Отговори
# 60
Може да ви щракна моите утре на светло.

Задължително  Peace

Тук да ви се поФаля, днес хич не валя, ама е мн странно времето , а да се заформи буря, дъждове и вземе па се спре  Mr. Green Не смея да изпера, че терасата ми е една ветровита, ужас.........

Вени
утре ще ходиш ли пак при бебе СофИ?  Flutter Да не вземе да се окаже, че сме с еднакви часовници  Flutter Фотни го ако искаш  Mr. Green

Пол и аз имах същото предваи като Вени - това е , че не иска да си задържа секретите и си изхвърля с храна в неговият случай. Мишо винаги повръща като има задна хрема , секрети и подобни . Като повърне и се успокоява...........

Момичета как искам да се видим  #Cussing out, но имам странното усещане , че никога няма да стане на куп  Cry Hug Heart Eyes

# 61
Надявам се, че сте прави, мили мои Hug! Знам, че ще мине, обикновено не се впрягам особено. Обаче......абе знаете как е Confused.
И аз искам да се видим много, но не мисля, че ще стане така, както го искаме да сме всички, или поне повечето Confused.

# 62
Пол имма една питанка , нали си нашата кулинарка в темата - ако сега направя баница с локум и утре сутрин я опека ще стане ли нещо от нея???  Rolling Eyes

# 63
  • София
Ще го фотна, Рейче, обаче сега ме мързи, загледала съм един трилър на компа.
Утре няма да ходя при бебето! Оказа се, че да си запише час за узаконяване на водомери, означава "Ще дойдем на 18.05 между 9 и 12 ч!"  Crazy!

Днес четох, че голяма част от Великобритания, вкл. и Северна Ирландия са затворили летища. Дали нашето момиче Джес няма да получи бонус още някой ден  Wink?

# 64
Вени споко ще се върне когато и дойде времето. Ехххх понеже съм любопитко чакам с нетърпение снимки с нея и любимият  Flutter

Стеф приготви ли се утре за работа душко?

Чоч ей ни на, а ти сега къде зачезна??????? КАжи нещо ? Как са децата, мъжа , ти?

Тедко , мерси за инфото , а дано и с теб се видим  Heart Eyes на летището  Heart Eyes

Сис ти къде си ?

Кипре кво прави малкият палавник? Днес рабрах , че нашата квартална лечебница е егати модерната лечебница  днес получих SMS, че ни е време за ваксина , опулих се ей така  Shocked Заведох К. на танци и минах с Нора през тях влизам и казвам: Егати , мн сте модернизирани бе, с тези SMS-и , ми то чудо и приказа бе. ( аз редовно не помня нещата на Нора - срам несрам.... Embarassed признах си )

# 65
Норче, не съм правила баница с локум / и най-вероятно никога няма да направя Sick/, но съм сигурна, че ще стане и така Peace. Нямам представа как се прави такова чудо, дано не е много мокро и да подгизнат много корите. Да не стане нещо клисава, не за друго Thinking.

# 66
Реа,тук съм,ама си джъдкам из нета..... Rolling Eyes
Мъж ми е добре,децата също и аз се чувствам добре  Rolling Eyes
Сега ще сервирам вечерята на мъж ми-после моа па да съ включъ  Rolling Eyes

# 67
  • София
Мацки, тука много от нас имат рок в душите, та да споделя, че ми е много мъчно от кончината на Рони Джеймс Дио!
Rainbow in the dark

# 68
  • Пловдив
Мацки, тука много от нас имат рок в душите, та да споделя, че ми е много мъчно от кончината на Рони Джеймс Дио!
Rainbow in the dark

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 69
Добро утро!

# 70
Докато се наканя, и Чоч ме изпревари, обаче ще си пусна и аз чашките, защото много ми харесаха Crazy.

Норче, какво стана с баницата?

# 71
Добро утро виртуални   bouquet

Благодаря за кафенцето на Чоч и Пол   Heart Eyes

Ми аз чаках някой да ми отговрори и сега виждам , че си писала в 22:18, та ми се видя мн късничко и се отказах  Blush Иначе аз пуснах баницата с локум преи няколко ни тук, ама никой не ме отрази. Ставала невероятна и много лесно се приготвяла. Имам продукти днес мога да ям тесто и ако не ме мързи ще я направя довечера  Peace

# 72
Норче, сега като каза, се сетих, че пуска рецепта. Май от колежките ти ли беше newsm78. Аз не бих яла такава баница, затова не съм я отразила. Айде като я направиш, пиши как е. Hug

# 73
Норче, сега като каза, се сетих, че пуска рецепта. Май от колежките ти ли беше newsm78. Аз не бих яла такава баница, затова не съм я отразила. Айде като я направиш, пиши как е. Hug

ОКИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , може и да я фотна  Mr. Green

# 74
  • Пловдив
И нашата лечебница праща смси за ваксини и обезпаразитяване  Peace. Направихме му каубойска порта на Терчо, за да ходи в банята да си върши магариите, но да не преминава в коридора за нагоре. Имаме вече успехи, вчера всичко си беше свършил където трябва. Ама снощи пак направи 1-2 бели в кухнята, обаче аз вървя след него и ръся едни ментолови капки, от които той много се потриса - в буквалния смисъл, почва да сумти и да си върти главата  hahaha. Та така.

Общи условия

Активация на акаунт