Отговори
# 150
Ми да, РЕа, ама аз запомних само онова црънкото, дет се подаваше от кошницата. Нали знаеш - първото впечатление е мнооо важно.  Joy

# 151
Хихи Стеф специално за теб един поздрав ( гледай клипа неповторим е  Wink ) за дето не успя да се оправиш със моят бивш и настоящ ник  Joy

http://www.youtube.com/watch?v=_YCGtT_FRYg

А за всички останали нещо от нашата младост - страшно пърче  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=HDl3iUo__dY

# 152
Реа,любимата ми песен - Влакът беглец..........

Абе,къде сте всички,бре? Thinking newsm78

# 153
Абе,къде сте всички,бре? Thinking newsm78

Е как къде аз съм всички ей ме на  Mr. Green Гледат сериали, готвят, и др интересни неща.......... smile3550

# 154
И аз съм наоколо. Но за малко. После пак.

# 155
Ей ме и мен. Къде съм? Ми как къде, в кухнята  Crossing Arms. Мииииииии ще се повторя, ама не ставам за готвачка. Хванах една рецепта на Звездев да сготвя, ама да не си помислите, че за първи път я правя, нееееееееее, за N- ти. Уж пазарувах, ама съм забравила за виното, добре, че мъжа ми се прибра навреме та донесе, сетох се че и хляб нямаме, омесих Полините питки Паркър, дотук добре, ама докато ставаше това нещо, счупих една чиния и си изгорих пръста ooooh! Булка шета - град бие. Торнадо в кухнята. Е, жива съм, домашните са нахранени, ама аз мразя да готвя  Crossing Arms това е Лъвица-царица съм.

Джуджето ме гони да ставам и да искам да кажа още нещо, ще го оставя за утре.

Приятна вечер.

# 156
  • София
Аз бях на тържество на детето от алианса по английски. С едни родители от класа на Марти много си пасваме и веднагически се организирахме на едно вечерно излизане, та до сега  Grinning!
Тържеството беше много хубаво. Тази учителка така ги ентусиазира и мотивира, че децата се учат уникално с минимум усилия. Не мога да ви опиша колко готино се представиха. Разказваха на перфектен английски каква е била София преди сто години и каква е сега, какво им харесва тогава и сега; после описаха как е бил сътворен света, за първите живи твари, за амфибиите, влечугите, студенокръвните, динозаврите (месоядни и тревопасни) и много други неща, а на финала имаше пиеска - приказка за една арабска принцеса  Heart Eyes! Всичко това - ин инглиш  Flutter.
ПоФалих се! Ама децата и учителката го заслужават.

# 157
Браво, Венче, и на децата, и на госпожата, че и на родителите  bouquet! Всички имат своите заслуги за успехите Peace.

Аз бърша упорити сополи, окото ми се зачерви яко и не спира да тече ooooh!. Дано утре съм по-добре Confused.

# 158
  • София
Пол, много яка тая хрема  ooooh!! Стой на топличко и се пази, ще мине  Hug!

# 159

Пол, на лекар ходи ли? Ако не си, заминавай веднага.....Хремата ще се оправи, но окото не чакай да мине без да ти го е видял лекар....

# 160
Добро утро Hug!

Как хубаво е пекнало тук, остава и да се стопли сега Crazy.
Чоч, окото ми сълзи заради хремата. Сега е леко присвито, добре, че ходя с очила навън Crazy.
В тая връзка майка ти оправи ли се?
Хей, знаете ли, че Вий утре се прибира Crazy.

# 161
  • София
Добро утро!
И аз си мислех за Джес  Laughing!

# 162
Добро утро!

Вени браво на дечицата и учителката.

Пол, явно си лепнала от Ник вируса. Дано се стопли малко и да ти мине бързо. Хремата обича топлото. Имам чувството, че ненормалното време докарва и ненормални вируси.

Вий, аз пък й стискам палци да и отменят полета и да остане там още малко. Липсва в темата, ама съм убедена, че няма да откаже някой друг ден бонус с любимия.

И в този ред на мисли, Тедико, утре на работа ли си? Ще посрещнеш ли Джес?

Нещо не ми се бачка и се помайвам.

Ай хубав ден, имам чувството, че навсякъде е изгряло слънце, само в Сф е гадно, захлупено, студено и отвратително времето.

# 163
  • Пловдив
Вени, браво на децата, а и на преподавателите!
И ние бяхме скоро на открит урок по английски на малката, но беше пълна трагедия. Не знам дали е от възрастта на децата или от нещо друго, но всичко беше зазубрено, без изобщо да им е ясно какви ги плещят  Tired. Освен това произношението на някои думи беше направо безобразно. Както и да е.

Пол, ще ти мине  Hug. Нали знаеш - хрема се лекува с лекарства за 1 седмица, а без - за 7 дни  Joy

# 164
Пол,майка ми се оправи и вече й няма нищо,Слава Богу!
Ти все пак иди на лекар  Peace!
Уф,извинявай,че така ти се меша,ама съм чевствителна на тема "очиCrazy

Общи условия

Активация на акаунт