"Smallville"- Сериал за едно израстване

• 7 764
  • 89
  •   1
Отговори
# 15
Еее, дано да не й трият на Лоис паметта пак. Тоз човек вече 9 години все с това си запълва времето, да се крие, да не казва, да се чуди да каже ли, да не каже ли, айде поне този път да е различно.
danibaby, и аз не я харесвам тази Лоис в Смолвил, знам, че тя трябва да е the one, ама след Лана хич не ми идва отвътре да си кажа айде да са щастливи младите Laughing

# 16
  • Smallville
Да,нали Crossing Arms
Не я гледа достатъчно убедително-влюбено,виж за Лана сякаш му идеше отвътре Heart Eyes

Все се надявах да пресъздадат сцената с приближаването на луната и разходката по въздух,момента когато Лоис разбира,а те какво направиха Naughty

Трябва триене,трябва Mr. Green

# 17
Лана определено си беше голямата любов на Кларк, поне в "Смолвил". Толкова хубаво ги изградиха като двойка, макар и неведнъж да ги обвързваха и с други.
Имам голямото желание Лана да се върне и да й разкарат тези сили, за да могат двамата с Кларк поне да си имат някоя по-малко неприятна раздяла. Не ми допада това положение, в което не могат и да се доближат един до друг. Sneaky
Хм, сега като се замисля... дали не е възможно именно СуперЛана изведнъж да се появи и да спаси Кларк след падането в последния епизод?

# 18
  • Smallville
Това е брилятна идея,нали той няма сили за момента и тя няма да му навреди,приближавайки се към него.Ох, дано сценаристите четат нашата тема и възприемат идеята Crazy
Не искаме повече,просто гост в 1 епизод Лана,за да спаси Кларки и трайно завръщане на Лекс Praynig Praynig

# 19
За Лекс съм 100 % "за", но за Лана ..., много я харесвах, на моменти ме ядосваше /като тази история с Лекс/, но иначе наистина в Смолвил тя е голямата либоф, ама си мисля, че ако изобщо беше възможно да я върнат ще стане доста кофти за историята на Кларки и Лоис, защото нашичкият няма начин да издържи близо до Лана без отново да иска да е с нея. А нали в последния епизод каза на Лоис, че е разбрал, че тя е Жената, докато за Лана все беше ту така, ту не. От тази гледна точка Лана да се върне, дори и само за един епизод, ще опорочи цялата идея за Клоис. Май ще трябва да приемем, че му е време на Кларки да продължи напред, колкото и да не ни се иска. Ако можеше супер двойката да е Клана, ама не е такава историята и това е.
Абе, не ми е на сърце тази Лоис и това е Naughty

# 20
  • Smallville
Taka e Lala,но аз просто си мечтаех,подкокоросана от идеята за СуперЛана на СуперГеорги Crazy

Пък и тя може да му върне жеста,като го спаси,без той да разбере,както той я е спасявал милиони пъти.

А ако все пак разбере,за да не му се мъти мозъка,ще му изтрият паметта..тук вече се гавря Mr. Green

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 21:56 от danibaby

# 21
Taka e Lala,но аз просто си мечтаех,подкокоросана от идеята за СуперЛана на СуперГеорги Crazy

Пък и тя може да му върне жеста,като го спаси,без той да разбере,както той я е спасявал милиони пъти.

А ако все пак разбере,за да не му се мъти мозъка,ще му изтрият паметта..тук вече се гавря Mr. Green
Peace Joy
А иначе, ех, мечти, мечти ... наистина бяха супер двойка, при това силно убедителни, за разлика от Лоис. Само като видех погледа на Кларк към Лана всеки път, когато тя нещо го отреже или пък когато отново не може да й каже и всичко в мене се свиваше Embarassed

# 22

Peace Joy
А иначе, ех, мечти, мечти ... наистина бяха супер двойка, при това силно убедителни, за разлика от Лоис. Само като видех погледа на Кларк към Лана всеки път, когато тя нещо го отреже или пък когато отново не може да й каже и всичко в мене се свиваше Embarassed

О, да, разделите им бяха много неприятни. Спомняте ли си как веднъж се разделиха във фермата и тя се качи на джипа си, а Кларк със свръхслуха си я чу как плаче докато си тръгваше? Много гадно беше тогава.  Sad Но пък са имали и много хубави моменти, като за мен един от най-готините им беше още в първия сезон, когато Кларк заради едно приключение не бе успял да дойде на рождения й ден, но накрая й се компенсира като отиде до къщата й замери с камъче прозореца на стаята й. Двамата си влязоха в колата, като пред себе си на една стена си пуснаха едно детско филмче на прожекционен апарат. И всичко това, на фона на "Hero" на Enrique Iglesias. Върховно! Two Hearts

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 11:36 от SuperGeorgi

# 23
  • София

Нали  Grinning Heart Eyes
А като се гледат Лоис ... нищо  Tired
Даже не разбрах кога пък чак толкова се влюбиха, кога станаха гаджета, имаше ли секс ...  ooooh!

# 24
  • Smallville
Ти пък,секс,той Кларки кара на пост и молитва Mr. Green

Нали се сещаш в общата тема се бях запенила по този повод,отношенията им като в латино сапунка,само си говорят ooooh!

# 25
  • София
Ти пък,секс,той Кларки кара на пост и молитва Mr. Green

Да бе, вярно, нали е Супермен  Wink

# 26
Той Кларк всъщност май в един от последните епизоди спомена на Клоуи, че се е научил да контролира силите си и съответно да може да прави любов и с някоя не-супержена. След толкова сезони, в които се притесняваше да не нарани Лана, сега изведнъж се сети да се опита да си контролира силата. tooth

# 27
Да, бе, човек да му се чуди на тоз Кларки как не е получил изкривяване някакво покрай цялата тази суша Laughing Ама може да е, защото не е човек Mr. Green

Вижте какво намерих http://img594.imageshack.us/img594/1405/svs.jpg какво ще кажете за нашия Супермен, как е подпрял самолетчето  Peace

# 28
  • Smallville
Aaa,тоз не е нашия Супермен,нашия е в черно Wink

# 29
Aaa,тоз не е нашия Супермен,нашия е в черно Wink

Нашия Кларки е, нали в началото на последната серия го показаха как сънува бъдещето през 2013, и там той (вече като Супермен) спаси един падащ самолет. Този кадър май е от там ако не се лъжа. Wink

Общи условия

Активация на акаунт