Отговори
# 180
Поли, да чукам на дърво, добре сме Praynig Мъжът още е без работа и вечеееее ooooh! Митко го друса пубертета..., а пиша рядко защото когато съм на работа нямам време да стигна до компа камо ли да пиша Rolling Eyes В работата ядове... все гадории. Но!!! Оправиха фотото! Свекър ми плати ремонта, човечеца Embarassed Дано да почнат да се оправят нещата вече Praynig А под "дискотеката" имах предвид да си ходите заедно, че сте като сестри... младолика си демек Wink Толкова ми е изветрял мозъка, само пари и сметки са ми в главата, че не съм се изразила разбираемо... Ма шА сА опраИм!  Crazy

# 181
Сега сядам, а тук пустош ooooh!.

Тедко, знам, че винаги има светлина в тунела Hug. Надявам се, че мъжът ти скоро ще си намери работа. Идва лято, повече възможности има Peace. Да сме живи и здрави ние и децата ни, а другото ще го преживеем, нали знаеш Wink.

Ехо, къде сте всички? Чакам снимкииииииииии Crazy

# 182
  • София
Теди, нали знаеш, че е най-тъмо преди изгрев  Wink! Всичко ще се нареди  Hug!
Пол, прибрахме от концерта и докато сложа да хапнем, то минало девет часа! Обаче ей сега ще кача снимки и ще пусна линк.
ВЕрно нЕма никой тука  Rolling Eyes!?

# 183
Ние бяхме на детски РД и преди малко се прибрахме! За сефте влизам в 1 от Русенските МОЛ-ове и направо ми падна шапката  ooooh!-не са за мен такива заведения  Embarassed

# 184
  • София
Чочи, тия МОЛове са си като ЦУМ едно време, ама са натоварени с много снобария  Crazy, предполагам и теб това те е подразнило!
Ето снимки от тържеството на детето, не се смейте много  Mr. Green - от тази и надясно.

# 185
Aaa  Чочи, изкефи ме с това "Не са за мене тия заведения" Joy

Чакайте да ви покажа какво ми показаха от You Tube. Нали няколко от вас са в бая голяма степен рокаджийки.

http://www.youtube.com/watch?v=aJG9Tol1a0U&feature=player_embedded#
И по някое време такъв се и разпалва. Wink

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 22:15 от Stefka.b.k

# 186
  Стефче, сега не мога да го видя клипчето, че Вали ъпгрейдва компа и няма Флаш плеър, но предполагам, че е 3 годишното азиатче, което свири на барабани. Аз го качих вчера във фейса и хората много му се накефиха. На мен пък дружка ми го прати на скайпа  Mr. Green.
  Вени, супер си е Марти! На повечето снимки хич и не се вижда анцунга. Добре беше прикрит. Голям зор ми беше докат го различа на една снимка  Mr. Green. Аз се чудя как се е престрашил да се изяви пред публика  Mr. Green?
  И мен ме дразнят молските заведения. Като хоремаг са ми  Confused.

# 187
Ренка, да то е. Не знам къде е било качено. Обаче го гледам вече няколко пъти и се смея. Толкова е сладко малкото.

Вени, прииска ми се да съм в даскало и аз. Да съм малка.

А аз пък много си ги любам моловете. Само дет не във всяко кафе може да се пуши. Ама ги любам когат имам парички. Ние с моя много обичаме там на кафе

# 188
  • София
Същото азиатче, е Рени! Стеф, уникално е  Joy!
А Марти в алианса се чувства в свои води и няма проблем с публичните изяви  Mr. Green.

# 189
Венче, ако не беше казала за анцунга, хич нямаше и да го видя Mr. Green. Страхотни костюми, приятна обстановка, а Марти е един страхотен сладур и вдига най-много ръка от всички деца Crazy. Пък ти си се справила чудесно със фотото, имайки напредвид, че сте били на изкусвено осветление Peace. С какъв фотоапарат си?

Чоч, аз доколкото съм запозната, в Русе има само един МОЛ Rolling Eyes. Останалото са строежи. Да не би да са отворили някой напоследък Thinking?

Да ви се оплача. Залепих си на пръстите лепило от онези моментните ooooh!. И сега това чудо няма махане ooooh!. Идеи Rolling Eyes?

# 190
  • София
Пол, снимах няколко пози с Олимпус, който е вече на около 3-4 години, камерата му е 7 мегапиксела. Обаче падна батерията и пощраках с GSM-а, който мъжото ме кара да дебна три седмици по нова година, а миналия месец каза "Ми носи го ти, на мен ми писнА"  Shocked  ooooh!!.
Пол, като разглеждаш снимка в албум.бг, ако прочетеш по-надолу (под нея), можеш да видиш инфо с какво е снимана, че и в колко часа  Shocked!

# 191
...Пол, като разглеждаш снимка в албум.бг, ако прочетеш по-надолу (под нея), можеш да видиш инфо с какво е снимана, че и в колко часа  Shocked!

Е, чак толкоз спешно не ми е Crazy. Но наистина инфото е доста подробно. Снимките ти са станали наистина хубави, затова попитах. Моят е Nikon от т.нар. тип "сапунерки". Искам по-хубав, ама няма Mr. Green.

# 192
  • София
Абе аз го написах не защото е спешно, а защото го установих скоро и много се изненадАх newsm78! На самия апарат не знам как да си включа опция за дата и час, ама в тоя сайт явно информацията от самия файл се визуализира.
Не се сещам на кое викат тип "сапунерка", обаче Никон е качествена марка  Peace.

# 193
Венче, потърси в менюто на фотоапарата откъде се настройва дата и час. Макар че аз на моя умишлено махнах тази настройка. Като снимах манджи, не беше естетично. Иначе в компютъра, като задържиш курсора на мишката върху някоя снимка, излиза пак цялата информация Peace.
И аз не знам защо им викат "сапунерки". Но така прочетох в темата за Фотография преди доста време Thinking. Това са малки фотоапарати без голям издаден обектив според мен Rolling Eyes.

# 194
Вени,наистина се подразних от многото снобария  Crazy
Стеф[/i],аз си падам по по-обикновени заведения  Peace
Пол,мисля,че вече са два-в х-л "Дунав" и в едно от бившите кина на Русе,където бяхме ние. Другите 4 мола са още в строеж
 Rolling Eyes

newsm75 newsm75 newsm75
Детският кът е отдалечен от заведението.Ако нещо стане с някое дете,т.нар. "детегледачка" звъни на майката да отиде да си го вземе  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 14:31 от Чочиии

Общи условия

Активация на акаунт