"Smallville"- Сериал за едно израстване

• 7 760
  • 89
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Нели, ти далече ли си от Ванкувър?
Можеш да скокнеш до там за автографче  Grinning

# 76
  • София
аха само дето е у Канадско и немам виза Mr. Green

# 77
Гледахте ли епизод 200? Уникален е! Един от най-добрите епизоди на сериала някога! Цялата тази носталгия по миналото, допълнена от сцени от настоящето и бъдещето... направиха серията страхотна!
Не бих предположил, че някой ден ще видим Брейниак добър, но... ето, че "Смолвил" отново ни изненада! Радвам се, че видяхме и онзи Кларк Кент (Супермен) от бъдещето. Финалната сцена пък беше много прочувствена и най-накрая ни даде това, което очакваме много отдавна- летене...
Радвам се, че и Клоуи не остана на заден план дори и Алисън Мак да не участваше в епизода.

# 78
  • София
И на мен много ми хареса епизода. Накрая беше много хубаво и доста дългоочаквано. Малко ми стана гадно за Лоис с това напомняне за Лана ( която хич недолюбвам ), но слава богу нещата се оправиха Mr. Green

# 79
Новият епизод е страхотен! Един от най-добрите за тези 10 сезона  Heart Eyes

# 80
Абе откакто е почнал сезонът няма слаба серия Peace И 200 беше добре, трудно може да настигне 100, но беше ок. Все пак видяхме future Кларк Кент, направо щях да падна от стола от кеф Grinning Не мога да повярвам, че този сезон е последният  Sad

# 81
Доколкото разбрах, имало големи шансове Майкъл Розенбаум (Лекс) да се завърне до края на сериала. Simple Smile Но Кристин Крюк (Лана) със сигурност нямало да се завръща. Sad
Напомням ви, че остават само около 2 седмици до новата серия! Клоуи се завръща в нея!  newsm44

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 21:04 от SuperGeorgi

# 82
  • София
Е супер, дано да се завърне Лекс, много ми липсва. Всички останали зли герои бледнеят на фона на неговата особа Mr. Green Клои на мен не ми е интересна, така че ми е все едно, а Лана даже ми е антипатична

# 83
Хайдеее новия епизод най-накрая излезе с една седмица закъснение: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=252094&hit=1

Завръщането на Клоуи! newsm44

# 84
Според мен епизода беше един от най-вълнуващите от сезона досега! Естествено, това се дължи на Клоуи, за която, както знаете, съм радостен, че се завърна, за да продължи да бъде вярната дясна ръка на Кларк, каквато е още от началото. Доколкото знам, й предстои участие и в следващите 3 епизода, но предполагам, че е възможно да я има и по-натам, най-малкото в последния епизод трябва да я сложат по мое мнение. Радвам се, че я има и в интрото в епизодите, в които участва- то фактически тя не е точно гост-звезда, ами част от екипа на сезона, както е била винаги, но този път е за по-малко епизоди.
В следващия епизод пак ще видим и Марта и татко Лутор. Laughing Също така, до края на сезона и Джонатан ще се завърне за още един епизод.
Интересни последни епизоди се очертават.

# 85
Тази вечер е последният двоен епизод на сериала! Утре ще го гледаме и се надявам, да го изкоментираме като за последно... Wink

# 86
Е, свърши си сериалчето. Със страхотен край. Най-накрая летене, костюм... най-накрая Супермен!
Също така е добре, че върнаха Лекс и че показаха истинския Джими- двама от най-важните персонажа във вселената на "Супермен". А аз, разбира се, изключително много се радвам и за страхотния завършек и за персонажа Клоуи, която всъщност си е втората най-стабилно изградена, наред с Кларк. А на Кларк и Лоис много им се кефя, само за този сезон успяха да ги оформят много добре като двойка, особено след като тя му разбра тайната.
Сериала ще ми липсва много...

# 87
Здравейте  Simple Smile

Темата  е отдавна в забвение, но Том е отново на линия с Parkland http://www.imdb.com/title/tt2345112/?ref_=sr_1
Не че е голяма ролята му там, но ...
А иначе, добре му се отразява възрастта  Heart Eyes

# 88
  • София
Супер, ще се гледа значи. Peace

# 89
"Смолвил", между другото, продължава и до ден днешен... Laughing Гигантът DC реши да го продължи като официален комикс за Супермен, носещ името "Смолвил: Сезон 11"... От около година и нещо постоянно излизат нови и нови епизоди, които обаче се купуват... Даже май има и две паралелни версии на продължението, но за това не съм съвсем сигурен...
Аз по-рано тази година прочетох първата сюжетна линия на първото продължение, която беше оформена от три комикса... Много е интересно- развива се скоро след последния епизод по телевизията... И се радвам, че любимката ми Клоуи участва, също както и Оливър. А по едно време по-натам се връща и Лана, но на този етап не съм стигнал дотам...
Който има желание: http://www.readdcentertainment.com/Smallville-Season-11/comics-series/8039

Общи условия

Активация на акаунт