Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви -тема № 17

• 22 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 480

Поли, ние мислим след годинката да сменяме стол4ето. Нашето е до 13 кг.. И аз им се чудя още на тези столчета. Сигурно се сменят, когато детето отказва да седи в другото, повече се върти и т.н. Нашата никога не го е харесвала особено. Но пък в тези големите как ще спи например  newsm78

Ох този култ към естественото раждане.. Силно се преувеличават предимствата според мен  Peace Явно се прави с цел спестяване на ресурси..Като се сетя и за моето колко екстремно  беше, не бих го повторила. В Гърция като 90% раждат секцио какво, не съм видяла никоя да страда от угизения.. И това разширяване  ooooh! уж до година се намествали костите...я да видим..Че се блъскам по касите на вратите редовно  Laughing

# 481
  • Бургас
Добро утро  Heart Eyes
ЧЕстита месечинка на Софи Simple Smile и на Виолетка за вчера Simple Smile

Поли, ние вече сме със столчрто за кола, и преди казах, че ми е удобно, защото има добро приплъзване за сън  Peace

# 482
Добро утро моми4ета,
Незнам колко ще пиша, 4е ни расте второ зъб4е и голямо мрънкане пада.
Поли - разсмя ме със сълзи 4ак, милото Сон4е мама го зарязала и тръгнала  hahaha Ама аз редовно се връщам да огледам това и онова и се опитвам да се концентрирам къде какво съм сложила. Мъжо ме кара да пиша, а аз веднъж забравих и къде съм писала  Joy  Mr. Green така, 4е смисъл няма особено. Сега издирвам от 2 месеца какво сега, ама ще ходя пак да го снимам накрая, 4е....немога да му зивадя паспорт, защото нямам снимки и все си казвам, 4е има още места където не съм проверила  Mr. Green
за кош4ето за кола питах в един магазин кога се минава на стол4е и те ми казаха да гледам главата на детето, ако като го сложиш да легне има още 4 пръста до края на кош4ето имам към 3 седмици да избера ново и да го сменя. Не мен също ми изглежда, 4е ве4е му е супер неудобно, тясно, иска да се изправя, а неможе и се ядосва, 4е е вързан ама пък има още място на главата и е супер кашкавален при сяднето се гъни накъде ли не, та се 4удя колко сейфти е стол  newsm78
Яна-вд - стискам палци да спадне температурата ви по-бързо, но неможах да се сдържа за на4ина ти на писане на ШАМПОАН  Shocked Незнам къде ще кандидатстваш, но правописа ти е ужасен. Има много примерни тестове за кандидатстване с български език. Вземи поразгледай нещо, 4е направо... Rolling Eyes Извинявам се за грубото изказване, но немога да не отбележа о4евадното. Ян4е знам, 4е няма да се обидиш можеш да си пишеш както си искаш де, но на мен ми правят впе4етление такива неща и си ги казвам.
мариелка - аз все забравям да ти кажа за пишлето. Тук не се пипат и се оставят децата сами акто порастнат и им обясниш как да семият да дърпат колкото те преценят, 4е не ги боли. Аз съм посредата на нещата, но я оставям така, защото ме гледат като варварка тук и ако нещо се възпали ще ме лин4уват сигурно  Joy Предполагам, 4е и вие сте на нашата фаза, затова не се притеснявай. Можеш да го дръпнеш достатъ4но, за да го измиеш и леки4ко като дръпнеш няма да залепне или срастне ли как се нари4а то4но незнам и така мисля е достатъ4но, а Алекс като по4не да разбира ще си я дръпне докрай.
Ох мъжо се прибира и ще ходя да се оправям, 4е отиваме за телевизор, а аз може и някоя сокоистисква4ка да намажа   chef искам да си правя сок от зелен4уци, нова мания, ама какво да се правя  Mr. Green
Лек ден на вси4ки и да са здрави3ки вси4ки де4ица  Hug  bouquet

# 483
Здравейте и от нас!
Честито на порасналите сладури! Ех, Софи...пу-пу
Та, ние сме със стол от поне 4 месеца. Незнам как още ви се събират бебоците в тези "кошници" но на мен са ми адски неудобни (на Теди де  Mr. Green)
Стола го вирвам нагоре като се спи. Незнам как точно да го опиша, но е много по-удобно така отколкото със сгънати крака от кошницата  Peace
Янче от Видин - ти по едно време си пускаше проверка на правопис....сега нещо май забрави  Simple Smile Но наистина не е добре работата "сигорно"  newsm78
Айде чао за сега   bouquet

# 484
Лиде няма да се сърдя.За какво нали аз съм го написала грешно.Още вчера видях,че нередно съм го написала ама не ми се връщаше да го поправям.Сега си го поправих.Мерси,че ми каза   bouquet Повярвай ми като решавам тест преглеждам въпроса сигорно сто пъти и не греша.А тук един бърз преглед и пускам поста.Нямаше да завърша с 5 по български ако не знаех да пиша.А Лиде ето и ти имаш грешка  Laughing Mr. Green чак сега видях.Попринцип "Не знам"  се пише."Не" се пише отделно от глаголи.

Бяхме на лекар,че даже и на няколко.Днес пак ще ходим,но пак при различен.Все някой трябва да му помогне.Сега го измих в по хладка вода.Мерси за отговорите за свещичките   bouquet И в бърза помощ като го водих нищо не направиха.Поне да го бяха оставили в болницата.По различно е като се наблюдава от лекари,а аз вкъщи от нищо не разбирам.

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 12:14 от iana_vd

# 485
Еее, не се хаващайте zа правописни грешки чак толкова. Ако ще си говорим как се пише, то и порасна, не се пише порастна, пише се таман, не тамън или тъман, пише се иначе, не инъче, пише се така, не тъка. Както каzа Яна, не zнам, не мога и т.н. са две отделни думи. Има и още, които ми правят впечатление, ама сега пък какво, и аz сигурно правя грешки, а не е сигорно, а сигурно  Simple Smile. Аz по принцип не смея да критикувам никого zа правописа, zащото аz не съм беzпогрешна. А пък zа пунктоацията, да не говорим, че я карам преz просото, машинално където сложа, иначе....то се вижда  Embarassed, а колко букви иzпускам или ги пиша раzместени, ама то това е щото пиша много бърzо де  Simple Smile, а пък много, много не препрочитам какво съм написала.

# 486
  • На плажа
Нещо ме налегна пролетната умора и мен и не ми се пишеше,но не мога да пропусна
Аз обаче се чудя дали да не взема да му купя едно сиропче за всеки случай....ама какво ги приказвам - за 8 ст. едва ли има сироп в аптеката,а аз повече нямам в портомонето... Joy

Joy Joy Славенче,аз си мислех,че съм най-зле с моите 28ст.,ама ти ме биеш  Mr. Green
Яко ни е налегнала кризата,да идват туристите,че малко да се опаричим Laughing
А за правописа,и аз понякога бъркам,и като си погледна поста ,виждам грешката,но не ми се редактира,за да я поправя,затова,като видя нещо неправилно написано,просто не му обръщам внимание Peace

# 487
Е, ама никой не говори за такива грешки като запетая, една буква в поста или други подобни. Просто понякога вади очи и затова сме го написали!
На мен ми бяха писали да слагам обръщения и се старая!

Янче - радвам се, че не се впрягаш, но и в двата поста "Сигорно"  newsm78 . То при бързането, като става грешка си личи...има добавена буква дето изобщо не и е място и други такива. Но няма значение, просто понякога не успяваме да се стърпим с Лидето  Joy
Много се надявам да оздравявате вече! Горкичкия в тая жега болен  Rolling Eyes

Славенче - и аз в кюпа със стотинките. Но имам малко дълбоки резерви за такива случаи като твоя! Дори сега не ги пипам, само ако нещо много кофти ми трябват! Пробвай и ти да направиш така, няма да ти е много трудно  Peace

# 488
Е, ама никой не говори за такива грешки като запетая, една буква в поста или други подобни. Просто понякога вади очи и затова сме го написали!
На мен ми бяха писали да слагам обръщения и се старая!

Права си принципно, но Янчето е печена и не се раzсърди, ама имаше някои, които им направиха zабележка и те спряха да пишат. Аz от таzи гледна точка, да не се обиди някой, че не всеки е дорасъл да каже ок, права си, ще се постаря другия път  Simple Smile. Янче, поzдравления, че така постъпи и не се zасегна.

Намерих на Соня страшно zанимание, дадох й една чиния от алпака и една лъжица, и у нас не става вече zа пребиваване, ама поне детето е щастливо и не реве zа мен Grinning (zа сега  Sunglasses).

# 489
  • Испания и Стара Загора
Здравейте мами августинки,
искам да се присъединя към вашия отбор.Имам дъщеря Андреа родена на 13.08.2009г-3.340кг,49см. Wink

# 490
Anita 29 Добре дошла! Дай малко инфо за себе си   bouquet

Знаеш ли Поли, права си  Peace Всеки има право да си пише както си иска. Като не ни харесва, да не го четем...а ядосах се на себе си, защото наистина кои сме ние та да кажем "Пиши така, не така"
Тя Янчето си е печена, ние си я знаем  Peace

# 491
  • Испания и Стара Загора
За мен-на 31г съм.Това ми е второ дете.Имам син на 4г(то се вижда и на линийките) WinkВ момента живея в чужбина.
Андреа се роди 3 седмици преди термина(беше за 1.09.)Нормално раждане.За сега върви малко дребничка.На консултацията на 9м беше 7.650кг и 72см. Peace

# 492
 И това разширяване  ooooh! уж до година се намествали костите...я да видим..Че се блъскам по касите на вратите редовно  Laughing [/left]

Joy  Joy  Joy

Ох, момичета, ще ме уморите от смях. Как може някой да се сърди, тук е толкова забавно. Не е страшно някой да ти направи забележка, да те укори дори за нещо, щом е за добро. Нали затова сме заедно тук.

Честита месечинка на Софи! Да е здраво и щастливо дете и да слушка мама!

Анита, добре дошла и от мен. Досега аз бях най-новата, сега с удоволствие те приветствам   bouquet

Лидия, да се похвалиш скоро с новите придобивки. Сок от зеленчуци е много добра нова мания, и аз си падам по нея.

Славенка, Честит рожден ден на мъжа ти /с малко закъснение/. Да ти е жив и здрав, да те обича, подкрепя и помага винаги! Вальо как е? Хапна ли си картофа за обяд? И аз съм в отбора на стотинко-броящите, но подобно на Алегория винаги имам нещо заделено за най-най-най-краен случай, защото с това дете не знаеш откъде какво ще ти дойде.

След няколкоседмично "ба-ба"-сване, днес Вили каза МА-МА! Развълнувах се така, както се вълнувах преди секциото! Това детенце всеки ден започна да ми поднася приятни изненади  Two Hearts, въпреки постоянното мрънкане.

Скоро пак!

# 493
Пак някой се е хванал за правописа. Абсолютно подкрепям казаното от Поли Зо.  Peace Единствено ще кажа е, че ми прави лошо впечатление, че критики има винаги и само срещу Яна Вд (без да искам да я защитавам). Тук има поне още 1-2 мами, (стествено имена няма никога да цитирам), на които никой никога не смее да каже и 'копче', а проблемите с правописа са също толкова .. да ги наречем сериозни.  Rolling Eyes Да не говорим, че в изречението, от което дойде критиката имаше изяден един пълен член. Сега да се линчуваме ли?  Thinking Според мен интелигентният човек би изказал такава критика на лични. Това подчертавам е според мен, пък не знам, може и да греша.. Но чак на мен ми става гадно от такова публично порицание тип първи клас. Не сме в училище, а във форум сред хора с различни възможности в крайна сметка.  Hug

Алегория, мила все пак има разлика между това да ти кажат да слагаш обръщения, когато пишеш на конкретен човек и това да ти направят забележка (и то поне 2-3 пъти) за правопис. Теб и други хора ви нямаше още, когато на една майка й направиха точно такава забележка и наистина спря да пише и я разбирам. Хора разни, не всички приемат критика, при това публична така добре, както в случая Янчето, за което евала й!

Рене: мила, аз само разбрах, че там сте имали работа, а не, че ти е втори дом, ама аз нали понякога чета от краката за главата, та сигурно пак нещо аз не съм разбрала, за което те моля да ме извиниш!  Hug Приятно прекарване!!   bouquet

Анита: добре дошла на още една мама с бебе Андреа!  Hug

Магаренце: ох още ми е много зле от алергията и въобще съм се скапала Sad Хомеопатичното, което ми препоръчаха не върши никаква работа Sad

Магаре, Жижин, Алегория и аз много се радвам, че ще се видим скоро  Hug Дори исках да ви помоля ако може да намерим всички поне един час в събота на 5ти юни да се видим през деня, че имам рожден ден и бих искала да ви почерпя поне по една вода с лимон  Mr. Green

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 19:08 от Бърборанка

# 494
Момичета сега се връщам от лекар.Най накрая да случим на истински лекар.Обясняваше всичко по реда си.Оказа се,че малчо има цитирам"Огнено червено гърло" което педи и лекаря от бърза помощ не са видяли.Развил е ангина и в момента пие и други лекарства които вече не знам какви.А и най лошото от всичко понеже не бях яла нищо от вчера слетобяд ми стана лошо.И тамън викам на мъжо да плати на доктора,че ми е лошо и излизам отвън и припаднах.Честно нищо не помня.Отварям си очите и бях на леглото.Доктора ми беше измил очите.Мери ми кръвното.Много ниско 90 на 45 и каза повече течности и да изпия една кока кола и естествено да не забравям да ям.Бях изкарала акъла на баба ми и мъжът ми.Сега съм с ожулени колене.Не съм била така от малка  Grinning Сега ми е смешно ама одеве хич не ми беше.Да се надявам,че това е последният път в който Алекс се разболява така гадно,че ако се случи пак... не знам кво ще правя.Мислех да го изкарам навън ама по добре да не рискувам пък и навън има и други дечица.Чудя се аз ли му дадох на  мойто  нещо студено или го е хванал от някъде. newsm78

Мами не се сърдя на никой за нищо  Hug Както казвате това е форум.В него всеки изказва мнение и пише както иска.Да приключим с тази тема,че не ми сега до правопис  Hug

Общи условия

Активация на акаунт