Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви -тема № 17

• 22 901
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Добро утро момичета:)

Биа, поста ти много ме развесели Simple Smile Определено не ти е скучно с твоите малки човечета Simple Smile. Сега гледах клипчето- все едно гледам Алекс  Joy Joy Joy .Както и преди ти писах ние сме по същия начин, но и в комбинация с кашляне . Като започне да кашля ме гледа в очите и ако не му обърна внимание и не му кажа нещо започва направо да се дави все едно  Joy. Еееееей опасни са дечковците  Joy
По повод на това, което ти е казала Мери и филмите се сещам за хлапето на моята най-добра приятелка. Имаше един период, в който гледаше с баба си разни сапунени сериали и като им ходехме на гости ни нападаше всички подред да ни показва как страстно се целували там  Joy.

Ивушке, и мен ме беше страх да не се задави в началото, но сега започнах да му давам по-честичко корички хляб или от оризовите блокчета.

Пепеджийнс, стискам палци всичко да е ок. Peace

Днес сме на консултация по обяд, да видим колко е порастнал малкия човек. После ще използваме, че тати няма да се връща на работа и ще направим една разходка до Южния парк Simple Smile

Хубав ден на всички !

# 346
Добро утро момичета:)

Биа, поста ти много ме развесели Simple Smile Определено не ти е скучно с твоите малки човечета Simple Smile. Сега гледах клипчето- все едно гледам Алекс  Joy Joy Joy .Както и преди ти писах ние сме по същия начин, но и в комбинация с кашляне . Като започне да кашля ме гледа в очите и ако не му обърна внимание и не му кажа нещо започва направо да се дави все едно  Joy. Еееееей опасни са дечковците  Joy
По повод на това, което ти е казала Мери и филмите се сещам за хлапето на моята най-добра приятелка. Имаше един период, в който гледаше с баба си разни сапунени сериали и като им ходехме на гости ни нападаше всички подред да ни показва как страстно се целували там  Joy.
...
Ааа,ама и Алекс ли е така,аз съм го попропуснала това  Laughing  Blush
Лелее,като каза пък ти за това страстното целуване и това го е научила,един ден (преди около месец беше) свършва Листопад и аз я взимам да я слагам да си ляга и и казвам Дай една целувка и тя ми вика Ама сочна ли? Shocked при,което ми хваща лицето и започва да си върти устата,все едно се целува...,чак и очите си беше затворила.Аз направо се втрещих,викам и какво е това дето го правиш,и тя вика-По филмите пават така само  ooooh! Направо не знам,не спира със всеки ден да ме учудва,така ще са и те миличките  Heart Eyes

# 347
  • София

Ааа,ама и Алекс ли е така,аз съм го попропуснала това  Laughing  Blush
Лелее,като каза пък ти за това страстното целуване и това го е научила,един ден (преди около месец беше) свършва Листопад и аз я взимам да я слагам да си ляга и и казвам Дай една целувка и тя ми вика Ама сочна ли? Shocked при,което ми хваща лицето и започва да си върти устата,все едно се целува...,чак и очите си беше затворила.Аз направо се втрещих,викам и какво е това дето го правиш,и тя вика-По филмите пават така само  ooooh! Направо не знам,не спира със всеки ден да ме учудва,така ще са и те миличките  Heart Eyes

Да да, в абсолютно същия период сме. Той пищи когато се радва, когато е весел, когато е сърдит. С две думи- почти постоянно  Joy. А целувката е точно същата, както си я описала  hahaha

# 348
Добро утро момичета!! Как сте? Как изкарахте празничните дни? Освен Бъбри, която знам че си скъса д...о от чистене  Hug Скъпа не съм от Трявна, но имаме къща там от баба и винаги като ходя ми напомня за детство, лято, игри до среднощ и сладко от диви ягоди...ей такива хубави работи  Heart Eyes

За тортата, исках да е нещо като блак форест, любима на мъжа ми, но я направих малко по бързата процедура с бишкоти, вишни, сметана и шоколад. Иначе си правя пандишпанови блатове с много какао, които също са лесни, но с бишкоти е по бързо. Абе измислих си я малко... аз така обичам, но стана слава Богу  Grinning

Лелеееееее колко е сладък Шооош...  аз бях оставила да се зарежда  и отидох в кухнята, че се бавеше и в един момент като чувам крясъците помислих 4е е мойта котка, а тя била твойта Бия   Joy  Joy И на Еванджи и хареса   Laughing Много хубав! ама много  Heart Eyes А Мери е върха просто...каква фантазия има само...Ох Сънчо е права че трябва да записваме бисерите на децата, че едва ли ще помним всичко един ден... Аз по едно време записвах на мъжа ми, че кви ги ръсеше не е истна!

За големината на ццц... Нали казват че при рязкото отбиване промяната била по драстична, но сигурно и това дали, кога и колко си е много индивидуално. То едва ли от толкова дърпане (бебешко) ще си останат по местата..Като гледам моите от сега ги влече гравитацията  Laughing Но Бия е права, че и варианта реставрация го има, така че няма се сдухваме сега заради едни цц  Sunglasses

# 349
леле Биа Шош е уникален, и ние така крещим от 2-3 дни ама то само акто се сърдим и за кратко.. вече те разбирам Simple Smile))) Ама как не преграква от толкова крясъци Simple Smile) Страхотен е Simple Smile И бисерите на Мери.. абе супер си ти е Simple Smile И дано по често да ти е весело без причина Simple Smile

Аз се сетих че трябва да поспрем с вкусните торти, че си имаме 2 бременни мами и като ги видят трябва да им носим от тях в къщи.. С Полизоева трябва да внимаваме най-много че Австрия е доста далече Simple Smile))

Рене тортата ти е страхотна Simple Smile
Лейди аз имам четка на Мам и ми харесва Simple Smile)

Яна Вд честито зъбче със закъснение Simple Smile Алекс е много сладък в самолета Simple Smile))

Ох май пак няма да се пише, оставих малкия в бънджито и пак направи сумати поразии .. ох няма вече спокойствие за мен

забравих, някоя от вас взимала ли е възглавница с 30 градуса наклон, ако да откъде мога да си купя?

Ивушке, отначало давах на Марти само коричка, но нашия хляб е с много твърда и трудно си отхапва, като свикна започнах и със сухари и той ги дъвче и разтопява, но и внимавам Simple Smile Вече доста долеми парчета си отхапва и си яде без проблем, но давай по смело, знам че е хубавоотрано да се учат да дъвчат защото това помага за бързо проговаряне. Simple Smile)

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 13:51 от Глупи

# 350
  • София
Пак сме ние Simple Smile Личи си, че е хубаво времето, всички сте по разходки Simple Smile

Сега се връщаме от консултация- Алекс вече е 9410 кг ( +200гр) и 73 см (+1см). Всичко е наред, отново говорихме за пишката, посъветваха ни да се действа след 1 годинка. Ако го заведем на уролог само ще го стресират, нашата педиатърка каза, че и тя може да го дръпне, но ще се разкъса. Ако отидем при уролог ще направят същото, само с разликата, че няма да сме с него, а ще е самичък в операционна  Sad. Иначе можем да включим вече и пилешко, а към края на месеца и агнешко.
 Решихме следващия месец да сложим Синфлорикс. Според педиатърката Алекс ще я понесе добре. Два приема са един след друг , след това- около година и девет месеца още един. Не се поема от ЗК, ако някой друг се интересува. Само за родените от февруари 2010г насам.

Искам да попитам някой от вас слагал ли е ваксината, как я понесоха дечицата и като цяло какво ви е мнението?

# 351
  • На плажа
 Joy Joy Ох Биби,много се смях ,като си представих Мери със сочната целувка  Mr. Green
Ама това дете/малкото/,как няма да врещи така,я го виж къде си го затворила Mr. Green Пусни го на свобода Wink
Да ти кажа честно,решението на проблема е просто-тапи за уши ти трябват мила..и си Чук  Laughing
Jijin ,много е готина Али,чаровница.Ама забелязахте ли, с какво си играе,от всичките играчки е избрала зарядното Mr. Green

# 352
Ей Биа много е сладък Шош...с такъв кеф го гледах, ама незнам как издържаш на тези викове. И Теди крещи, ама къде-къде по леко  Joy
Но пък гледам, че е голямо шило  Hug Той не се спря за секунда даже

Аз давам бисквити Ивушке! И съм много доволна. Даже да се задави мисля, че може да се справи, но всеки си преценява това. Случвало се е да се закашля, потупам го леко и всичко е ОК. Не е било от тези задавяние с почервеняване и т.н.

Мариелке, аз пак да си кажа моето - знам, че си го чувала, ама с времето сама ще се оправи чурката. На Теди фимозата бешеееееее, мале мале!! Имаше дупчица само за да се пишка. И си я чистихме и съвсем леко я опъвахме вечер. И една вечер сам- самичка се отвори! Без да е плакал, без кръв...оставете най добре работата ще стане  Hug

ДА се похваля - и ние имаме трето зъбче - горе е вече и беше голям зор!! Цели 2 месеца го мъчи докато излезе  Rolling Eyes
За протокола- имах си супер добър бюст, който обаче остана в историята...още от сега си личи, колко са по-малки от преди. Мъжо и той забеляза и вика "Ама като спре кърмата, няма ли да остане поне малко вътре или ще са празни както вечер след кто Теди се е наял..."
НАправо си умрях от смях с него  Joy

Глупи - и аз си мислей за възглавничка вече, но нямам още. Ако намериш инфо сподели с мен  bowuu

# 353
Добър ден  Grinning

Биа-м да голям сладур си имаш ти прилича на някое тигърче затворено зад решетките ръмжи и крещи Laughing
Алегория-честито ново зъбче  tooth и на Али и е много подут венеца дето трябва да излезе левия и голям зъб и дето викаш вече 2 месеца голямо будене пада по нощите, но вие поне вече имате резултат а пък аз всеки ден проверявам ама засега няма Wink
Дани1801 мерси, то това не зарядно ами  мишка от лаптоп абе дай и на Али разни кабелчета да гризка

Айде да отиваме и ние навън.Чаоооо

# 354
Ахой и от мен.
Пепе, дано всичко е наред и да са здравички вече децата.
Биа, е няма такива крясъци, Шош е един път, много ме кефи, въпреки че е леко гръмогласен  Joy Joy Joy Отначало малко като жабка квака  Joy Joy Joy Много е готин де.
За гърдите - абе и аз се надявам да си останат като преди, или малко по - големи, ама нали знаете - Надежди говежди.
Празника как изкарахме - ми на работа, имах серщи и нямаше спирка.
Днес направих отрано тортата с моркови, утре ще я видим що за стока е станала.
Иначе някой ме пита с какъв фотоапарат снимам (а де, пуста памет, не помня кой) - Канон ЕОС 500Д, засега с обектив 18-200мм на Канон. Ще видим дали ще получа нов за послушание.
Отивам да храня детенцето.
Мариелка, ние Синфлорикс не сме слагали, няма и да слагаме. И нашето пишле още не е отворено, но не се притеснявам засега.
Алегория, честито ви ново зъбче. Ние още нямаме такива екстри.
Жижин, ами и Дани е така, всички кабели, мишки, дистанционни, лаптопи - са най - приятната и инетересна играчка за него.
Айде лека от мен  Hug

# 355
Здравейте! Много отгоре отгоре ви прочетох. Бибче хахаха Шошко здравата крещи, е голяяям сладур бееее, ПУ!! Simple Smile И накрая как само хитрушански поглежда към обектива и се усмихва Wink А каква е тази интересна играчка, заради която явно крещи?  Grinning

Имам няколко неща, за които да ви се похваля набързо Simple Smile От петък съм с още 2кг надолу и вече лека полека се побирам в стари дрехи, много се кефя   newsm68

Днес с моя любим имаме годишнина откакто сме заедно.  Heart Eyes Много съм щастлива, миличкият като се прибра от работа ми подари страхотни обеци Swarovski  Heart Eyes Уж му бях казала, че искам подарък само за РД-то ми (на 5ти юни) и то съвсем обикновени сребърни обеци (че нали в момента трябва да пестим всеки лев). А той миличкият ми вика 'аз отдааавна го бях запланувал много преди дори да ми кажеш, че искаш обеци и тези пари отдавна са запланувани точно за това.' Е много мило ми стана, понеже заради това пестене покрай дете+апартамент общо взето рядко си правим подаръци...  Heart Eyes Heart Eyes

Освен това сутринта бях на фитнес, а следобяд с Ани (Терпсихора) на фризьор по женски.  Simple Smile Heart Eyes Не бях ходила на фризьор точно една година!!  Embarassed Ани също между другото Simple Smile Та ни беше страхотно! Много е хубаво, когато имаш на кой да оставиш детето половин ден и да се почувстваш отново жена.  newsm53

Сега ви оставям, тъй като лека полека ще се оправям за романтична вечеря, на която ще ходим. Simple Smile Много се чудихме къде да ходим (и още се чудим), но ще го измислим Simple Smile

Хубава вечер на всички!  Hug

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 17:26 от Бърборанка

# 356
Верно всички сте навън, значи времето се е оправило, супер!
Честито ви Зъбче Алегория! А малката Али наистина е много чаровна с тази усмивка  Sunglasses
Джема и Еванджи бисквити не яде още никакви. Даже смлени..Кис. мляко го предпочита натюр  Laughing А за зъбите и ние до скоро бяхме без. Като навърши 9 мес. за 1 нощ излязоха два наведнъж и сега оня ден още 2 едновременно пак. Та сега изведнъж станахме с 4 бр. Grinning  Симптоми не сме имали изобщо.. никакви признаци от тези които изброяват момичетата. Като ги видях първите беше изненада голяма. Само преди да се покажат последните не спа добре 1 нощ и помрънкваше, а тя обикновено не прави така. Е апетита към твърда храна хич го няма, но едва ли е от това. Ядосва ме, че ми пречи на захранването, но това е др. тема. Здрава да е  Grinning

Яна Честита Годишнина!! (и подарък и прическа!!) Все така влюбени и щастливи! Незабравимо изкарване довечера!!   bouquet
  После снимчици  Party

Мацки които ще ходите с децата на море, как мислите да ги "пускате" по плажа?  Laughing  
 а) по голо дупе;
 б) по обикновен бански;
 в) със специален непромокаем такъв;
 г) памперси които са за басейн, водоустойчиви;
 д) обикновен памперс.
Ние взехме един в)... с къдрички на дупето много сладурски.. ама едва ли ще стигне, та се 4удя,,, може би и памерсите г).. ще трябват   newsm08

# 357

Мацки които ще ходите с децата на море, как мислите да ги "пускате" по плажа?  Laughing  
 а) по голо дупе;
 б) по обикновен бански;
 в) със специален непромокаем такъв;
 г) памперси които са за басейн, водоустойчиви;
 д) обикновен памперс.
Ние взехме един в)... с къдрички на дупето много сладурски.. ама едва ли ще стигне, та се 4удя,,, може би и памерсите г).. ще трябват   newsm08

Пуснах го като анкета,ако нямате нищо против  Mr. Green

# 358
  • На плажа
На мен ми се ще по голо дупе,че да може да диша малко,пък и в тая жега на плажа и с памперс...не ми се ще.Но ще решавам в движение,като отидем на плажа,сигурно в чантата ще имам от всичките изброени Mr. Green
Аз обичам да се запасявам.В количката имам три вида шапки,жилетка-по-дебела,по-тънка и тънък суитчър.Не знам защо съм такава,но като тръгна да излизам,понасям гардероба  Mr. Green

Днес си имаме две рожденнички ,да са живи и здрави Ивуша и Ева не и знам ника

Честита годишнина и на Янчето,дълги години да се обичате и уважавате,весело изкарване на романтичната вечеря   bouquet

# 359
Рене - набързо само да кажа и бягам да готвя една стрташна рибка и казват, 4е рецептата е най-перфектното нещо - ха, дано  Praynig
Та понеже сме с атопи4на кожа ще ти кажа нашия вариант, а ти си избери кое да ползваш и кое не, ако нямате такива проблеми. Освен това варианта е специално за басейн с хлор в него така 4е е супер сейфти  Peace Намазано цялото тяло с нормалният крем, който ползваш, памперс за плуване, от тия костюм4ета за плуване, като едновремешните бански с кра4ол4ета и когато детето се извади от водата се изплаква на душа обилно и няма зна4ение колко е 4аса, се прави вани4ка да се изкъпе напълно от химикалите и бактериите във водата. Предполагам, 4е варианта за плаж е +шап4ица за глави4ката и +  слънцезащитен крем, като го нанесеш според инструкциите. Нашия е 50+ водоустой4ив, с повторно нанасяне след 4 часа. Дано ти свърши работа написаното  Hug
Бягам, 4е има гладни  Mr. Green после пак

Общи условия

Активация на акаунт