ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 598
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, благодаря ви за стиснатите палци за баща ми! Сутринта е бил на контролен преглед и са му казали, че всичко е ОК. Вероятно след около 2 месеца ще направи същата процедура и с другото око!

Клеми, Симона, като си изгори ръката, ни викнаха в Пирогов на следващия ден да видят как е и после през 4-5 дни за превръзки. Трябва да се пази от мокрене и мисля, че основно гледат да не се инфектира раната. Сигурна съм, че всичко при Никол ще бъде наред и скоро цялото това нещо ще бъде просто лош спомен!

Селма,
дано Алекс бързо се оправя! Вероятно е вирус, ако беше от храна – щяхте да го усетите и вие!

Стискам палци на всички малки и големи болнички!

# 121
  • София
Ним, да, за изгореното така беше. Въпросът е, че пръстчето и беше направо откъснато и е паднал здрав шев. И вероятно хирургът е изкал да се следи дали се храни правилно пръстчето, да няма гной, инфекция и т.нат. Истината е, че аз до последно не знаех какво са направили с пръста, след като излезе Никол отпоперационната беше превързана и доктора ни извика да обясни какво е направил. Аз бях толкова уплашена, че пратих баща й да чуе. После той каза само това, пръстчето е било откъснато, зашито е, през ден на преглед. Вътре доста дълго време седя да говори с лекаря, но нямах смелост даже да го питам какво толкова са говорили. Но вчера е видял пръстчето, каза, че изглеждало много добре, нямало нито кръв, нито гной, даже лекаря й го е пипнал. Казал, че след месец и половина можем да се надяваме на нокът даже. И ни викат чак понеделник за нова превръзка, което си е направо супер, значи няма никакви опасения. Леко си отдъхнах.
Лошото е, че тя въобще не си взе поука и продължава с дивотиите.  ooooh!

# 122
  Клеми.... ooooh!  ooooh! ooooh!
   Hug

# 123
Клемсо ма, стомахът ми се сви на топка  ooooh! Господ да я пази Никол от самата нея Simple Smile

Селма, да му минава на твоя юнак неразположението  Hug

# 124
  • Русе
Klemy - в такива ситуации не всеки има смелост  Hug

Всички с неразположения разни да се оправяте бързо.

Мен незнам защо ме мързи да ида да вися по опашки да си сменям документите  Rolling Eyes , а е ей тук до нас на 2 мин. Извадих си иначе медицинско, че книжката ми изтече, а ме мързииииии  Embarassed

# 125
   Алекс спа до 12.30.  Shocked
   Но сега е доста  бодричък.  Simple Smile Уф...Дано му е минало!  Praynig

# 126
Лелее Клеми, Hugаз не съм разбрала за какво става въпрос.Голям ужас сте преживели.Милата Никол и милата ти! HugДано всичко да е наред ,да зарастне безпроблемно и бързо да забравите историята Hug
Селма,дано е било нещо моментно и да му няма нищо повече на Алекс.Благодаря ти за загрижеността за Алек.А девойката да си стои там докато и дойде времето! LaughingТи реши ли вече окончателно къде ще я раждаш?
Ним,радвам се  за татко ти,че всичко е минало успешно  bouquetБързо възстановяване му желая!
Сту,и аз мисля,че това със спирането от градина не е решение.И то за 3 месеца.Хайде за седмица,две да оздравее напълно както и да е ама за 3 месеца ми се стува прекалено. Sad Аз още няма седмица и луднах, а какво остава за по натам #CrazyАз мисля,че ако го пусна чак на есен ще е още по-зле.Съвсем ще лепва всички вируси,а и как пак ще свиква с раздялата с мен Sad Той още реве сутрин като магаре Cry И м/у др.тази лекарка му стана любима точно поради тази причина,че каза "спирате детската градина но плуването задължително продължава"Ох,и аз не зная вече какво да правя newsm78,на кой да вярвам Sad
Айде стига съм ви занимавала Sad
Успех на Вики  bouquetРазбира се,че ще я гледаме! Wink
Хубав ден на всички!  bouquet

# 127
Анджи,не ме издавай Mr. GreenАз това го правя ей така за удоволствие Blush

# 128
# 129
Сту,много ти благодаря HugПо принцип аз съм за хомеопатичното лечение но за жалост моя мъж е твърдо против Sad Защото винаги до сега когато сме лекували с хомеопатия завършваме на сериозен АБ. Sad Сега аз изобщо не пропускам факта,че може би не сме попаднали на точния лекар и точното лекарство.Но тук в Бс както вече споделих "добър лекар"НЯМА!Или поне аз не знам за такъв.Водихме Дая при един от тези хомеопати които уж ги прославят само след краткия разговор с него Стилиян/мъжът/заключи,че при "този ветеринар"повече няма да стъпи JoyИ до там.... Sad

# 130
Мони, вторият линк не е за хомеопати  Peace

# 131
Здравейте и от нас!!!
Вече сме си вкъщи с малкия и големия змей - Ивонска, заглавието е уникално!
Всичко мина много добре - въпреки, че операцията ми е била "предизвикателство" за лекарката - адкси сраствания и увита пъпна връв около бебчо. А той е сладур - ще пусна снимки - само спи и яде и гледа лошо брат си като му крещи на главата.
Засега е добре - милва го, гали го внимателно, но му вика, а малкото е непукист - свива вежди и го фиксира. А бе весело ще е ...

# 132
  • София
Гали, честито! Разказвай подробно де! Искаме и снимки!   bouquet
Имаме още един Дани, а?  Heart Eyes

# 133
  • София
Гали, честита ти рожба! Да сте живи и здрави и бързо възстановяване! Чакам снимки с нетърпение!   bouquet   

# 134
Гали, много хубава новина! Да сте живи и здрави всички у вас!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт