Даже миналата седмица когато го водих на лекар,педиатърката вика Ама на него му е червено гърлото,ами викам как няма да му е червено като той нон-стоп крещи като луд и тя се смее,ама така е,аз го чувам на първия етаж,когато примерно ходя до магазина,пък ние живеем на петия.

когато крещи навън де,то иначе е рядкост навънка да прави така пък иначе ми е толкова добър и кротък,аз с него никакви проблеми нямам да чукна де
.Иначе,лелеее колко пъти ми е идвало да си турна тапи не е истина,ще съм страшен ЧУК
ама тогава няма да мога да отговарям на милиардите Мери-ни въпроси,пък тя не спира докато не и се отговори и ще лудна съвсем 

Той не се спря за секунда даже
Страхотни изживявания сте имали днес,браво на вас,разбира се,че трябва да се почувстваш жена и малко свободна,а браво и за килцата,мноого добре вървиш ти,сериозна излезе.Играчката е активната гимнастика на Chicco 3 в 1,много е удобна и многофункцонална,не крещи обаче заради нея,на него такова си му е поведението.
...Онзи гердан дето си го закичила , много ми внесе настроение...че ми се губи...
...Асето да мята блясъчките и да спим! 
Кексът го направих с безглутеново брашно, стана страхотен, никой не разбра!

Защо ли ми звучи познато?

много съм завеяна Ивушееее
,ама така е,като не гледам,минах през фейс набързо и си казах,,ооо днес две рожденнички,утре една....да не се объркам за Трейси....пак ще погледна
Иначе мерсаж за поздравлението,моя е пък ноември 
Ама верно, аз се чудих каква е тази метаморфоза с теб, ето каква била причината!
Да не вземете да ме забравите...

.
, то си е явно генетично, тя е виновна, да е мислила едно време с кой се е хаващала поколение да създава
. За плажа не съм мислила как ще пускам Соня, може би по бебешки бански, те май не са баш памперси, още не съм търсила.
. А Мери е голяма скица и тя любовчийка кат майка си
и Емо следи Листопад с неподозиран интерес
.
- BebEshOnDeL
. Май някой беше я споменал наскоро, май Янчето като се чудеше къде е сума ти народ, дето преди пишеше, сега не. Вече сме 3 бремелинките от нашите редици
, расте, расте бройката
. Хайде Трейсиии, чакаме те в отбора
.

.Алекс като крещи се кара,че нещо не му изнася особено сутрин като ми се спи на мен.

Даже в болницата като ме гледаха другите родилки ми викаха,че както ми е голям бюста ще стане малък след кърмене и сега като гледам май е истина.Не знам ще видим то времето ще си покаже пък и не ми трябва предишният ми бюст 

Бъдете много влюбени и мили един към друг до края на живота си...!!! Да изкарате една незабравима романтична вечер...!
Мъж ти ти е направил страхотен подарък! Поздравления за избора! 
Ама той почти същия на вкус, като този, който го ядох в Америка. Даже преди да го сервирам, го доохладих малко във фризера, става направо фантастичен ... 

Е няма такова викане ...
Мамин златен той ...
Много сладичка е станала!
Май май ... след толкова кърмене няма да е същият ... 

Много се радвам! Да ти кажа винаги, като гладя, все за вас с Деси се сещам какво е станало и направо изтръпвам...
Очите са ми на 6...
Лека на всички ви!
Снощи прекарахме наистина страхотно, имахме огромна нужда от такава вечер заедно! Друго си е да се почувстваш свободен човек за една вечер 

Е НЕледен беше по-вкусен де. Слава богу другият път знам какво НЕ трябва да правя, че да си стане чук! А такова столче, закрепящо се за СТОЛ даже не бях чувала май
Пусни една снимчица да го видим. 
Тази/другата седмица едно посещение до вашия град? Опитвам се да се чудя и с Данка, ама нещо не ми вдига
А и Глупи каза, че може да дойде.
Е, дано и този път не познаят де...
Твъъърде е малка за бански според мен, а с тези памперси, колкото и да са специално за вода съм 1000000 % убедена, че няма как да запечатат така, че нищичко отникъде да не пропускат.