ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 614
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • София
...
При моята съседка и една приятелка бременността е отключила МС.  Confused Тъй, че всичко е възможно.
...

Да, да. Бременността би могла, но мисля, че и дългосрочното прилагане на диети е фактор!  Peace

Клемс, и аз не намирам примера с концлагерите подходящ, но не ми се искаше да ставам излишно обяснителна... Всеки от нас има свой път за достигане до неговата си истина. Аз споделих собствен опит с диета, която спазвах 5 години фанатично; споделих и последиците - всеки сам решава за себе си, обаче!  Peace
Но включването на Селма ми се вижда наистина точно и не го тълкувай като нападка към теб - мисля, тя имаше предвид да изрази съгласие с моите думи по въпроса с крайностите... Не е визирала теб!  Hug

Айде, наздраве ( с бяло вино, щот топи кила!  Mr. GreenSunglasses

# 676
  • София
Магнолия,Честит Рожден Ден. Бъди много здрава и позитивна както винаги!

Селма, кажи някое заглавие на Чопра за храненето. Аз съм чела две книжки от него 7-те духовни принципа на йога и на успеха, имам и за родителите, но още не съм я почнала, но нещо не ми допадат идеите му. Или не го разбирам правилно ....

За Петаксима и аз съм сигурна, че са били на Мая само 3. Сега се зачудвам дали не съм в грешка. Ама нямам никакъв спомен да съм купувала четвърта  Rolling Eyes Ще трябва да проверя при педиатърката.

Какво е МС????

На нас ни повишават таксата за ДГ от 300 на 350 лв от юли и нещо не съм особено щастлива  Close

Ним, стана ми много мъчно, че трябва да се разделите с Мърджо. Много е сладък. За съжаление с нищо не мога да помогна. Майка ми и мъжа ми са категорично против котки, а и въобще домашни любимци в апартамент.

# 677
  • София

Метаболитен синдром. На твой език: бъг в системата на усвояването  Mr. Green

# 678
Мила Магнолия, бъди жива и здрава, все така прекрасна майка и съпруга, все така добър и състрадателен човек, и реализирала се в живота си жена! Да си винаги обичана и щастлива, обградена те с обожаващи те мъже, и ти пожелавам най-накрая и една страхотна дъщеричка!

# 679
  • София, Лагера
Здрасти мацки!

Магнолия, честит празник! Все така да намираш енергия за всичко, а да почнат и целия бюлюк мъже и мъжленца наоколо да ти се отблагодаряват!   bouquet

Анджи, браво за Любо! Ха дано все така с мерак да ходи на градината! Laughing

Клемсооо, отде тая неизчерпаема енергия все да се заядеш с някого  Laughing

Нимско, късмет с котето! Аз още си спомням каква мъка ми беше, като трябваше да се разделя с моето мънинко маченце…  Cry

Ив, в никакъв случай не искам да ти подценявам проблема, напротив! Против съм категоричните мнения на докторите. Човек не е машина и метаболизма не е математика! А за мен (не го приемам хич като ровене в моите неща, нали затова сме тук, за да си споделяме  Wink) – аз сам на режими, не на диети (именно не е фанатизъм). Единственото, от което се лишавам наистина, е захарта. Набавям си я само от мед и плодове. Иначе си ям въглехидрати, но умерено. Но наистина е най-добре да се направят подробни изследвания и да се види кое точно не се отразява добре на конкретния организъм. На мен ми казаха, да ограничавам доматите и пилешкото  Confused ooooh!
За концлагерите изобщо не беше това смисъла, но няма да се впускам в обяснения…

Дескооооо, я драсни един ред как е по Индонезийско!

Девойки, я дайте малко акъл – къде в / около София има чист басейн с плаж?

# 680
Селма, кажи някое заглавие на Чопра за храненето. Аз съм чела две книжки от него 7-те духовни принципа на йога и на успеха, имам и за родителите, но още не съм я почнала, но нещо не ми допадат идеите му. Или не го разбирам правилно ....
   Да и аз имам споменатите от теб книги( 7-те закони на успеха и 7-те правила за родителството ).Започвала съм да ги чета,но нещо  Crazy .....явно имам проблеми с концентрацията напоследък.Отложих ги за по-натам...

Иначе.На руски съм чела "Идеальное пищеварение",предполагам "Идеалното храносмилане" на български.
    Чела съм и една друга ,вече на български,която обединява няколко му книги свързани със здравето (там се пише и за сърцето,и конкретно за отслабването,и за храносмилането,и за всякакви други неща).Мисля,че беше "Съвършеното здраве",но ще уточня,защото съм я взимала на заем от една приятелка и сега не ми е под ръка.

# 681
  • София
Ноеми , напротив - не се заяждам. Но не си оставям магарето в батака. Различно е.  Peace

# 682
Магнолия, честит рожден ден! Пожелавам на теб и голямото ти семейство да сте здрави и много щастливи!  Hug

# 683
Гали, с такова се придвижвам http://www.schreurhooghalen.nl/images/kidcar.jpg
МС- множествена склероза.

# 684
Магнолия, честит празник!

Все така да бъдеш усмихната, позитивна и пълна с енергия. Нека любимите ти хора да са здрави!

# 685
  • София
...
МС- множествена склероза.

Shocked

От бременност???  Shocked

# 686
  • София

Девойки, я дайте малко акъл – къде в / около София има чист басейн с плаж?

Рударци! Peace  Тази година още не сме ходили там, но Симона не е пропускала лято без 5-10-20 посещения там. Mr. Green Има детски басеин, "нормален" и един много дълбок, при който някога е имало кула за скачане. Има шезлонги, има и сравнително малка тревна площ за любителите на натуралните усещания. Мисля че няма проблем да си опънеш и чадър там.

Ето тук http://tsvetyvg.snimka.bg/baby/bebe-simona-na-1-godina-i-5-meseca.255900 можеш да разгледаш обстановката. Ако ме мернете по снимките някъде, не се плашете от вида ми. По днешната "гореща" тема - аз винаги съм била гладна и дебела, откакто се помня. Щастлива станах, когато се научих да се харесвам такава, каквато съм! Wink

Наздраве!

# 687
  • София
....Щастлива станах, когато се научих да се харесвам такава, каквато съм! Wink

Наздраве!

Бе, то и аз си се харесвам, но не харесвам цените на свестните дрехи за макси хубавици в БГ!  Mr. Green

# 688
Merka 4estit rojden den- zhelaia zdrave. Vesko 6te iade boi-u4i brat si da me udria. Po drugite temi sam pas-kakto kaza Nim vajnoto e da se haresvame.

# 689
Ще се осведомя още по въпроса и дано до края на лятото да вляза в онези дънки, които пазя вече 4 години  Laughing
И като повтарям мантрата на Сту ще ми дишат пушека  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Давай Андж, с теб сме  Hug

Ая ми е с Т  Confused Дали не се паникьосах да не е нещо от кърлежа, м?

Общи условия

Активация на акаунт