"Smallville"- Сериал за едно израстване

• 7 763
  • 89
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте.

Аз бавно, бавно напредвам с филма, на 3 сезон съм и имам въпрос. Кога Кларк ще кажа тайната си на Лана? Стурва ми се че доста го влачат този момент.

И пак да кажа, че филма е страхотен, всеки следващ сезон е по-добър от предния  Heart Eyes

Лана разбира тайната му в един от най-сапунените епизоди на "Смолвил" някога. Laughing Има още доста да гледаш, щом сега си едва на трети сезон. Но, повярвай ми, ще си струва гледането. newsm10

Между другото, за края на юли е насрочена пресконференцията по повод 10-ти сезон. На тези пресконференции обикновено се разбират интересни неща за бъдещите сезони. Дано и този път да е така. Simple Smile

# 61
Ехее аз очаквах в близките серии да стане това, а то пък   ooooh! 
Мерси за инфото      bouquet

Лека вечер.

# 62
Джонатан Кент се завръща епизодично в "Смолвил"! Очаквайте участието на John Schneider в първия епизод от новия сезон, а и в някой от следващите епизоди!

# 63
Хайдеее, хора, сериалчето ни се завърна като за последно: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=235767&hit=1
Приятно гледане! А после е време за коментиране! Grinning

# 64
  • София
много добър епизод. Гледах промото на втори - още по-добре Peace

# 65
Страхотен първи епизод! Доста неща се разясниха в него, но също така се появиха и доста нови загадки...
Аз лично още от сега виждам как онова момченце след време ще порастне и ще се превърне в истинския Лекс- онзи Лекс от предишните сезони, а и от комиксите... Клоуи пък скоро я виждам доста пострадала заради това, че си сложи маската (и предполагам, че точно това може има нещо общо с излизането на персонажа от сериала). Радвам се обаче, че и Клоуи я има в интрото и на десети сезон- така тя си остава единственият герой освен Кларк, който е присъствал във всички сезони и във всички интро-та.
Искаше ми се 'завръщането' на Джонатан да бъде за по-дълго, но и това не беше зле. Само че не разбрах той какво беше- дух ли, видение ли? newsm78
Нямам търпение за следващата серия!

# 66
  • София
Това накрая беше Darkseid, нали?
Четох, че и Лана ще се появи по средата на сезона.

# 67
Това накрая беше Darkseid, нали?
Четох, че и Лана ще се появи по средата на сезона.

Да, май наистина беше Darksеid. Точно като него изглеждаше:

А за Лана много бих се радвал ако се върне, дори и епизодично. Хубаво е да се намери все някакъв начин тя и Кларк да могат да се доближават един до друг. То такава голяма любов я изкараха тяхната, а пък накрая... и на един метър един от друг не могат да застанат... Макар че въпреки голямата им любов, то май вече си се вижда, че Кларк в никакъв случай не би зарязал Лоис, за да се върне при Лана...
Въпроса обаче е дали Лоис скоро ще 'забрави', че Кларк е The Blur? Joy

BTW, наскоро бе обявено, че персонажът 'Клоуи Съливан' най-накрая ще бъде включен в оригиналния комикс за Супермен!

# 68
Началото на сезона беше супер. Много ми хареса края.
Малко информация за следващия епизод от телевизия CW:
ББ След заминаването на Лоис в Египет, Дейли Планет назначава нов репортер Кат Грант на нейното място. Убиец на име Deadshot е по петите на Кат, но Кларк разбира че убиецът има скрита цел свързана с Петното. Междувременно Картър Хол се появява в Египет за да наглежда Лоис й казва за съпругата си Шайера.
Преводът е мой, затова ето оригинала:
After Lois departs for Egypt, the Daily Planet hires a new reporter by the name of Kat Grant to take her place. An assassin named Deadshot takes aim at Kat but Clark learns the man has a dangerous hidden agenda that involves The Blur. Meanwhile, Carter Hall turns up in Egypt to keep an eye on Lois and he tells Lois about his wife Shayera

# 69
  • София
Кой беше Картър Хол newsm78

# 70
Гледахте ли новия епизод? Аз ей сега го свърших и мога да кажа, че ми допадна много! Жалко е само, че Клоуи временно се разкара от сериала и кой знае кога ще се появи. newsm78 Дори и в интрото я нямаше този път...

Добрата новина е, че Кара се завръща в следващия епизод и най-накрая ще я видим като Супергърл. Ето трейлъра: http://vbox7.com/play:c8a068de

# 71
Новата серия беше яка.
Много добро завръщане за Кара! Дано да я видим и в още някой и друг епизод до края...
Липсата на Клоуи се усеща. Дано да се върне възможно най-скоро...

Следващия път ще гледаме епизод 200, в който настроението ще бъде малко или много носталгично. Ето трейлър: http://www.vbox7.com/play:957c2472

# 72
  • София
Кой беше Картър Хол newsm78

Майкъл Шанкс от Старгейт СГ1 Simple Smile
Тук е човекът-ястреб.

# 73
# 74
  • София
Страхотен е Том, един от любимите ми актьори Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт