ЮНИ месец ни зове, ще сме с бебчета в ръце! - 26

• 23 596
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Марету, кетони се получават при разграждането на собствените ни мазнини, когато организма посяга на запасите си - това знам аз.

Честито на мама Светли - бързо възстановяване   bouquet

Аз правя запис на тоновете откакто влязох в 33-та седмица, всяка седмица по веднъж. Плащам по 12лв в Мед. център на Майчин Дом, където е моят лекар.

# 361
Влизам с една хубава новина Simple Smile  Heart Eyes

мама Deni_aa е родила днес момченце.Сладура се казва Симеон, тежи 3 кг и е висок 49 см.
Да им е жив и здрав!!  smile3525

Иначе след днешната консултация се оказва, че нашата бебочка го е докарала до 3 кг Simple Smile Всичко си е ОК и я чакаме да си реши кога иска да има рожден ден Simple Smile
А срещата с Лорка, Никол и Дени мина страхотно, даже в сладканица Неделя ни дадоха да дегустираме новия им сандвич Simple Smile  Grinning

# 362
  • Пловдив
Запис на тоновете до сега съм правила 2 пъти, т. е. в 8 месец 2 пъти, то и толкова съм ходила на консултация, де- плащам по 10 лв. Утре отново ще ходя, но вече съм 9 месец и може би ще ходя всяка седмица, не знам- утре ще докладвам  Joy

# 363
  • Пловдив
Ето гооо момъка  Hug

Честито на мама Deni_aa - да им е жив и здрав, и много да слушка    bouquet

# 364
  • Пловдив
Deni_aa честито бебче! Да е жив и здрав малкия Симеон!
А кой каза, че мъжете се криели? Ето започнаха вече  Simple Smile
*Elisa* моят диоптър е също над -2, не е много висок -2,20,/ даже на прегледа установих, че малко се е качил, след раждането ще го мисля обаче/, но ходя с очила и лекаря още преди месец ме прати на очен. По принцип се гледа има ли увреждане на ретината- такова може да има и при по-малък диоптър, а при доста голям да няма изобщо.  Разширяват ти зениците с капки, изчакваш 15- ина минути и после преглеждат очите- на една машина първо и поле с едно фенерче ми свети в очите и ги гледа  Simple Smile При мен се оказа, че няма проблеми с ретината, но все пак лекарката ме попита как аз съм настроена да раждам. Още тогава ми се видя странно и споделих тук, че ако и бях казала, че искам секцио, навярно щеше да запише, че не мога да родя естествено. Но аз пък толкова се зарадвах, че няма да е секцио.  Laughing

# 365
А, ето го и майското момченце  Simple Smile Честито на Дени, бързо възтановяване и много щастие с малкото съкровище!

# 366
Най-после момченце! Party

Deni_aa, честита рожба! Да ви е жив и здрав и много послушен!
Бързо възстановяване на теб!  bouquet

# 367
Денииии, чесито!   bouquet
Аз пък сега се забавлявам като си гледам корема и как подскача бебето вътре. Изобщо, скука. Нямам си друга работа.
Някой знае ли къде в София продават ванички на промоция?

# 368
Да и е честит малкия юнак на Deni_aa, да са живи и здрави, много послушни и бързо възстановяване   bouquet

# 369
  • по света и у нас
Честита мома на мама Светли и Честит момък на мама Дени! Да са живи и здрави малките съкровища и много да радват родителите си! Hug На мамите желая бързо възстановяване и очакваме снимков материал!

# 370
Бравоооо, имаме си момченце, то време беше вече!!!

Дени, честита ви мъжка рожба! Да е жив и здрав малкия Симеон!    bouquet

Марету, и аз така се забавлявам като си гледам корема как се разтяга като ластик  Joy, дори снощи с мъжа ми повече от час откарахме с тази веселба, на него му е супер интересно и направо обезумява от щастие, а за ванички на промоция не знам, но пък във Вис Виталис има доста голям избор и на сносни цени  Peace

# 371
 Hug Здравейте мамчета, аз днес се включвам по късно, до сега се бях разчистила пак  newsm79, пресъдих си едно цветенце  Flowers Sunflower, пералнята и тя е на макс  wash hang, направо чак сега се спирам.. и направо в банята  Crazy
Честито синче на мама дени, много да се слушкате, страхотно име  Peace супер, бебчетата се увеличават...  Joy
диди много хубава стаичка на бебчо, хайде вече може да очаквате срещата с малкия младеж, че после инашите  дами са наред  Joy и да ги запознаваме....  Joy Joy Joy предполагам сте на разходка, довечера очаквам да разказвате и за лекцииката  Heart Eyes
За витамините, до сега не съм пила нищо освен малтофер фол ( желязо) моята доки не е фенка на хапченцата , тонове също не сме записвали, може би др седмица ще ми е за сефте , Laughing
Mama jeya какво стана с вашия тати , възстановява ли се  Peace дано всичо е наред, като гледам и ти не се спираш  Hug
 Laughing Laughing Laughing Докато пишех поста си, слушам МОНК, много е забавен, супер луд е... хахахаха  Joy

# 372
Еййй човек да не си направи един сандвич  Laughing Laughing Laughing
Честито Дениииииииииииии!!!!!!!! Да ти е жив и здрав малкия момък и много да ви радва  newsm51 newsm68  love001

Ей някой знае ли какво става с Бубчето и със Ulla? Rolling Eyes

# 373
Честит първороден син, Дени! Да е жив и здрав, да расте весел и жизнерадостен и да ви дава много поводи за гордост!

# 374
Леле буквално всеки ден си имаме по едно ново бебче  Grinning Heart Eyes
Дени честито!Да ви е жив и здрав малкия принц!  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт