ЮНИ месец ни зове, ще сме с бебчета в ръце! - 26

• 23 596
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Честит син на Дени. Много радости да ви носи, а на теб бързо възстановяване  bouquet

# 376
честит син на мама Дени да и е жив и здрав!

Николови докторката се казва Петя Сьбева.

# 377
Честито момченце на мама Дени. Да е жив и здрав и само радост да носи на мама и тате. На мама бързо възстановяване   bouquet

# 378
# 379
Хайде на момченцатааааа  Mr. Green Mr. Green
Честит малък Симеон на мама Дени. Да е жив и здрав малкият юнак и да се радва на безоблачно и щастливо детство!
Леле, почна се доста сериозно вече. Аз така съм се настроила за датата на планираното си секцио, че ако тръгне по-рано ще съм в голяма паника.  Crazy
И аз мислех днес да чистя и да оправям в къщи, но цял ден нямаме вода Confused. Дано да дойде скоро, че запасите ни за WC-то вече привършват, а това е доооста неприятно  ooooh!

# 380
Честито момченце на мама Дени baby_neutralДа расте здрав и да радва мама и татко Hug

# 381
  • Варна
Светли, честита принцеса! Да е жива и здрава адашката ми и да ви радва много!  Hug
Deni_aa, честито синче! Да ви е жив и здрав и много послушен!  Hug

На мен запис на тонове не са ми правили още... В събота влизам в деветия. Другата седмица ще ходя да си вземам обменната карта и ще видим.
Витамини пих един месец и ги спрях. Не виждам разлика.

Николови, доколкото знам Ружа Панчева не работи със ЗК.  Peace И ние не сме избрали педиатър окончателно, но другата седмица ще отидем до МЦ Санита да говорим с д-р Гроздева(от няколко места чувам добри отзиви). Иска ми се да е или в Санита или в Младост, че ни е най-близо.

Ние днес довършихме бебешката стена, взехме си матрачето. След малко ще кача снимки в албумчето.  Hug

# 382
Честито и на Дени, да и е жив и здрав Симеончо, много хубаво българско име!!!!

Аз днес го проспах,  тази глава още не ми минава....

Целувки и чакаме следващия бебок!

# 383
  • Варна
Диди24, чудесно се е получила стаята!  Heart Eyes

Качих и аз нашия детски кът в албумчето, само повивалника липсва, но скоро и той ще си е на мястото.  Peace

# 384
  • София
Светли, честита дъщеричка - да се оправя бързо, бързо и да е много здрава, да ви носи само радости!

Дени, честит да ти е сина! Радости, безгрижно детство и много усмивки в дома ви!

На мен ми излязоха изследванията - чиста стерилна урина, чист гърлен секрет, на зъбите им нищо им няма. Тази утайка защо е висока - остава тайна. За сега няма да я мисля повече, след 2 седмици пак ще я изследваме.

# 385
Честито на мама Светли и на мама Дени! Да са ви живи и здрави малките съкровища Мария и Симеон и да растат много весели и щастливи!

*Elisa* диоптера не е причина за притеснение. Трябва да има други сериозни малформации на очите или високо вътреочно налягане, за да се налага секцио. Аз съм с +5 и ще мина на рутинен преглед тези дни и дано всичко да е наред, че и аз съм привърженик на нормалното раждане за сега. Моя док ме предупреди само да кажа на очния лекар, че искам обективно становище за раждането, че били свикнали да ходят при тях с искане за секцио по "медицински причини". 

# 386
Ех, още едно бебче!!! smile3504
Честито на Дени! Да е жив и здрав малкият юнак! Много хубаво име сте избрали! Grinning

# 387
А така,още едно бебчеее-този път е принц Grinning
Прекрасно име са му избрали-царствено и българско.
Да е жив и здрав и много щастие да носи на мама и тати smile3525

Диди,да те питам-чанта взе ли за количката,че не видях да има окачена.Интересуваме за каква цена си я купила,че в два магазина гледам и цената е различна.. newsm78

# 388
Диди и Марчела-прекрасни стаи сте спретнали.
Марчела, и аз си чакам бялата кошара,дано стане така сполучлива както е твоята.Вече нямам търпение да я доставят и нея и да си я наредя.
Да ви питам,след като ви ги доставят кошарките с какво ги почиствате-с някакъв препарат или само с вода Thinking

# 389
Моя док ме предупреди само да кажа на очния лекар, че искам обективно становище за раждането, че били свикнали да ходят при тях с искане за секцио по "медицински причини". 

Да и моя така ми каза - да поискам обективно мнение. Относно диоптрите - има разлика дали си късоглед или далекоглед. Четох, че при късогледството в една или друга степен има промени в ретината.

t_tabakova, благодаря и на теб за мнението!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт