Отговори
# 555
Добро утро лъвички!

Джулс, радвам се, че те разсмях, с дребното на компа писах почти без да виждам клавиатурата, но де да знам може и да не е случайно, защото чакам и МЦ то да свърши и............................. Whistling Ама ти с по-големи букви не можа ли да ме изтипосаш.  Joy Joy Joy

Ай аз ви оставям, че това го пиша 5 часа.

Хубав ден на всички  Hug Hug Hug

# 556
Добро утро сестрички- лъвички  Hug

Мн гадно се чувствам - болно ми е , тежи ми главата , отпаднало ми е и всичко от този род..........тъкмо се бях закрепила от миналта седмица и на празника на Мишо ме "блъска" един климатик и изпих една студена сода и айде пак се смотах  Crossing Arms

Имам нужда от масаж  Rolling Eyes

Децата ще ходят за риба днес , дано незавали  Whistling

# 557
Добро утро Hug!
Я да питам нещо по-вещите по компютърните дела Thinking. На каква резолюция са ви нагласени мониторите? Откак сме с този монитор, снимките си все ги гледам ниски и дебели #Cussing out. Сега я промених малко, но пак не ми се вижда да са много нормални Thinking. Леко се удължават сякаш. Всъщност снимките сега са почти добре де, но пък шрифта ми се смени ooooh!. Дали има начин като на плазмите картината да не обхваща целият екран, за да дава нормална картина newsm78?
Стеф, ако си наблизо, бях ти гледала преди време снимка на монитора, май е като моя. На каква резолюция ти е нагласен?
Бенджи, още преди да пуснеш снимките тук, ги гледах във фейса Flutter. Много хубави Peace.
Норче, да не те е лепнал сегашният вирус Thinking? Много е странен. Един ден сополи, втори ден - гърло, трери - разстройство ooooh!......и т.н.
Джулке, spoko.

# 558
Добро утро и от мен. Много смотан ден. Студено е, мрачно.
Стана ми много гадно за Веско. Cry Нека почива в мир милото детенце.  Flowers Rose Flowers Rose
Пийте по едно за мое здраве, че преди 8 години катастрофирахме.

Малко раничко, ама за мен ще се прежалите.  Flutter

# 559
  • София
Добро утро  Hug!
Хаяси, много готина грешка  Joy!
Поли, на макс ми е резолюцията на стационарния компютър. Това с екрана зависи дали монитора е широкоекранен (мале, така ли се наричаха тия опции  Blush).

Ох, намерили са изчезналото детенце  Cry... Да почива в мир, съжалявам много...

Днес е денят на Ботев!

Ками, жива и здрава да си! Дано никога не ти се случва нещо подобно  Hug.

# 560
Камче, курбан правиш ли си? Явно около тая дата трябва много да внимаваш Hug!
Сила за родителите на Веско Praynig!
Венче, какво значи на мах newsm78? Дай параметри. Снимките нормални ли ги гледаш? Като ми е на 1024 на нещо си там и ми ги разтяга. Сега вдигнах малко. И кво да го правя сега тоз широкоекранен #2gunfire? Искам да го стесня Rolling Eyes.

# 561
  • София
Поли, на максималната възможна резолюция. В настройките, където това се прави, има един плъзгач - моят е издърпан до най-крайно дясно положение. Можеш ли да кажеш модела на монитора?

# 562
Камче, курбан правиш ли си? Явно около тая дата трябва много да внимаваш Hug!
Ми не Поли.  Rolling Eyes

# 563
Поли, ако не е на мах резолюцията все няма да ти е наред нещо. Влез в Конторл панел и виж къде ти е настройката на монитора и просто направи това, което ти е казала Вени.

# 564
Откак сме с този монитор, снимките си все ги гледам ниски и дебели #Cussing out.

Ей сега ще ти се разсърдя вече доживот  Crossing Arms  smile3516 това значи , че като съм ти пращала снимки си ме виждала ниска и дебела   Weary smile3518 .......................................................................................... Joy

Намерили са детенцето................. Flowers Rose Flowers Rose

Ками никога да не ти се случва повече. Голям стрес е. Направи си курбан. Хубаво е.  Peace

Ах, ах, ах не мога да публикувам от вас бе  newsm78

# 565
Вие знаете ли какво стана сега Rolling Eyes? Буквите ми станаха на ню-ню-то ню-ню-то ooooh!.

Норче, като не съм те виждала на живо, представяш ли си готината изненада Crazy? Но дебела на снимките не си в никой случай Naughty.

Сега ще видя снимките как са, но няма начин да оставя на мах Crossing Arms. Ще ми трябват двойни диоптри ooooh!.

# 566
Направи си курбан. Хубаво е.  Peace
Ох аз знам че е хубаво, ама тя е една сложна. Нашите и на мъжа ми не знаят. Понеже като катастрофирахме караше зет ми и той беше виновен. Обаче тогава тъкмо се бяха запознали със зълва ми /сестрата на мъжо/ и той нали е мюсолманин, свекитата бяха много против него и зълва ми ни помоли да скрием всичко това. Крихме се няколко дни у тях. Те живееха в СФ тогава. Абе лапешка работа, ама така и още не сме им казали за да не стават дразги и така.

# 567
За модела щях да пиша - Самсунг е някакъв, но къде да видя модела newsm78?

Камче, направете го за вас .Не е нужно да казвате като не искате.

# 568
  • София
За шрифта пробвай това: десен клик на десктопа - properties - Appearance - Там трябва да имаш 3 полета. За стила, цветовата схема и големина на шрифта. Избери от големината на шрифта Normal. Цъкаш Apply и ОК.
Карам малко наизуст, защото нямам ХР пред себе си...

Ками, жива и здрава да си! Да приемем, че в днешния високотехнологичен век е актуален и виртуалния курбан  Hug!

# 569
  • Пловдив
Ками,  Hug

И аз чух сутринта за Веско... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Поли, видех те аз, докат ги кача още... Wink

Стеф, бачкаш ли?

Аз си пуснах ден за утре, ще ходя да проверявам в Бюрото по труда за езикови курсове по програмата "Аз мога"...

Общи условия

Активация на акаунт