Определено не ти е скучно с твоите малки човечета
. Сега гледах клипчето- все едно гледам Алекс
.Както и преди ти писах ние сме по същия начин, но и в комбинация с кашляне . Като започне да кашля ме гледа в очите и ако не му обърна внимание и не му кажа нещо започва направо да се дави все едно
. Еееееей опасни са дечковците 
. 

Определено не ти е скучно с твоите малки човечета
. Сега гледах клипчето- все едно гледам Алекс
.Както и преди ти писах ние сме по същия начин, но и в комбинация с кашляне . Като започне да кашля ме гледа в очите и ако не му обърна внимание и не му кажа нещо започва направо да се дави все едно
. Еееееей опасни са дечковците 
. 
Направо не знам,не спира със всеки ден да ме учудва,така ще са и те миличките

Направо не знам,не спира със всеки ден да ме учудва,така ще са и те миличките 
. А целувката е точно същата, както си я описала
Скъпа не съм от Трявна, но имаме къща там от баба и винаги като ходя ми напомня за детство, лято, игри до среднощ и сладко от диви ягоди...ей такива хубави работи

И на Еванджи и хареса
А Мери е върха просто...каква фантазия има само...Ох Сънчо е права че трябва да записваме бисерите на децата, че едва ли ще помним всичко един ден... Аз по едно време записвах на мъжа ми, че кви ги ръсеше не е истна!
))) Ама как не преграква от толкова крясъци
) Страхотен е
И бисерите на Мери.. абе супер си ти е
И дано по често да ти е весело без причина
)) 
)
Алекс е много сладък в самолета
))
Вече доста долеми парчета си отхапва и си яде без проблем, но давай по смело, знам че е хубавоотрано да се учат да дъвчат защото това помага за бързо проговаряне.
)
Личи си, че е хубаво времето, всички сте по разходки
. Иначе можем да включим вече и пилешко, а към края на месеца и агнешко.
Ох Биби,много се смях ,като си представих Мери със сочната целувка 

Той не се спря за секунда даже

и на Али и е много подут венеца дето трябва да излезе левия и голям зъб и дето викаш вече 2 месеца голямо будене пада по нощите, но вие поне вече имате резултат а пък аз всеки ден проверявам ама засега няма 
Отначало малко като жабка квака
Много е готин де.
И накрая как само хитрушански поглежда към обектива и се усмихва
А каква е тази интересна играчка, заради която явно крещи? 
От петък съм с още 2кг надолу и вече лека полека се побирам в стари дрехи, много се кефя 
Много съм щастлива, миличкият като се прибра от работа ми подари страхотни обеци Swarovski
Уж му бях казала, че искам подарък само за РД-то ми (на 5ти юни) и то съвсем обикновени сребърни обеци (че нали в момента трябва да пестим всеки лев). А той миличкият ми вика 'аз отдааавна го бях запланувал много преди дори да ми кажеш, че искаш обеци и тези пари отдавна са запланувани точно за това.' Е много мило ми стана, понеже заради това пестене покрай дете+апартамент общо взето рядко си правим подаръци...

Не бях ходила на фризьор точно една година!!
Та ни беше страхотно! Много е хубаво, когато имаш на кой да оставиш детето половин ден и да се почувстваш отново жена. 
Много се чудихме къде да ходим (и още се чудим), но ще го измислим 

Симптоми не сме имали изобщо.. никакви признаци от тези които изброяват момичетата. Като ги видях първите беше изненада голяма. Само преди да се покажат последните не спа добре 1 нощ и помрънкваше, а тя обикновено не прави така. Е апетита към твърда храна хич го няма, но едва ли е от това. Ядосва ме, че ми пречи на захранването, но това е др. тема. Здрава да е 

Намазано цялото тяло с нормалният крем, който ползваш, памперс за плуване, от тия костюм4ета за плуване, като едновремешните бански с кра4ол4ета и когато детето се извади от водата се изплаква на душа обилно и няма зна4ение колко е 4аса, се прави вани4ка да се изкъпе напълно от химикалите и бактериите във водата. Предполагам, 4е варианта за плаж е +шап4ица за глави4ката и + слънцезащитен крем, като го нанесеш според инструкциите. Нашия е 50+ водоустой4ив, с повторно нанасяне след 4 часа. Дано ти свърши работа написаното