дете от семеен мъж Тема 2

• 36 688
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
  Въпросът е за детето - как го раждате с мисълта, че баща му е женен.

Редно е да го абортираме по тази причина ли?Или да го родим и изоставим?

vagabond, по-назад писах, че финансовото положение на нашия бнд вече не е като преди.Вече няма причина да се притеснява от жена си.И това се отразява много добре на отношенията ни.  bouquet

# 736
Може би е редно да се предпазвате поне или не сте чували как става? Ей в това ви е безотговорността. smile3506

# 737
Pepina, децата са правени с любов и то съвсем съзнателно, за какви предпазни средства говорим? Поне така твърдят тука жените.

Ами не съм обърнала внимание да ти кажа, чакай да погледна за да знам накъде да плюя  Mr. Green

# 738
# 739
# 740
Снежа63 ама ти сериозно ли го мислиш това? А ти какво правеше докато мъжа създаваше детето? Ей ти ме разби. Останах безмълвна. Ще излезе, че вие сте непорочни,мале мале.  А отговорността не е ли да не мислиш само за себе си, а преди всичко като правиш едно дете какво ще му дадеш? Нима и то няма право на баща, семейство, топлина. Или вие сте си достатъчни на децата? Още преди да се родят децата ви са предопределени да живеят без бащи, не им давате и шанс (вземам под внимание, че много бащи изтрещяват, бият жените си .
[/qu
Ще ти кажа какво е правила или е била пияна или се е надявала че той ще остави собственото си дете и съпругата си и ще я вземе нея.но е останала излъгана.На  такива дето си врът носа дето не им е мястото така им се пада да страдат...           Като искат да гледат дете без да се обвързват с мъж защо не си намери някой без семейство и деца за да не страдат и други вместо нея.Съжалявам но аз така мисля и се извинявам че нахълтвам във темата ви

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 12:53 от nikju4ka

# 741
Ей Рени тамън се бях отказала и реших да ви оставя на мира и пак ме подхвана, май ви липсвам?!Виж да ти дам телефона и адреса на моя мъж и сама да разбереш какъв шут ша ти тегли? Точно такива много ги обича ....
Ехехе...Пепина тука опашка има баш за твоя мъж... моля те - никой не е толкова отчаян  Wink

# 742
Nesiha Явно не си дочела, ама вие поддръжничките на любовниците явно четете през пост. Самата Рени изяви желание към мъжа ми. Аз просто предложих да  й съдействам. Айде върни се на предната страница и прочети преди да пишеш. А за моя мъж може само да мечтаете...

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 18:12 от Pepina77

# 743
Пепина, започваш да простееш, ама много ooooh!

Голям хъс, голямо нещо ooooh!

# 744
Виж девойките към мен се обръщат, затова и отговарям.

# 745
Нова ТЕМА.Злобните нека останат в тази.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539640.new#new

# 746
Момичета, моля ви ако някой /визирам Пепина и Тещерица /е решил тук публично да се дави в собствените си комплекси, моля ви не му обръщайте  повече внимание. Игнорирайте ги.

# 747
Не знам какви комплекси трябав да има човек, за да е съгласен с години да играе втора цигулка. Или осъзнава, че толкова са му възможностите

# 748
Ей Рени тамън се бях отказала и реших да ви оставя на мира и пак ме подхвана, май ви липсвам?!Виж да ти дам телефона и адреса на моя мъж и сама да разбереш какъв шут ша ти тегли? Точно такива много ги обича ....
          Зависи какъв ще е  шута.  Wink
          Можеш да бъдеш сигурна дали така ще постъпи , само ако лично присъстваш на шутирването  Wink

# 749
Здравейте мили мами! Simple SmileИзчетох всички мнения по темата,търсейки отговор на въпроса които ме вълнува.Не знам дали този раздел е правилно място за публикуване на моята история и предварително се извинявам ако съм объркала мястото.На 28 год,съм,не съм Българка но живея в Бг от почти десетилетие.Преди три години в нета се запознах с мъж,и както се досещате почнахме да се увличаме във виртуалните ни разговори.При един такъв разговор ми поиска номера и му го дадох.Не съм очаквала да ми се обади,бях в тежък период,раздяла с четиригодишния ми приятел,и период в които баща ми изчезна безследно.Един ден,прибирайки се от работа,той се обади,каза че бил в града ми,и ако имам възможност да пием кафе.Видяхме се,и бях очарована от видяното.Съвсем на бързо започнахме връзка,обясни ми че и той е приключил седем годишна връзка и търси истинска любов,обич и сериозни отношения.Минаха шест месеца от връзката ни,виждахме се един път седмично,но въпреки това се влюбих като глупачка.Страдах от недостатъчното внимание което ми оделяше,все се оправдаваше с липсата на време и бизнеса му.Мина и година,за него все още не бях на първо място,околу нас витаеше сянката на бившата му приятелка.Колкото повече време минаваше ,толкова по небрежен ставаше към мен.Нямам думи да Ви опиша в какво кълбо от нерви ме превърна,от усмихната и лъчезарна,станах вкисната и нещасна,но нали го обичах и бях готова за него на всичко.Не пестех нищо от себе си,давах му всичко,той взимаше и си заминаваше.Питах го защо никога не ме води в неговия град,не ходим в тях,а винаги в нас.Отговора беше смешен.Както и да е,приех и това,обичах го с цялото си сърце и беше смисъла на живота ми.За мен беше достатъчно да го видя и за една минута.Усщах нещо странно в държанието му към мен,не винаги се обаждаше когато го търся,и въпреки че още в самото начало на връзката ни го питах дали е семеен,одричаше,пак и знаех за връзката с другото момиче,което не спираше да го търси.Станах адски изнервена,номера му нямаха край,трябваше да се боря и с бившата приятелка.Спрях да се виждам с приятелите ми,стоех само в нас и чаках да се обади,и така до деня в които припаднах в къщи,с разклатени нерви,42 кг,и постояннна тревога.Почна се обикалянето на лекарските кабинети,изследвания и изводи че физически съм напълно здрава.Ситуацията ставаше от зле по зле.Стигнах до момента в които вече не можех да стоя сама в къщи и се нуждая някой да се грижи за мен.Исках не исках се прибрах в родината ми,там пак обикалянето по лекари и заключението страхова невроза.Не стигаше че майками си имаше нейните проблеми,сега трябваше да се грижи и за мен.Превърнах се двегодишно дете напълно зависимо от майка си.Няма да описвам ада в които попаднах и все още не знам как се спасих.Единствената  подкрепа която получих от него беше че съм изперкала и е най-добре да влезна в лудницата.Не знам как минаха тези думи през мен.Простих и това,и когато вече се почувствах по-добре реших да се прибирам в Бг.Писах му в скайп че вече съм подобре,но все още изпитвам страх да съм сама в къщи,и след като вече сме толкова време заедно искам да се съберем.Каза че не може .Почнах да си давам сметка че има нещо нередно,на моменти ме обичаше и ме искаше за себе си,но пак и не искаше сериозен ангажимент.Далече от него и вече със по ясна глава си дадох равносметка че нещо намирисва в цялата история.Обадих се на моя приятелка,която имаше позната живееща в града му.Никога няма да забрвя тази сутрин когато приятелката ми звънна в скайп и ми каза да седна на здрав стол.Тези думи ме срязаха.Господинът бил семеен,с две деца,а бившата му приятелка е момичето с което е изневрялал на жена си седем години и е знаел целия град,включително и жена му.Това беше върха,не знам колко дни плаках и колко кг бях свалила.В скайп му казах че вече знам истината,одричаше каза че не ставало въпрос за него и че това е лъжа.След няколко дни натиск от моя страна си призна и естествено обяснението че с жена му не се понасят,и са заедно заради децата,и естествено че и секс не правят.Почнах да го ненавиждам,не можех да проумея че има такива хора.Единствената връзка която имах с него беше по тел и скайп.Настояваше да се прибера,че щел да се разведе и ще бъдем заедно.И се прибрах,преместих се в друг град,исках да започнем на чисто.Не познавах никой в града,пак само него,само че сега моите чувства към него не бях същите.Вече не се интересувах толкова от него,не ми правеше впечатление дали го виждам или не.Исках нов живот за себе си,макар и без него.Осети че вече не е центъра на света ми,и както се досещате се промени за 360 градуса.Внимание,обич,обещания,почивки,подаръци и голями планове за бъдещето.И всичко беше наред докато цикъла ми не закъсня.Направих си тест,излезе положителен,звъннах му да му кажа.Каза,сега ще ти се обадя.Изчаках половин час,не се обаждаше,звъннях му,не отговаряше.Обади се следващата сутрин,и каза че отиваме на лекар.В колата на път към клиниката,ми каза че всичко е уредено и след няколко часа този проблем няма да съществува.Не знаех къде се намирам,не можех да повярвам какво ми каза.Вече не беше толкова мил и внимателен.Лекаря каза че след два дни влизам в тринаеста седмица,и ми остават само два дни за аборт,и най-добре е да задържа бебето,като има голям риск за мен.Никога няма да забравя как ме изостави пред клиниката,каза ми че това дете не може да се роди,и че ако реша да го запазя да не разчитам на него.Направих консултация с друг лекар,той потвърди думите на другия лекар,да не правя аборт.Бях в безизходица,изоставена,и все още със следи от страховата невроза.Опитвах се да мисля трезво,исках да запазя бебетои същевременно си давах сметка че аз все още не мога да се грижа за себе си,а камоли за още невинно дете.Направих аборт,няма да пиша за болката и угризенията за това решение.Въпросния изчезна,не се обади да пита даже как съм след шест дни прекарани в болницата и с тежко кръвене.Месец след това пак се появи на хоризонта,и да аз като поесдната глупачка го приех обратно,може би да съм и мазохистка.,не знам.Само че вече не означаваше нищо за мен,не отговарях по тел когато ме търсеше и му казвах че не съм свободна да се виждаме.Ставаше все понастойчив.След три месеца пълно пренебрежение от моя страна,се беше влюбил в мен!Чудех се дали да се радвам или да плача.Този човек,съсипа живота ми,не изпитваше грам угризения за това което ми причини,но беше  влюбен и на мое место.Вече му се подигравах и ако искайте вярвайте се радвах че изпитва болка.От най-обичания мъж в моят живот,от първата ми истинска любов се превърна в един жалък човечец за мен.Исках да го съсипя,да го видя пречупен и страдащ.И в момента е такъв,само че на мен не ми пука за това.От девет месеца се виждам с друг мъж,запознахме се случайно пиейки си кафето в барчето на бензиностанцията.Реших че е време да си дам шанс и да продължа на пред.След едночасов разговор с новият мъж,и размяна на телефони,прибирайки се в къши след петнадест минути получих смс от него.Пишеше че е впечатлен от мен и че иска да се видим пак.Не му отговорих,не очаквах нищо,пак и не бях готова да допусна друг мъж до себе си.Обади се на следващият ден,видяхме се за кафе.Откровенно сподели че е семеен,че обича жена си и детето си,но след толкова години брак не изпитва никаква страст към жена си.,че между тях има приятелство и уважение но до там.Не че му повярвах,вече си бях научила урока,и му казах че няма смисъл да се виждаме.Е,да,но не.Звънеше ми настойчиво,и искайки да се видим пак му казах че си заминавам в родината ми за няколко време.Пак му казах че не мисля че ще се получи и е излишно да се заблуждавме взаимно.Не го приемаше.Поиска ми скайп,и не знам защо му го дадох.Така контактувахме докато бях в родината ми.Когато казах че се прибирам,ми каза че има работа в града които е съвсем наблизо до границата с родината ми.Настояваше да дойде да ме вземе.От разговрите ни в скайп,видях един здравимислещ,интелигентен и възпитан мъж.Не разбрах как се влби в мен,почнахме да се виждаме,аз не изпитвах нищо към него нито пак таех някакви надежи.Просто ми беше приятно с него.Не съм искала и не искам да навреда на съпругата му.Нито искам от него да ги изостави.Същевременно продължих с мъчението на другия.Не си мислете че съм злобна и гаднярка,аз не го търся,не му звання и не проявявам интерес към него.Той ме търси,и иска да сме заедно,казах му ,ок разведи се,и ще говорим но при тези усовия не.Шест месеца след връзката ми с другия мъж,осъзнах че той е прекрасен човек,никога не ми повиши тон,не ми направи забелжка,кара ме да се усмихвам и да съм щаслива.И да,вече го обичам,и имам нужда от него,но нямам никакви изисквания към него.Той е вече на друга вълна,иска да родя дете,наясно е че ще е трудно и за него и за мен,и че найголемия риск е за мен.Той винаги е държал на думите си,и не мога да си спомня някога да не ги е спазил.Знам че той е моят човек,и го искам,даже съм готова и на това,но се питам заслужавам ли това.Цел живот да бъда сама ,с откраднатите мигове и чакането да дойде.Говорихме на дълго и нашироко,питах го какво ще стане ако съпругата му разбере за нас,ако се роди дете,ще може ли да носи това бреме на плещите си.Каза че съм найголемото щастие в живота му,и че е готов да си понесе наказанието му.Аз не знам дали това е правилно или не,питам се как ще се чувствам ако съм на мястото на съпругата му,и отговор не намирам.Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт