ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 554
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
...
Селма, да ми "заделиш "нещо,само за мен/за кърмата ,не за друго Mr. Green/./...

На теб не ти е полезно да злоупотребяваш с деликатеси, доказано е!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще се притечем на помощ, и без друго се лепи на гъз, не на цици!  Crossing Arms Mr. Green Joy

Ай, наздраве (с едно розе Сира)!  Hug

Аз на сладко налитам, не на мезета, а и на гъз съм си добре - мое ми се лепи smile3533

Наздраве, с червено кабарненце,от Преслав Party Party

# 76
  • София
...
Аз на сладко налитам, не на мезета, а и на гъз съм си добре - мое ми се лепи smile3533
...

Първо, деликатеси можем да наречем всичко, що е за ядене и второ, гъзът ти верно е ок, но няма гаранции, че не би могъл да се промени!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ето къде е нашата роля на твои близки приятелки и добронамерени трапезни дружки!  Joy

ПП. Боже, к'ви ги плещя след толкова култура тази вечер!  ooooh!

# 77
http://www.youtube.com/watch?v=MYnE0krxCxs

Искам такава рокля /пола/за рожденият си ден пък Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=X0ePDfQcxfY&feature=related

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 22:58 от magnoliamm

# 78
Леле, Клеми, дано скоро пръстчето е добре. Не мога да си представя какъв стрес си изживяла! Силни прегръдки от нас!  Hug

Ив, добре съм. Само дето изтрещявам от време на време и понякога имам чувството, че съм на предела на силите си. Да си призная, с нетърпение чакам резултатите от детските градини.  Blush

Барби, и аз непрекъснато си задавам този въпрос. Знам, че не съм най-добрата майка. Постоянно  полагам усилия, но има още какво да се желае.  Confused

Благодаря за съвета, Стилияна! Похвалите доста често ги спестявам, а явно не трябва.

Селма, честит имен ден!   bouquet

Цвета, дано бързо оздравеете. И ние  повече от месец се борим с разни вируси. Тъкмо се оправим и пак наново.

# 79
Привет и от мен!

Манана, къде се загуби?

Клемс, как е Никол? Да не дава Господ никому подобни преживявания!

Барби, твоя пост все едно, че аз съм го писала! Искрено ти съчувствам и те разбирам!

Селма, честит имен ден на патерици, мила!

Ноеми, и аз най-благородно завидях за хубавата новина - с любов, щастие и деца да си го напълните апартамента!

И ай сега хапнете по една торта и ударете по едно капучино за здраве, че братовчед ми от онзи ден е горд татко на един прекрасен Борис, а брат ми днес е рожденик!

# 80
  • София
........ ударете по едно капучино за здраве, че братовчед ми от онзи ден е горд татко на един прекрасен Борис, а брат ми днес е рожденик![/b]

Айде да са живи и здрави и Борис, и брат ти (без да съм те прочела даже, си спретнах капучино с ДВОЙНО еспресо - всичко хубаво да им е по две и на двамата!)  Laughing Hug

# 81
Честит племенник, Мимозе! Много да е щастлив!  Hug

Сигурnо сте гледали снощи новините за отмъкнатото дете в еди-кой-си- мол, ето статия … 86;са.
Но въпреки, че е слух аз съм винаги нащрек, когато сме сред много хора.
Понякога така ми се иска да живеем в малък, спокоен и тих град Simple Smile

# 82
  Момичета,да не изброявам поименно!Всички да се чувствате поканени!Още веднъж,събота 15-16 ч.. Hug Hug Hug
 За адреса ми пишете на лични,да ви го пращам.  Simple Smile

Ехо,Мимоза,благодаря!  Heart Eyes
Мимозе,честито на братовчед ти!Да му е живо и здраво бебето!Какво хубаво съвпадение!  bouquet

Анджи,гледах новините снощи....Градска легенда,градска легенда,но наистина трябва да се има едно на ум.

# 83
Искам такава рокля /пола/за рожденият си ден пък Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=X0ePDfQcxfY&feature=related

Мангеее, има нещо циганско в теб, шА знайш!  Mr. Green

Мимозке, как се развива твоята бурна младост? Да са ти живи и здрави Борис и татко му  Hug

# 84
  • София
Момичета, стиснете по един палец за баща ми - днес ще му правят операция на едното око.  Praynig  Финалният резултат ще е ясен след около месец вероятно. Благодаря ви!

# 85
  • София; Дружбето
Цвет, стискам Praynig
Селма, ако сме здрави (което е малко вероятно  Crazy) ще се довлечем с целия панаир. НО не обещавам щот както се видя планове не трябва да си правя

# 86
Ним - стискам силно Hug Hug

Селма, живи и здрави да сме, в събота ще дойда/ с 1,2 или 3 броя деца Mr. Green Mr. Green, и с нещо за хапване и пийване Hug/. Ти не се приготвяй много, просто ще се съберем да се видим и  да се посмеем , не искам  да те товарим, така, че , с хубава компания и на семки и вино може да се изкара добре Grinning

Мимозке, да са ти живи и здрави всички с поводи и без поводи около теб  bouquet

Ехо, имай търпение мила  - аз лично нямам проблем с батковците, много са мили и внимателни към бебчо, дори се карат,кой да му пее, кой да го целува, и да са до него, но аз лично гледам и  с тримата да си имам време, говорим си, всеки си идва с проблемите, бият се, карат се, после си играят Crazy/пък аз после реанимирам #Crazy Mr. Green/ Намерете си "вашето време", купи подарък от името на бебето за нея, нека тя му подари нещо от нейните играчки, казвай и колко е важна тя за теб, за бебето, колко е хубаво да си помагате, да сте заедно, нека му пее песнички, въобще да е  най-нужната на бебчо Hug Моите се чувстват много важни, защото те най-добре го приспиват, най-добре използват дрънкалките, най-добре му дават биберона, и бебчо най-много иска те да са около него, и така Mr. Green

Барби, ние сме единствените и най-добрите майки на децата си-факт Peace Въпреки,че всички сме много различни и като жени, и като майки, всяка се опитва да даде най-доброто/според нея/на децата си. Намери начин, да не се изнервяш, а планирай времето,когато сте заедно, как да е най-прекрасното за вас, и да го чакате с нетърпение. Всяка една от нас си задава понякога въпроса,дали съм добра майка, дали мога още нещо да направя,за да сме по-добри и като родители,и като хора - няма училище за родители, просто интуицията и добрата информация  ни казва,кое е най-добро за децата ни - така че,  усмихни се, прегърни детето си, и знай,че си най-добрата майка, и най-модерната майка/с токчета и костюм/, на площадката Hug

Сту, ша ти гледам  на кайфе  ,ма дай 5 лева мЪ каку...за дИцата, гладни сЪ.. Mr. Green

# 87
Сту, ша ти гледам  на кайфе  ,ма дай 5 лева мЪ каку...за дИцата, гладни сЪ.. Mr. Green

Ам стига ражда, ма Мангоу  Mr. Green

Нимче, стискам Hug

# 88

Ам стига ражда, ма Мангоу  Mr. Green

Нимче, стискам Hug

Ъмче Любофф ма како, Любофф/Асан нема спирачки - за справка, вицът за влакът и Асан и Айше-който може спира Mr. Green Mr. Green/

А кажете някой виц бе деца, да се посмее Whistling

# 89

Селма, ако сме здрави (което е малко вероятно  Crazy) ще се довлечем с целия панаир. НО не обещавам щот както се видя планове не трябва да си правя
    До събота има време!Горещо се надвявам да оздравеете! Hug
     А и да влачат някой друг остатъчен сопол,не е страшно (поне за нас,де).

Селма, живи и здрави да сме, в събота ще дойда/ с 1,2 или 3 броя деца Mr. Green Mr. Green,
     Чудесно!И други дечица са добре дошли! Hug Все-още нямаме много мебели и съответно имаме малко повече пространство.  Wink
      За хапването.....Поне без торта,предполагам,няма да ви оставя.Че нали ме сърбят ръцете!  smile3508

Ним,стискам палци!Дано всичко мине успешно при татко ти!  Praynig Ще имаш ли настроение да ни направиш компания в събота?

Общи условия

Активация на акаунт