!

Общи условия

Активация на акаунт