Отговори
# 135
Ха сега добро утро!

Гледам пописали сте повече вчера.

Дари, да ти е живо и здраво момчето, само радост и щастие да ви носи.

Джулс, така ли изглеждат клиентите ви във вашите очи?  Mr. Green

Пол, гледах ти снимките, на 2 места се зачудих къде си ти, беше се омешала с децата. Даянка е една красива принцеса. А Ник....Ник е такъв сладур, че ми иде да му изпапам бузите. Дано Ник по-бързо се оправи.

Тия дни, от това гадно време, само ми се спи. Не ми се работи и не си давам голям зор. Обаче днес ще трябва да се стегна и да свърша повече работа.

И аз си водя календар за цикъла, че както съм нередовна, да не стане някоя беля.

Желая ви хубав ден.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 09:19 от hayasy

# 136
  • Пловдив
Полинко, от доста време се каня да ти кажа и все забравям, че Даянка много, а много ми прилича на Габи от Отчаяни съпруги  Hug

Рейче, направо ме утрепа с таз двуметрова твар  Crazy. Иначе вкъщи са вирели таралежи - 2 бр., котки разни, прибрани от улицата, много риби и от време на време по някое куче  Grinning.

Календарче водим. Поне се старая  Joy

# 137
Здравейте сладкишчета   bouquet

baloni Дари да е живо и здраво детенцето ти и много да ви радва  baloni. Двамате сме мн готини , какви подаръци получи?

Момичета верно гледах игуана , ама някой ден като се приготвя със снимков материал ще ви разкажа за нея .

Калина днес е на концерт от танците. Сутринта я изправя и и направих едри вафли на цялата коса  Flutter Аз няма да присъствам защото концерта днес в 11ч  Rolling Eyes ама свекър ми ще е там , дано да успее с фотото , че да я видя поне там.

Днес станах  mamma    Wink Реа роди тази сутрин 4 кученца, но само 2 останаха. Дано поне те оживеят , че ще станат хубави ротвайлерчета  Heart Eyes

# 138
И аз да се разпиша рано сутрин  Mr. Green. Казвам рано, щото преди малко станах  Mr. Green. Отдавна не ми се беше случвало да спя до 10ч. Чак не можах да повярвам като станах и погледнах часовника. Пък как не ми се ставаше няма да ви казвам. Явно ще да е от времето, щото като е слънчево и рано, рано като ми пекне слънцето през прозореца и ща не ща се разбуждам. А стаята ни  еизточна  Mr. Green. С други думи /Стефче бюлетина е специално за теб/ времето в София е мрачно, влажно, гнусно, пръска лек дъждец и духа отвратителен вятър  Confused. А уж от днес трябваше да започва да се оправя  Rolling Eyes.
  Поли, децата са руси и синеоки като целия род на мъжа ми и като половината мой род  Mr. Green. Общо взето по майчина линия и на двамата роднините ни са все светли хора, но при мъжО има и по бащина линия, та за това и той е русоляв и синеок. Аз изрусявам едва забележимо на кичури през лятото  Mr. Green. Винаги много съм искала да имам косата на майка ми / тъмно русо с до бяло руси кичури/ и в 9-ти клас се омацах с перхидрол. Добре поне, че съм взела здравия и косъм, та не ми изгоря косата  Mr. Green. Правих си и кичури през 2003-та и установих, че най-добре изглеждам с естествената си боя  Peace.
  Аз пък Поли си я знам, че е руса и не знам как бих я възприела като брюнетка /макар че естествената ти боя сигурно е такава/.
  У нас само риби и котки сме гледали. Куче - само в двор. Не бих допуснала такова нещо в апартамента. Тук е момента да кажа, че не съм любителка на кучетата от малка. А мишки и студенокръвни - не благодаря!
  Календарче не си водя и аз като Вени откак съм на антищъркелин. Знам си, че като свършат хаповете и до 3 дни ми идва. Ей на , от вчера съм във фаза и се чувствам ужасно подута  Rolling Eyes.
  Норче, честити ви бебета! Дано оцелеят и да станат хубави кучета!
  Хубав ден на всички!

# 139
Реа,да са ти живи и здрави кутретата.Да растат голееееееемиииииииии и умни,като биологичната им мама    animal037
Пол,много сте хубавиииии,бреее.Даян е супер чаровница.Ще имат проблеми мама и тати с ухажорите след още някоя годинка  Flutter А пък Ник е супер дяволче,имам чувството ,че ще   е от хората с голямо чувство за хумор .Много му ходи дълга коса  Party
Дари,да ти е жив и здрав малкия мъж.Много ми прилича на Мишо на Реа   Blush Даже се върнах да видя отново приликата.

Айде след малко пак ще пиша  Crazy

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 10:49 от Жу

# 140

Реа,честити бебчета на Реа! Дай Боже да оцелеят  Praynig!
Освен мъжа и двете деца, други животни нямаме у дома, а и честно да ви кажа-не ми и трябват... Rolling Eyes! Йоан го е страх от кучета, аз не харесвам котки......Пък и каквото и друго животно да реша да си вземем, все някой ще го умори....я от глад, я от тормоз.... Rolling Eyes

# 141
Норче, честити ви бебоци Hug! Дано оживеят и да пораснат големи, големи хубавци Heart Eyes.
Чакам снимки на Кали Flutter.
Кипре, сетих се за филма, обаче за Габи newsm78...ааааааа, сетих се Crazy. Хм Crazy. Ми не знам. За човек, който не ни познава, може и да прилича Crazy.
Джуджи, надявам се да се видим някой ден, и да си нащипем сладурите взаимно Hug. И дано са още в подходяща за това възраст Crazy.
Рени, попитах за Боилчо, защото е по-светъл от Вили, а нито ти, нито мъжа ти сте руси. Поне от снимките доколкото съм виждала и мъжа ти. За теб съм сигурна Crazy.
Иначе аз съм натурална брюнетка bowuu. Ще се поразровя за някоя снимка, но не обещавам, че ще намеря Rolling Eyes.

....Много му ходи дълга коса  Party...

Mr. Green
Убихме се да го гоним с тая перука, но свястна снимка не можах да направя Crazy.

# 142
Много ми прилича на Мишо на Реа  Blush Даже се върнах да видя отново приликата.

Брей Жу верно има малко прилика с големите червени устенца, ама ми стана интересно ти къде се върна да видиш Мишо  newsm78

Пуснахме си климатика в стаята , че мн студено. Днес съм с ботуши  Mr. Green

Стеф кажи добър ден де  Crossing Arms

Стеф лампите светът ли хубаво? Мгат ли да се спират и до година лятото пак да се сложат?

# 143
....Стеф лампите светът ли хубаво? Мгат ли да се спират и до година лятото пак да се сложат?

Ако питаш за мойте лампи, да ти кажа Crazy.

# 144
....Стеф лампите светът ли хубаво? Мгат ли да се спират и до година лятото пак да се сложат?

Оффф ма Пол щот тъй ..............мисля си за Стеф кво прави , ама и за лампите ти в това време и ето кво стана ...........сори Heart Eyes

# 145
Поли и мъжът ми е бил много рус като малък и Велизар беше до към 3 години. Все пак Боил е с по-светла коса от Вили. Не вярвам обаче Вили да потъмнее повече от сега. Цветът на косата му е по-светъл от моя, но не е и рус. Абе странна е. Отгоре на темето е тъмна, а отдолу на тила светла  Crazy. Аз да си кажа руси мъже не харесвам, та за това се радвам, че на Вили му потъмня косата. Сега очаквам и на Боил да потъмнее, щото баща им е бил 7-8 годишен като от бяло рус е станал светло кестеняв.
Вижте това:  http://www.pudriera.bg/statia/Kozmetika/Zvezdite_bez_grim-367.html
Кипре, верно има някаква прилика с Ева Лонгория

# 146
Оффф ма Пол щот тъй ..............мисля си за Стеф кво прави , ама и за лампите ти в това време и ето кво стана ...........сори Heart Eyes

Сладурана Heart Eyes.
Лампите светят доста интимно и дискретно Flutter. Моето място е малко и натиках към 10-12 парчета. За зимата може би ще ги приберем, изключват се, да Peace.

Ренка, и руси да са, важното е другото вътре Hug!

Да ви кажа хремава съм и ми тече едното око ooooh!.

# 147
Реа, не съм влизала много-много. Ама съм с доста работа. Не е супер спешна, но е пипкава и мудна и не съм успяла да ви изчета. Blush 

Ама Реа, аз съм шашната. Пак съм нещо недоразбрала. Как твоята Реа ще чакаш да станат малките ú ротвайлерчета? Мислех, че тя е пинчер.... Embarassed

Вчера само успях да разгледам снимките на Полин. И аз се загледах в тия дворни лампи.
Видях и, че Дарии и Гери са се появили

Ама компенсирам виж с кафета.
Coffe time   ruporuu

Желая ви приятен ден. Довечера ще дойда да поогледам и после като направя фас пауза.

# 148
  • Пловдив
 Joy
Ох, Стеф, ще се скъсам от смях - пинчерът е Нора, а Реа е ротвайлер, тя е майката.

Май само аз не съм видяла лампите.

# 149
 Еххххх Стеф развесели ме квото ми беше сговнено  Joy Аз едно време като дойдох в темата и си обясних ника на кой животни е и даже снимки пусках да ви запозная с Нора и Реа  hahaha bowuu

Тук се мъчи да пече ама едно скръндзаво такова..........

Общи условия

Активация на акаунт