Отговори
# 615
"Ми как отлично - викам - като ми предписвате хапове за отдолу?". Но тя каза, че това било за течение във влагалището. Инак матка и яйчници наред.

Те май винаги предписват Гиналгин.  Mr. Green Ей така за всеки случай. Според мен всяка жена си има някакви течения от време на време.

# 616
Оки Стеф щом си бомба това ме радва. За кистичките хич да не ти пука доста жени имат ( аз също ) Профилактиката може да те кара да се чувстваш оки като ти кажат , че си здрава Peace

# 617
К'во си правите. Аз изпратих голямото с баба си и дядо си на нестинарски танци в с. Българе. Отидоха с кемпера, там ще спят и на другия ден пак ще ходят някъде. Абе важното е, че детето се кефи.
Малкото пък със сополи и кашлица. От къде се взеха не знам.  ooooh! Вече уртикарии получавам с тези болести.  Crossing Arms

# 618
Здравейте прителки любими  Hug

Много ми е мързеливо..........чета си книга , даже и ТВ не съм пуснала и съм САМА  Mr. Green

Вие кво си правите?

Камче, браво на баба и дядо. Ще заведат баткото на интересни места, а малкото да се оправя, че не е хубаво болно дете.

Днес свекър ми завел децата на плаж и се топили в морето 2 пъти  smile3511 то бива , бива ама на нищо неприлича това  Crossing Arms Сега К. като се разболее и няма да ходи на лагер  Crossing Arms ААААААА току що ми се обадиха да ми кажат, че са се събудили от следобеден сън  Shocked Идват си , а аз кво да ги правя  newsm78 тъкмо смятах да си лягам скоро  Mr. Green

# 619
Аз до преди малко бях на пицария с моя тука в кварталчето. Намухах се като попско прасе. После чоплих за нещо Вени на скайпа. И сега блея. РапотувАх.

Не съм сама - моят заспа зад мен. Да де  - с други думи пак сама.

# 620
Стеф, писах ти ЛС.

Норче, май имаше намерение да си бесувате с твоя, а Wink? Някой път мъжа ми се шегува, че има много деца покрай нас hahaha.

# 621
  • София
Ами и аз вися пред компа. Един приятел го е закъсал с техниката. Скапа им се монитора и след ремонта не могат да си пуснат филм със субтитри  Mr. Green.

# 622
Аз направо вече се втрисам от моя компютър Sick. Искам нов, ама няма.

Камче, как е малчо? Сигурно го лепна и него гадният вирус Confused.

# 623
Камче, как е малчо? Сигурно го лепна и него гадният вирус Confused.
Не знам и аз какво му е.  Thinking Няма Т по скоро е с 37,1,ама то все едно няма. Само има хрема и кашля. Утре ще го водя на лекар.

# 624
Ахой, мацки. Ей сега се прибрах  Crazy Вече не мога да си държа очите отворени, а шефката рече : Утре ни чака МНОГО работа  Confused А тя каже ли много - значи МНОООООГО  Confused ooooh! Ухххх не е истина как ми се спи. 'Апвам и лягам.

Камски що пак болнички бре мило?

# 625
Вий хубаво е в икономическата криза да има работа  Wink Peace

Пол и моят го нЕма, ама вече съм с куче и 2 деца  Mr. Green

Да ви кажа нещо: От мн време исках да го напиша и все забравях, днес го написах , но като влезе момъка от инфо отдела и нали затворих форума и с него и поста си и така , пак почвам да го пиша. Та така: исках да ви кажа , че за всяка от вас съм си направила някаква представа за визия, характер, нрав ( не умишлено , а просто така) та от всичко това което ви пиша се случва от време на време да виждам някоя от вас в непознати хора  Mr. Green ей тъй вървя си някъде където има много хора и изведнъж си казвам : Тя ми прилича на П., Х.,С.,М.,В., К.,Т., и така.............................................на вас да ви се е случвало? Embarassed Blush Grinning

# 626
Не, Реа, обаче много често ми се случва да мисля за вас.

# 627
  • София
Мда, и аз правя някакви аналогии, но не толкова с хора, колкото със ситуации. Особено, когато съм сама... дет се вика, нали и аз съм кукувица и предпочитам не да си говоря сама, ми да си говоря с някоя от вас  Mr. Green. Примерно днес ме боли дясната плешка и си викам, че ми трябва масаж. Ама аз на едното легло, а Реа на другото и да си лафим, като по филмите  Heart Eyes.

# 628
Не, Реа, обаче много често ми се случва да мисля за вас.

А ти Камче виждала ли се с някой онлайн от форума ни? Аз не и затова така май..................... newsm78 Най странното е , че не е умишлено , а просто ми изниква и посъщият начин изчезват мислите ми ( нал' съм блонди   Mr. Green )

Вени МА шЪ мЪ умориш от смях  Joy Нал' знаеш , че лесно ще го организирам  Flutter

# 629
  • Пловдив
Аз съм се виждала с доста на живо, пловдивчанки...и не само с "лъвичките" Wink
А и имам и приятелки тук, които познавам преди форума.

Общи условия

Активация на акаунт