дете от семеен мъж Тема 2

• 36 639
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
Magnolia777, на първо място бих се замислила дали и този няма да си бие сам шута. А ако остане с теб, виждам, че доста реално разсъждаваш над нещата би ли се чувствала добре от това, че ти ще си причината за раздялата им. Въпреки, че аз винаги съм била на мнение, че ако не си ти ще е друга. Т.е. не в теб е грешката. Те мъжете наистина са им слаби ангелите, но на нас жените ни са по-слаби.
Не мисля теб за виновна, но важното е ти как ще се чувстваш. Ако се чувстваш добре и имаш сигурност- ти си свободна жена и щастието ти е най- важно. Историята ти е доста интересна, но в мен остана едно любопитство. От коя държава си и защо си тук?

# 751
# 752
Magnolia777 не прочетох отколко време се познавате, не знам достатъчно ли е, за да може да прецениш, че той  наистина е такъв какъвто сега го виждаш. Може да е само маскарад, за да може да те има, понеже си нова, непозната и интересна.
И след като си най-голямото щастие в живота му, ами нека си уреди отношенията със съпругата, какво му пречи?
Дано не търсиш само мнението на незлобните, може и да ти е от полза една друга гледна точка, а не само да ти казват давай смело, пък после сама да съжаляваш.
А за първия идиот просто нямам думи.

# 753
Сърбия,тук завърших висшето си образование и в последствие останах да живея тук.Само да спомена,аз не искам той да се разведе и да ги изостави,той не е безотговорен мъж,нито ще им причини това.Говорили сме и по този въпрос и сме се изяснили. Вече си прехвърли част от фирмите тук,с цел да прекарваме повече време заедно.Засега успява да балансира между семейството му и мен.Няма седмица в която да не сме прекарали поне два дни заедно,или ден да не се обади.За първи път в живота си получавам толкова внимание и обич и докази за чувствата му.Само че това всичко ме плаши,плановите са едни,но действителноста друга.Връзката ни е от девет месеца.

# 754
Magnolia777 аз съм малко скептична.
Връзката ви е от съвсем скоро, наистина твърде малко време, за да опознаеш един човек. Сега всичко е розово, но дали нещата няма да се променят?
Нима искаш наистина един такъв живот за себе си и евентуално за детето си? Помисли най - вече за едно дете какво би означавало това. Не мисли първо за своето щастие, както други казват. Защото после твоето щастие ще е детето ти, но дали ще си щастлива да го отглеждаш без баща? Явно човекът е с пари, е да може и да успееш да осигуриш евентуално детето си финансово, но наистина това ли е най-важното? Не се засягай от думите ми.
Нима не искаш да гледаш отстрани как детето расте покрай баща си, как се боричкат двамата, как детето казва "тати" и всички тези мили моменти?

# 755

Нима не искаш да гледаш отстрани как детето расте покрай баща си, как се боричкат двамата, как детето казва "тати" и всички тези мили моменти?

Е то и да се омъжиш за ерген пак нямаш гаранция в това...  Rolling Eyes Пример- аз.

# 756
Pepina77Това са въпросите които не ми дават спокойствие,и поради това не мога да взема това решение.Той наистина е финансово стабилен,но това не събужда никакъв интерес в мен,тъи като аз имам собствен бизнес и не завися от него.Той вече е на вълна търсене на парцел  където ще построи къща за мен и бъдещето бебче.Мен пак од друга страна ме тресе треска, заради предишния аборт и това дали нямам последствия от него.Знам че девет месеца не е наистина достатъчно за да разбереш истинскта същност на някого,но той досега с нищо не ме подвел,нито не е спазил това което е казал.Од друга страна самата аз съм дете на родители с разбит брак,побоища,обиди и психически тормоз.И наистина предпочитам майка ми да не отгледаше сама,отколкото да бях свидетел на всичко това.

# 757
Корина  Четох всички мнения по темата, но от толкова коментари в главата ми е пълен хаос.Въпроса ми е,и ти ли си на този хал,които май ми предстои и на мен?

# 758
За побоите и психическия тормоз те разбирам напълно!!! В това отношение си на 100% процента права, защото и аз съм искала да нямам баща.
Да забравим за момент, че все пак този мъж е женен и това за мен би означавало край, не е за мен. Игнорирайки това, защо толкова бързаш? Изчакай с детето, предполагам не е тупнало сега да стане, не изпускаш последния влак.
Няма какво да се връщаш назад по темите, то си е чисто заяждане.
Корина  права си в това, но поне има шанс, а така шанса е нулев.

Общи условия

Активация на акаунт