Отговори
# 630
Не, Реа, обаче много често ми се случва да мисля за вас.

А ти Камче виждала ли се с някой онлайн от форума ни?

И аз не съм, но се надявам скоро това да се промени.  Flutter

# 631
  • София
Уф, не е смешно! Съвсем сериозна съм Mr. Green,  така съм се схванала гадно! Ех, наистина ми се иска да хвръкна до Варна! Миналата седмица, пък, ходих на Илиянци и много ми се искаше да съм със Стефи. Да си обикаляме и тя да ми казва - това комбинирай с това и не взимай онова  Joy.
Като готвя, почнах да си мисля дали ми е достатъчно красива манджата, щото Пол кат каже СНИМКА, да не ме е срам да показвам hahaha!

Абе навързвам различни ситуации с доста от вас. Дали па няма шизофрения  Whistling Crazy...

# 632
Абе навързвам различни ситуации с доста от вас. Дали па няма шизофрения  Whistling Crazy...
Може би.  hahaha hahaha hahaha

# 633
  • София
Ками, скоро гледах по NG за строежа на една египетска пирамида - то една теснотия, едни коридори, чудо! Ама през цялото време се чудех дали те питах, вие влизахте ли вътре в някоя от тез постройки?

# 634
Ками, скоро гледах по NG за строежа на една египетска пирамида - то една теснотия, едни коридори, чудо! Ама през цялото време се чудех дали те питах, вие влизахте ли вътре в някоя от тез постройки?
Абсурд, нали съм ви казвала, че страдам от клаустрофобия.  Mr. Green
Мъжо искаше, ама го разубедихме.

# 635
Не, Реа, обаче много често ми се случва да мисля за вас.

А ти Камче виждала ли се с някой онлайн от форума ни?

И аз не съм, но се надявам скоро това да се промени.  Flutter

Оффф и аз ама Камче никой нЕщЕ да идва на море при нас бе  Mr. Green

Вени
успокоих се , че не съм сама  Mr. Green

Мн съм спотана по едно време ми изчезна нета . Викам си : влизам в банята да се чипкам и като изляза ще е дошъл, ама нъцки. Рестартирах и кво ли не. На др комп има нет, а на моят лап-топ НЕ. Разбрах ква е работата - била съм го изключила  Whistling

# 636
  • София
Мерси  Hug! Много ме глождеше отвътре тоз въпрос  Mr. Green.

Реа, този номер е класически! Първо това проверявам, щото и аз го правя често, че и звъня на доставчика да му се карам  Blush  Joy.

# 637
Момичета тези теми знаете ли ги?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488349.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492982.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483649.0

Рових се един ден във форума и ги открих. В 1-2 теми намирам някой +. Вижте ги и вие  Peace

# 638
На мен не ми се е случвало това, дето обясняваш, Норче newsm78. Може пък мойто да е шизофрения, знам ли Rolling Eyes. Но си имам някаква представа за всички. Сигурна съм обаче, че действителността ще е малко по-различна. В тая връзка да питам тези, които се срещаха - имаше ли нещо по-различно от представите ви за хората от форума и на яве Thinking? То сигурно е имало, но да сте си мислили, че този човек е еди какъв си, пък той да е по-другояче. Не говоря за външен вид.

# 639
  • София
Ми май не съм имала разминавания, като се замисля!
Познавам от нашата тема Джули, Рени, Миленчето, за Хаяси нЕма да говоря, щот с нея сме доволно редовни в срещите. От темата за третокласниците познавам добре две мами, щото децата ни учат заедно - много са ми ценни и тези приятелства (смея да твърдя, че станаха именно приятелства). Също така съм се виждала още няколко момичета, защото им бях купувала един препарат против лекета и трябваше да се уговорим да им го предам, но това са ми много кратки контакти. Въпреки всичко ми беше много интересно да се срещна и с тях.

# 640
Скоро направихме година, откакто си контактуваме тази компанийка. Знам, че беше точно преди лятото. Доста време е като се замисли човек Thinking. Дет' се вика - и хубавото, и лошото си видяхме Mr. Green. Ама сме супер несериозни всички Crossing Arms.

Норче, попадала съм на първата тема, обаче като нямам споменатите магазини тук и не следя.

# 641
Ох, че сте кифлиииииии  Mr. Green! Аз нямам /и не съм имала/ предварителна представа за никого. Просто знам, че сте готини и че би ми било много приятно да се видим на живо Mr. Green!
Норче, края на юли къде си? Към 22-ри? Щото язе май ще съм у Варня  Mr. Green.

# 642
Пол сигурна съм , че няма никой да е 100% откровен на зададеният ти въпрос  Grinning

Леле Вени ми ти с мн си се виждала бе. Дано само хубави познанства да имаш занапред  Peace Да тЪ питам като се видяхте последно с "нашите момичета" обсъдихте ли ни нас - другите ?  Laughing Wink

Рени добре си дошла тука съм и ще те чЕкам да пием по една биричка с цацичка  Laughing

# 643
 Joy Няма да повярвате каква снимка получих одеве ..Ей сега ще ви изтипосам един лигльо  Joy Joy Joy

А колкото до представата.... Дето каза Вени ... Не толкова представа, че сме се изповидели по снимки, но ситуации - бол  Mr. Green
Иначе - Теди - разбира се! И без малко се разминах да се видя с Ренката. Сега ме е яд, че тръгнах толкова бързо, ама не се стига. Обаче другото път - обещавам да не правя повече така  Embarassed

Малиииии: Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

# 644
Ренка вие на моренце, ама у Варната ли или? У нашият квартал ли или?

Общи условия

Активация на акаунт