Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 125 808
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
белтъка ако се измие с топла вода ще се свари и после няма махане

# 616
  • София
леле извинявай ама без да искам от бързане съм добавила една буква повече имах предвид че аз не го знам, и мислех че е по дълъг срока. пакк извинявай Hug А аз моя Тривитаминол не го бях слага в хладилник и не се седял много време дали му е станало нещо  Thinking
Няма проблем  Hug
Доколкото разбрах трябва да видиш дали не се е променил на външен вид, като консистенция и цвят....но си мисля, че ако е на повече от 28 дни и не е стоял в хладилник не би трябвало да е съвсем наред.....не знам. Аз моя още не съм го отворила, след морето ще почна да го ползвам, но е в хладилника.

# 617
май не се променил. Пак си мирише гадно и е мазно. А за цвете не си спомняма много какв беше преди изобщо даже не съм обърнала внимани Simple Smile Mr. Green

# 618
май не се променил. Пак си мирише гадно и е мазно. А за цвете не си спомняма много какв беше преди изобщо даже не съм обърнала внимани Simple Smile Mr. Green

Жълт е. Мазен е, но не мирише много гадно.  Grinning Grinning Grinning

# 619
ами някакво светло жълто е а миризмата си я има от както го взех Mr. Green

# 620
Значи все още става  Simple Smile

# 621
е а дано . Цяла вечер ми беше на главата не ми опада косата  Grinning значи май още действа Mr. Green Mr. Green

# 622
не съм пробвала маските просто го показах, така както го нмерих Peace
все пак ако има заинтересовани, наистина, за да не се пресече се отмива с хладка вода

# 623
не съм пробвала маските просто го показах, така както го нмерих Peace
все пак ако има заинтересовани, наистина, за да не се пресече се отмива с хладка вода

Благодарим ти!!! Всяка нова информация е добре дошла, нали мами  Hug

# 624
Някакви отзиви от пантогел?  newsm78 newsm78 newsm78

# 625
Някакви отзиви от пантогел?  newsm78 newsm78 newsm78

За какво смяташ да го ползваш ? Аз съм го ползвала за лицето, когато ми излизаха едни малки пъпчици и ми се оправи, но и когато си направих татуировката ми го препоръча момчето дето ме татуира, вместо познатия вазелин, който издърпва цвета. За тези случаи бях доволна, но за коса   newsm78 не знам да се препоръчва -    http://www.framar.bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B3%D0%B5%D0%BB-%D0%B3%D0%B5%D0%BB-5%25-40-%D0%B3%D1%80.-pid16001701.html

# 626
Една приятелка го слага в маската с тривитаминола  newsm78 newsm78 newsm78 и аз се учудвам, честно казано...

# 627
Стана ми интересно и реших да споделя:
За дълга коса - розмарин, масла и масаж

Една от основните тайни на бързия растеж на косата се крие в доброто кръвообръщение.

Най-сигурният и лесен начин да го стимулирате е с масажи, по време на които се активират фоликулите на космите. Добре е да си правите масаж на главата ежедневно и той трябва да трае минимум 3 минути.

Йогийските упражнения като стойката на глава, например, също се препоръчват за възстановяване на нормалното кръвообращение и подобряване на притока на кръв към фоликулите.

В съчетание с масажите и упражненията можете да изпробвате действието на една билка, която досокоро не сме свързвали с каквито и да е било незаменими козметични качества.

Оказва се, че един от най-мощните стимулатори за растежа на косата е розмаринът.

Сварете една чаена чаша стръкове и листа на розмарин в една чаена чаша вода.

Прецедете получената отвара и я добавете към шампоана, който ползвате.

Най-добре пресипете шампоана в по-дълбоко шише, за да имате място и за розмаринения чай.

С негова помощ запушените пори на кожата на главата ще се отворят.

Друг начин да ускорите растежа на косата си е като смесите зехтин, кокосово и бадемово масло и позатоплите леко тази смес на водна баня.

Нанесете получената маска в корените на косата и в продължение на три-четири минути леко масажирайте.

# 628
Да споделя, че след морето косата ми е в шок. Така съм я пазила, как я мазотих само и сега е тоолкова суха. Купих си Миосотис, за по-скъпа маска на този етап пари нямам Sad.

# 629
Стана ми интересно и реших да споделя:
За дълга коса - розмарин, масла и масаж

Оказва се, че един от най-мощните стимулатори за растежа на косата е розмаринът.

Сварете една чаена чаша стръкове и листа на розмарин в една чаена чаша вода.
Това с розмарина не е вярно,аз го правих доста дълго време,точно както пише,а ефекта беше нулев..или не при всеки действа или хич не действа  newsm78 smile3506 newsm12

Общи условия

Активация на акаунт