Отговори
# 645
  • София
Рейче, първите две теми ги зная, но на третата не бях попадала  Peace.
А на въпросът ти: В интерес на истината не сме ви коментирали, или поне не помня  Blush. Не можете да си представите и двата пъти колко приятно си изкарахме и как леееко ни вървяха разговорите. Е, верно, че имаше моменти, в които скачахме от тема на тема, ама последния път си бяхме цели пет парчета... дет се вика - беше нормално  Mr. Green.
С Хаясич освен кафета, почнахме да бродим и по магазините! Абе друго си е с дружка да се помотаеш  Heart Eyes.

Айде, Джес, чакаме снимката.

# 646
цък и цък
 hahaha hahaha hahaha Мое да е лигльо, ама си е мой  Mr. Green

# 647
....Айде, Джес, чакаме снимката.

Ако не е заспала права hahaha.
И аз чакам. Crazy

и сега ще гледам bowuu.

# 648
цък и цък
 hahaha hahaha hahaha Мое да е лигльо, ама си е мой  Mr. Green

Кого по-точно визираш като "лигльо" newsm78?
Аз мисля, че твоят човек е готов да кърми и бебе bowuu.

# 649
Оф МА Вий  Joy от де туй сърненце бе? Мн хубави снимки Peace Joy

# 650
Аз само на срещата дето се видях с мацките. Иначе и 2 мацки от кварталната тема видях, но темата се разпадна, а с тях се засичаме чат-пат в градинката.

И ние (надявам се) в началото на юли ще сме в района на Варна  Peace за около седмица.

Много е готин твоичкия лигльо  Hug Да го нагушкаш от нас, много е грижовен, наистина!

Изпекох 1 тава тиквички и я изядох почти цялата сама   Blush Понякога като реша, че ми се яде нещо и няма спиране... така налитам на леща и ориз и патладжани. Месо никога не съм имала нужда да ям, а също и сирене.

# 651
Ако не е заспала права hahaha

Почти бях, ама след тея снимки се разсъних  Shocked Отишъл на гости и к'ви мераци го хванали  ooooh! Joy

Не сърненце - агне Laughing Иначе, Миленче, верно че е грижовен. Не е истина с 2-та си метра и големите си ръче, колко нежен и мил може да бъде  Blush Ееееее де - не точно за това говоря значи  Naughty

Поли - ами, май глезльо трябваше да кажа  Thinking  Mr. Green

# 652
  • София
Хех, много миличко, Джес  Flutter!
Миленче, как правиш тиквичките на фурна? Много обичам, ама откачам, докато ги изпържа  ooooh!!

# 653
Много обичам, ама откачам, докато ги изпържа  ooooh!!

Вени има фритюрници за тази цел. Аз имам един малък такъв уред   Mr. Green само там ги пържа иначе и аз категорично отказвам Crossing Arms

# 654
Много обичам, ама откачам, докато ги изпържа  ooooh!!

Вени има фритюрници за тази цел. Аз имам един малък такъв уред   Mr. Green само там ги пържа иначе и аз категорично отказвам Crossing Arms
newsm80 аПсилютно!

# 655
  • София
Абе и фритюрник имам, ама много почернява олито след пържене на тиквичките.
Да не говорим, че миналата година го позапекох откъм дъното  Mr. Green и за малко да си батисам котлоните  Mr. Green. Слагам го на керамичния плот, защото отгоре е абсорбатора. Без да искам съм врътнала копче и котлона се беше включил. Да не ви разправям в какво приключение се видях, докато обезвредя кухнята  ooooh!  ooooh!  ooooh!!

# 656
ААААААА лошо момиче си ти Вени само бели вършил , не са хубави тез работи да знаеш  tooth tooth tooth

# 657
  • София
Аз съм най-лошото нещо, което може да споходи една кухня  hahaha!

# 658
Моя стария отгоре го бях "запекла" като Вени, с грилчето. Ами удобно място ми се стори  Whistling

# 659
  • Пловдив
И аз съм пробвала на фурна: ми не е същото...Знам, че не е здравословно пърженото, пък е и трудоемко  Mr. Green, ама домашните не искат да ги ядат на фурна...
Миленка, дай рецепта, може по твоя начин да ги аресат... Wink
Нямам фритюрник, не ми и трябва, честно. Мноого рядко пържа, обикновено, мятам нещото в тавата - и във фурната... Mr. Green

ВениJoy

Общи условия

Активация на акаунт