ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 632
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Анджи, можеш.
Отиваш в най-близкара читава лаборатория и искаш да ти направят TSH и да речем FT4.
Но има вариант килограмите да са от инсулинова резистентност, а не от щитовидната.

# 181
  • София
А мога ли самоцелно да реша да си направя изследване или ми е нужно направление за ендокринолог? Или на платен прием при ендокринолог? На него какво да му кажа? Щото и аз съм окръглена и си мсиля разни работи в такава посока  Rolling Eyes

Андж, по принцип най-важните излседвания не се покриват от касата  Peace Даже и ехографията не се поркива, трака че ако имаш съмнения отивай без направление. Аз така направих  Laughing При мен всичко е ок  Peace
Абе Сту, нали точно ендокринолог по акса ми търсеше.  ooooh! Голям си шемет!

# 182
  • София
Сту ще пие, а аз още обмислям как да се домъкна без кола...  Tired

# 183
Абе Сту, нали точно ендокринолог по акса ми търсеше.  ooooh! Голям си шемет!

Е, само не разбрах що да съм шемет  Thinking Имах направление и отидхох, но платих за всичко, което ми беше важно.

# 184
  • София
Е как защо, не си спестила повече от 20лв.  Laughing Даже се съмнявам, че са толкова. Имам предвид, че малко работят с талони, иначе изборът ти е по-голям за специалист.

# 185
Клемс, хич не схващам за какво ми говориш, жено  Thinking Даже и 20 лева да съм спестила... па не са малко  Laughing

# 186
  • София
Не казвам, че са малко, ама си стесняваш избора на специалист, защото много от тях не работят със здравната каса. Не казвам, че 20лв са малко, понякога това са храната на 4 човека за 2-3 дни.  Naughty

# 187
  • София; Дружбето
От колко часа е съборът?

# 188
От колко часа е съборът?
  15-16,кой когато успее
   Да ти опресня ли адреса?

# 189
  • София; Дружбето
От колко часа е съборът?
  15-16,кой когато успее
   Да ти опресня ли адреса?
За сега не. Габи вдигна Т  341uu

# 190
# 191
Селма, има болест на щитовидната жлеза, при която е характерно очните ябълки да са изпъкнали. Нарича се Базедова болест.

Мдамммм..Една моя учителка беше болна от тази болест.НО не съм очаквала,че и моите очни ябълки могат да впечатлят някого..... Crazy

# 192
  • София
Цвета твойто вече голям карък  Tired. Айде дано не е нищо сериозно  Praynig и да се оправите бързо  Hug
Селма благодаря за адреса  Hug, Сту айде тоя път аз ще карам ти ще пиеш  Mr. Green, или да карам след вас, че иначе има да си обикалям, нали ме знаете колко съм добре ориентирана  #Crazy.
Или да накарам милото да ме докара  Thinking и да си ме прибере  hahaha после, че не мога да устоявам много на изкушения  Wine Glass. Днес бях на зъболекар, ама шефката имаше РД та пийнах 2-3 чаши винце  Blush, ми то вместо упойка  Crazy А пък как ми върви с торта  Whistling

# 193

Имате ми телефона,ако има проблем.  Wink

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 19:27 от Селма

# 194
  • София
Ходихме на цирк с Шош!  Party Аз не помня от кога не бях ходила...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт