ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 618
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря момичета   bouquet

Клеми, той е Денислав, но Марти му вика бебе Дани Simple Smile

Ами реяих да се престраша да родя в новата бургаска болница, която се убиват да хвалят - има защо, обаче. Като условия и отношение беше наистина супер. Самата операция мина - за мен поне - доста по-леко от първата, както и периода на ставане и раздвижване. Сега съм доста по-подвижна и не ме боли почти - изключвам резките движения, с Марто 2 седмици ми трябваха за да мога нещата, които правя сега.
Кърмим се с бебчо - надявам се да продължи по-дълго. Слезе ми кърмата още в болницата, а той бързо отвикна от шишето  Mr. Green даже и биба не ще.  

# 136
  • София
На бебе Дани от сърце
Желаем здраво да расте
Да бъде кротко и добро
Да бяга бързо всяко зло!

# 137
  • София; Дружбето
Гали, честито ви попълнение Hug Давай снимки Grinning

# 138
   Гали,честито от сърце! Heart Eyes
   Да ти е жив и здрав юнака Денислав!
  bouquet  bouquet  bouquet
   Чакаме снимки! Simple Smile

# 139
Гали, честит ти юнак  Hug Hug Hug Нека расте много здрав и на теб да ти е леко  Hug

# 140
Оф, че съм в едно странно състояние - днес беше прощалното тържество на Биш и приключихме с градината  Confused Хич не мога да си представя, че вече няма да я водя там, че няма да виждам приятелчетата и и тн. Много тъпо...

# 141
Сту, разбирам те прекрасно. Евангелина и тя след 1 седмица тръгва на градина...
Макар че училището е един доста по-сериозен етап от градината, но няма как, децата ни порастват, ясла, градина, първи клас, гимназия, университет.... Животът си върви  Hug

# 142
Стилияна, Hug .Искаш да кажеш,че Биш повече няма да ходи на градина ли?
Толкова ли е голяма тя? Rolling Eyes
А как се чувства тя самата?Тъжно ли й е?

# 143
Гали, честито! Да е жив и здрав малкия Денислав!  Hug

# 144
Благодаря за палцестискането!  Hug Децата се представиха страхотно. Laughing Пяха песнички и рецетираха стихотворения. Вики беше толкова артистична и си каза стихчето без грешка и с много силен глас. Всички я аплудираха бурно.  Heart Eyes Не се притеснява от публика.

Ето клипче - http://www.youtube.com/watch?v=0g2wDVcvQO4        /изпуснала съм началото, но една баба точно реши да се мести/

Още едно клипче, цялата група пее - http://www.youtube.com/watch?v=vPGyd_q5cTA

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 00:44 от galina_dimova

# 145
Гали, да е жив и здрав малкия Денислав!   bouquet

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 00:42 от galina_dimova

# 146
Сту, ooooh!благодаря ти много с втория линк HugПомогна ми много  bouquet
Много съжалявам за чувствата които те спохождат Sad Ама пък каква красавица е Биш Wink
Гали,честита ви радост!  bouquetДа ви  е живо и здраво детенце!Да расте весело и безгрижно!Чакаме снимки!Я кажи къде живеете в Бургас,та да вземем да се видим Wink
Галина Димова,браво на Вики! Hug
Селма,не казваш как е Алекс?Имал ли е проблеми?

# 147
   Галина Димова,браво на Вики!Много е сладка и артистична! Браво и на теб! Heart Eyes

monny_77 ,благодаря,че питаш.  Hug Алекс е добре,да чукам на дърво.  fingerscrossed
   Вчера по едно време се уплаших,да не би да има сътресение на мозъка,защото само повръщаше и спеше.Но в един момент всичко му мина ,като с магическа пръчица.
   Определено това не му е за първи път.Педиатърката в такива случаи изписва лекарства против обезводняване,а може би лечението не трябва да е само симптоматично,знам ли..... Thinking

Цвета,как си?
   Ним,как е таткото?
   Клеми,а ти?

# 148
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Гале, честито и добре дошъл на Денислав  bouquet Hug Да бъде здраво, весело и усмихнато бебе, ти бързо да се оправяш, баткото да е най-добрият батко  и всички в къщи да сте много здрави и щастливи  bouquet  bouquet  bouquet

Честит имен ден на Константиновци и Елени  bouquet  bouquet  bouquet Здраве и весели компании желая Grinning Grinning

Селма, ако Алекс не е добре, не се притеснявай, ще отменим разпивката, важното е да е добре Peace

Сту,расте момата, представям си как ще се чувстваш като се ожени Thinking Thinking Mr. Green Whistling

# 149
Гали, честита ти радост! Да е много здрав, усмихнат и послушен, малкият Денислав!

Стилияна, Бишчето вече е минала и подготвителната ли? Лелее..

Галина, много хубава ти е станала сладката госпожица!

Селма, радвам се, че Алекс е по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт