дете от семеен мъж Тема 2

• 36 682
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
Елиема, той да не би тайно да се надява, че тя никога няма да разбере? Все някога ще разбере и все някога ще възникне тази угроза тя да поиска да се разведе и да му поиска част от имотите... Колкото по-късно, толкова по-грозно ще е... и жената ще е в правото си да поиска да му отмъсти, дето й е замазвал очите с фалшиви клетви за вярност...

Когато БНД подхвана тайна връзка с друга и в последствие разбрах, най-обидена бях именно за лъжите, които ми беше разправял, както и че се беше опитвал да ми вменява на мен вина, че неоснователно го подозирам...

Впрочем, защо казваш: "повече от половината имоти"?

# 511
Ще ти стискам всички възможни палци  Simple Smile Надявам се всичко да се нареди по най-добрия за вас начин.
От какво толкова го е страх не мога да разбера?Кога ще е делото?
Септември.Не знам още датата.
Знам ли от какво го е страх толкова?Казва,че жена му е толкова чувствителна натура, така е възпитана, че когато/ако разбере за детето, буквално ще умре от разбито сърце.Тя е толкова крехка и болна, оправя се само по щастливо стечение на обстоятелствата когато й предстоят екскурзии из Европа Joy Joy.Чакам с нетърпение следващото й излизане от България, че тогава съпруга й живее при нас Grinning.

Елейма, следя историята ти. За радост нямам твоите проблеми ( искрено се надявам и да не ми се  случи) , ама яяко се издразних за иронията към жена му в този ти пост. Извинявай, ама нещастникът, баща на детето ти заслужава ирония. Защото си мисля, че когато човек иска нещо искрено-той просто го прави! И докато ти си разбила дома си (вероятно правилно решение след като не си била щастлива), човекът пази СЕРИОЗНО спокойствието на законната! По което съдя, че определено тя е много по-важна от теб и общото ви дете. По това, че имаш голям син съдя, че гониш четиридесетте години.....ми не е ли време да си смъкнеш носените 15 години розови очила??? Не си на 20!

# 512

Рени Давай, съди го! 
Този си заслужава да го изядеш с парцалите  Naughty
Ще идва жена му на оглед на кой прилича бебето и дали е от него  Shocked Shocked Shocked,
абе тия хора наред ли са и тази жена акъл, достойнство и възпитание има ли?  ooooh!
Тази жена ако имаше акъл нямаше да нарече сестричето на детето си копеле и да вижда очевидната прилика м/у тях и да казва че не е сигурна че той е бащата.Чакам да ме свържат с един адвокат и действам че нямам много време.
Все пак добре си се завърнала.   bouquet  bouquet  bouquet

# 513
Тя пък какво ще казва,не е ли важно какво казва бащата  newsm78
А "копеле" пред тебе ли каза,защото и на мен ми слагаха такива думи в устата - имам в предвид да не слушаш приказките на  някои "доброжелатели".

# 514
  • Бургас
stanex, "пазенето на спокойствието на ЗАКОННАТА", както го наричаш ти, е не повече от грозна лъжа по адрес на същата тази "законна", при това в продължение на години и гавра с  достойнството й. При това пазеното спокойствие не е нейното, а неговото - що да си създава скандали и панаири?
Права си, че той заслужава ирония, но пък ти, след като не си била в такова положение и дано не ти се случва, едва ли ще твърдиш, че ако твоят мъж ти изневерява, няма да разбереш веднага. Това се разбира ако не в първите три месеца, в първата година със сигурност. Само че повечето "законни" предпочитат да живеят с розови очила, само и само да не се изправят пред страшния факт на изгубеното доверие, предателството и подигравката. Защото тогава трябва да се взема решение, пък то не е лесно, като си навикнал на екскурзии из Европа, имоти и пари... Whistling

# 515
Дето се вика...нямам опит по темата, но имам мнение;)
Тинтина, както и да го въртим истината си е една. Жена му ходи по курорти, а Елейма трепери за пореден месец-аджеба, ще ми признае ли детето или този път ще излезе нещо друго?
Виж, мъчно ми е за нея, ама това е.....каквото сам си правиш и Господ не може..
Което не ме застрахова , че и аз няма да падна в капан.
Спирам по темата......но наистина ми е неприятно, когато се излиза от .....ами и аз не знам как да го нарека;)

# 516
Елиема, той да не би тайно да се надява, че тя никога няма да разбере? Все някога ще разбере и все някога ще възникне тази угроза тя да поиска да се разведе и да му поиска част от имотите... Колкото по-късно, толкова по-грозно ще е... и жената ще е в правото си да поиска да му отмъсти, дето й е замазвал очите с фалшиви клетви за вярност...

Когато БНД подхвана тайна връзка с друга и в последствие разбрах, най-обидена бях именно за лъжите, които ми беше разправял, както и че се беше опитвал да ми вменява на мен вина, че неоснователно го подозирам...

Впрочем, защо казваш: "повече от половината имоти"?
Ами май наистина се надява тя да не разбере никога.Не знам, не я познавам съпругата и не мога да предположа как ще реагира, ако някога разбере.Дали ще поиска развод, или ще го заплаши, за да не си развали на този етап осигурения живот newsm78.Повече от половината, защото имат имоти, прехвърлени на името на нейни роднини.При евентуален развод те съответно няма да се делят.Така че той трепери от страх....

stanex , каде ги видя тия мои розови очила?Естествено, че съпругата и сина му са на първо място.Но причината не е само една и не е само или единствено любов.А че съпругата избирателно боледува, си е факт и наистина това е смешно.Макар че може би и това е тактика за задържане на мъжа до себе си.Бях споделила преди тук, че много години я съжалявах заради това, което й причинява съпруга й.Обаче съжалението ми се изчерпа.Наистина е странно как няма да научи за толкова години.Не знае ли ,или й е изгодно да се прави, че не знае?Май тя отказва да свали розовите очила.Аз живея в реалността, в доста трудната реалност и не си правя илюзии за бъдещето.

# 517
  • Бургас
Дето се вика...нямам опит по темата, но имам мнение;)
Тинтина, както и да го въртим истината си е една. Жена му ходи по курорти, а Елейма трепери за пореден месец-аджеба, ще ми признае ли детето или този път ще излезе нещо друго?

Истината е една - и двете страни са прецакани. В тази ситуация ни да си законна, ни - незаконна, щото е еднакво кофти. Казвам го като била и в двете ситуации. Много си права, че човек каквото сам си причини... Не е по нервите на всеки, много сили трябват, много енергия...
И с моя БНД имаше един лек момент на неяснота, в който беше хипотетично възможно да не признае детето. Разправиите и простотиите, които ги изживях след развода - режими на свиждане, дела за паспорти и всички други възможни тровила нееднократно ме връщаха в миналото и ми намекваха колко по-добре би било детето да остане непризнато. Така че не се знае какво печелим като губим и обратно.

# 518

Рени Давай, съди го!  
Този си заслужава да го изядеш с парцалите  Naughty
Ще идва жена му на оглед на кой прилича бебето и дали е от него  Shocked Shocked Shocked,
абе тия хора наред ли са и тази жена акъл, достойнство и възпитание има ли?  ooooh!
Тази жена ако имаше акъл нямаше да нарече сестричето на детето си копеле и да вижда очевидната прилика м/у тях и да казва че не е сигурна че той е бащата.Чакам да ме свържат с един адвокат и действам че нямам много време.
Все пак добре си се завърнала.  bouquet  bouquet  bouquet  

Не се коси!  Hug

Давай напред както си решила и не оставай на емоциите да те разсейват.

Ти си го осъди за издръжка да плаща, пък тя като има възражения да
плати ДНК тест и да докаже, че той не е бащата!

То така само с оглед, ако ставаше, ехехе  ooooh!

# 519
[Само че повечето "законни" предпочитат да живеят с розови очила, само и само да не се изправят пред страшния факт на изгубеното доверие, предателството и подигравката. Защото тогава трябва да се взема решение, пък то не е лесно, като си навикнал на екскурзии из Европа, имоти и пари... Whistling

Един виц по случая:

Обядва един мъж със съпругата си в един ресторант и влиза млада жена, идва до масата им, поздравява, прегръдки, целувки и продължава на където е тръгнала.
Жената сърдито пита:
-Тази коя е?
Мъжът отговаря спокойно:
-Любовницата ми.
Скача съпругата:
-Край..., аз..., ти..., развод  #Cussing out
Той я прекъсва невъзмутимо:
-Чакай, чакай, да поговорим малко!
Той:
-Ти вилата на Бахамите искаш ли да я имаш?
Тя:
-Да.
Той:
-Ти скъпата ти кола искаш ли я все още?
Тя:
-Да.
Той:
-Ти с банковата си сметка желаеш ли да продължиш да разполагаш?
Тя:
-Ами да.
Той:
-Че за какъв развод тогава говорим?!!
Продължават успокоени обяда си, влиза друга млада жена и
минавайки се спира пак поздрав, целувки, прегръдки и отива да седне при първата.
Съпругата пак пита:
-А тази коя е?
Той:
-На Пешо любовницата.
Съпругата с гордост :
-Ха, че тя НАШАТА е по-хубава!  Joy Joy Joy

# 520
Имах навремето една съученичка, която се омъжи доста млада.....
Бяха лудо влюбени. Минаха десетина години. Срещнах я случайно и си поговорихме.
Тя каза:"нека ми осигурява стандарта , който искам, да дава на детето ми всичко, което иска, пък да прави каквото ще" Тогава и аз се възмутих.
Сега обаче......не знам. Тези силни думи......гордост, достойнство, предателство, подигравка
Аз в крайна сметка виждам едно-законната си живее животеца, мъжа също, а Елейма.....
И не е ли най-добре да поставиш на първо място себе си? И след като си видял, че след 15 години връзка си се развел, а другия още лекува болестите на жена си  , просто да го натириш и да го зачертнеш веднъж завинаги.
Оф, не знам. На чужд гръб и сто тояги са малко. Ама за 15 години да не е мръднал и на йота в триъгълника с жената и Елейма.....ми няма и да мръдне
И тогава като говорим за достойнство......на кой му липсва????

# 521
Извинявам се,ако прозвуча грубо ама кой какво достойнство има или няма не е тема на обсъждане.Ако някой от вас попадне в този капан няма да говори за достойнство и да се чуди как да се измъкне от ситуацията.Аз съм се мъчела още в самото начало да се откопча от него,но чувствата надделяват.Всяка една жена си има достойнство и разум,въпроса е до колко ще ги използва по предназначение и кога.Но е факт,че съпругите са си надянали на Грозната Бети розовите очила и си живеят до мига в който някой ще им ги свали за момент да им покаже действителността и от там те сами да решат дали ще са с или без тези очила.Всяка една съпруга знае,но пасува.Така че не само ние "любовниците" ми май и съпругите нямат достойнство за да търпят това.Така,че не съдете кой какво достойнство има.А за розовите очила аз също съм с такива,но те поне ми показват какъв е живота,паденията и постиженията.На никоя жена не й харесва да е втора,както никоя съпруга не иска да бъде лъгана и мамена,но това е живота.

# 522
  • София
Само не се самозаблуждавайте с това, че всяка съпруга знае, имам чувството, че като някакъв щит го развявате - тя знае, така че тя да си решава. Еми не знае винаги. Аз 2 години не знаех. Като разбрах - един шанс дадох, на втория казах чао. Ама недейте с това самозаблуждение, че всички знаят, така че едва ли не прехвърляте на тях отговорността.

# 523
Само не се самозаблуждавайте с това, че всяка съпруга знае, имам чувството, че като някакъв щит го развявате - тя знае, така че тя да си решава. Еми не знае винаги. Аз 2 години не знаех. Като разбрах - един шанс дадох, на втория казах чао. Ама недейте с това самозаблуждение, че всички знаят, така че едва ли не прехвърляте на тях отговорността.

Ама си разбрала,нали?Не всяка съпруга мисли като теб,щом знае и аддио.Така че това не е критерии че ти щом така си направила и другите така  ще направят.Избора е неин,както и наш.Така че,щом след две години си разбрала и си дала втори шанс,значи си се заблудила,че нещата няма да се случат повече.Така избора е изцяло твой.

# 524
Ок, Рени, разбрала-разбрала. Ама мъжа и си седи у тях.
 В една тема в Розалито (аз и там си чета;)) се обсъждаше защо след години брак ( 6 7 Sunglasses тръпката изчезва. Интересното беше, че темата се изпълни с мнения на жени в подобно положение. Разбираш ли, не беше изключение, а се оказа май правило. Виж я, нещо от типа-живеем заедно, но не сме си близки"
Та, за какво я споменах-представи си следната ситуация, женени са минимум десет години, сеьуалния интерес е позамрял, имат обаче дете и се чувстват добре един с друг. Да, ама мъжа иска да се позабавлява. Жена му отдавна не иска той да я "уважава" всяка вечер. Тъй че си затваря очите в името на детето.Отървава се, един вид;).  Освен това той угажда на всичките и глезотийки, страдайки от гузна съвест. И изобще.......защо да го оставя????? Пък ако и тя си има емоцийка....Winkпей сърце. Ами ще се правя на луда, разбира се;) Ще му харча паричките ама яко, ще водя детенце навсякъде, тайничко и ще си скатавам.
Пък той......да се оправя-да бачка тройно като иска да издържа две семейства;)
Ако обаче е някой бедняк -и аз като Птичето- да оди да пасе!!
Плужеци са, това е!
Ама живота е кратък, тъй че вместо да си трошите нервите, вземете та се забавлявайте. Сгрешили сте, млади сте-голяма работа. Ще се справите! Особено РЕНИ. Ми тя на 25, божееее!
Хайде спирам аз, че съм си дървен философ

Общи условия

Активация на акаунт