"Smallville"- Сериал за едно израстване

• 7 766
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
  • Smallville
Ей,бъзиках се де Party
Знам,че е в началото на серията,но не бях го забелязала,то няма и начин

# 31
  • София
Нали майка му му подари екипчето в началото на серията послучай заминаването си.
Значи в следващия сезон може да го видим с него най-накрая.

# 32
  • София
айде да станеме вече 5 фена на Смолвил и аз да се запиша Mr. Green. След 9 сезона май няма кой знае колко човека във форума, които го гледат Rolling Eyes
За Лана казах вече какво мисля - въобще не искам да се връща, за разлика от Лекс. Ей липсва ми тоя човек и тва си е.

# 33
Нали майка му му подари екипчето в началото на серията послучай заминаването си.

Екипчето не му ли го подари една тъмнокожа актриса, която снимаше филм във фермата някъде в 7-ми сезон? Не съм сигурен, може и да се бъркам... но май така беше. newsm78 Някой да припомни ако се сеща със сигурност.

# 34
Екипчето не му ли го подари една тъмнокожа актриса, която снимаше филм във фермата някъде в 7-ми сезон? Не съм сигурен, може и да се бъркам... но май така беше. newsm78 Някой да припомни ако се сеща със сигурност.

Тя му подари едно червено наметалце, а когато си отвори подаръка Кларки беше със синя блузка на фона на жълтата къща във фермата и така се получи ефекта  Peace

айде да станеме вече 5 фена на Смолвил и аз да се запиша Mr. Green. След 9 сезона май няма кой знае колко човека във форума, които го гледат Rolling Eyes
NellyR  Hug може да сме малко, ама няма да се отказваме Simple Smile

# 35
  • София

В началото на последната серия нали Кларки отвори един подарък от майка си и в очите му се видя червено-синьо отражение и S.

# 36
  • София
За екипчето - майка му го подари да
А аз се питам кой нападна Зелената стрела в Шахтата - каза, че не са криптонците накрая, но пак бяха някакви сили Simple Smile

# 37

В началото на последната серия нали Кларки отвори един подарък от майка си и в очите му се видя червено-синьо отражение и S.

Ааа, да бе, как можах да забравя тази толкова скорошна сцена. Joy

Хубаво ще е Кларк най-накрая да се превърне в Супермен. Егати развитието само, 10 години. Crazy И по мое мнение не е задължително сериала да спира след превръщането му в Супермен- и в момента действието вече е достатъчно далеч от идеята 'Смолвил', така че не би трябвало да е голям проблем да има например и 11-ти сезон, в който да видим Кларк и като Мъжа от Стомана... А и сега като се замисля, той и самия Кларк си е един вид 'Смолвил', нали Лоис го нарича така. Ето още една връзка със заглавието. Joy

ПП: По разни чуждестранни форуми чета, че е възможно нападателите на Оливър да са свързани с Darkseid и бабата, която влезе при Тес (за която си остава възможността да е Granny Godness).

# 38
  • Smallville
И аз съм за продължение вече като Супермен,ми той вече е такъв.
СуперГеорги,дай някой линк да почетем и ние,аз не съм много добра с английския,но все ще разбера нещо Peace

# 39
И аз съм за продължение вече като Супермен,ми той вече е такъв.
СуперГеорги,дай някой линк да почетем и ние,аз не съм много добра с английския,но все ще разбера нещо Peace

Не знам дали е позволено да публикувам линкове към други форуми тук. Ще ти пратя линка по ЛС. Wink

ПП: ЗАБРАНЕНО Е РАЗПРАЩАНЕТО НА ЕДНОТИПНИ, МАСОВИ, ПРИЗИВНИ, РЕКЛАМНИ (за продукти или сайтове) И ПОДОБНИ СПАМЪРСКИ СЪОБЩЕНИЯ!
Молим всички получатели на подобен тип лични съобщения да информират администраторите на форума, за да бъдат предприети необходимите мерки.

В тези 'рекламни' дали се включват и линковете към други форуми? newsm78

# 40
  • София
мисля, че няма проблем за други форуми

# 41
  • София
И аз мисля, че няма проблем, тук непрекъснато се размятат разни линкове за какво ли не  Wink

# 42
Абе, аз все си мисля, че няма да го пуснат като Супермен Sad Продуцентите още в началото са казали, че понеже сериалът е за корените на Супермен и развитието му, докато стане такъв, щяло да важи правилото "no tights, no flights", така че, освен ако не са си променили мнението Кларки няма да лети до края на сезона, което ще рече, че няма и да е Супер. Жалко, защото ако можеше и да "фърчи", екшънът щеше да е 100 % гарантиран Cry

# 43
# 44
И аз го видях, Amidala
А вижте какво друго намерих: http://ausiellofiles.ew.com/2010/05/19/allison-mack-smallville/

Общи условия

Активация на акаунт