Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви -тема № 17

• 21 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 570

Сосми - да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва, но сним4иците не си ги нагласила правилно и не излизат  Hug

# 571
Здравейте мами!
Сосми   bouquet  да ти е жив и здрав и послушен Ники!  newsm32 newsm32
Добре дошли на новите мами и от мен!  smile3525
Благодаря на всички (както каза Янка-Бърборанка  newsm62) за хубавите думи за моите деца и споделихте радостта и гордостта ми!  newsm51 smile3525 Желая и на вас да ви се връща по две!!  newsm10

# 572
  • Sofia
Здравейте, мами и бебенца!   bouquet

Честити 10 месеца на Нико!   bouquet  Hug   bouquet Да е здравичък и деен малък момък!  Hug  Hug  Hug Аз все това пожелавам, но мисля че за всички по-важно от здравето няма.

Магарен, Деска ми напълни душата  Hug  Hug  Hug Лелеее, как хубаво и бързо крачи ли крачи ...  Grinning Много добро попадение с уолкъра, виждам че добре се забавлява. Благодаря за комплиментите към Софи!  Hug

Има ли други бебенца като моята Софи, които още не искат да правят крачки, като ги хванете за ръце? Тя на проходилката ходи, но иначе не иска и това е.

# 573
Добър ден и от мен.Още веднъж благодаря за топлото посрещане.Във вашата темичка има само топлина и разбирателство,докато в нашата тема имаше само злоба и завист.Затова реших,че тук ще ми е добре сред майки който не злобеят.
Lidiya_81 мерси за кафето.
magare  много са ти сладки дечицата.
И честито на Нико.Да е жив и здрав и много да радва мама и тате.

# 574
  • Ах, морето
Здравейте и от нас.
Днес с мъжа ми имаме годишнина от сватбата - цели 7 години! Кога минаха направо не усетихме. По-късно, ако намеря време, мисля да спретна едно тирамису, и ако стане за снимка, тогава ще ви черпя.  Grinning Междувременно да ви покажа две пресни снимки на Деско:
по бански:

и една от вчера:

Не знам как да ги смаля.  Embarassed

# 575
  • София
Здравейте и от нас.
Лили при на с е същото. Силви изпитва страх и не иска да върви за ръчички, а в къщи ,хваната за кошарата или леглото ни прави самостоятелно крачки. Подобна беше ситуацията като я свалихме на земята,пак се страхуваше от новото,промени си лазенето-тътреше се много смешно. Сега вече е по-смела,обикаля из стаята и си оправи лазенето. А до тогава я държахме на нашата спалня,но вече и е тясно и безинтересно. Сега я уча как да слиза от там назад с крачетата, защото отива до ръба и се спуска с главата напред,което означава нова цицина.Аз правя сравнение с развитието на детето ми, когато е свободно държано на земята или на спалнята ни  и когато прекарахме близо месец при свеки и Силви денем седеше в кошара за игра,определено по-бързо развива двигателнита си способности ,когато е на широко. За жалост обаче е доста по-опасно,изправя се като стигне бариера-стол,шкаф,врата,блъска по телевизора,по вратата на терасата,като нищо ще излезе и на терасата... Това ще е от тук нататък. ooooh!
Яна вд   При нас кус-куса не е на особена почит ,но виж на опаковката,доста трайност има,не е като кашите.
Добре дошли на новите мами!
Честити месечинки на порасналите!

# 576
Добро утро от мрачна Швабия!!
Много е било весело тук през уикенда виждам. Нищо, малко спор не вреди, така за отпускане на напрежението, дето се вика Laughing Смешното е, че се дразним от чуждите грешки, а не от собствените си. При мен преобладава втория вариант.. Затова изцяло подкрепям казаното от Амбишъс Повече толерантност и нека не се вземаме толкова на сериозно тук  Mr. Green  Peace
Бърби  Hug Честита 10 месечинка на твоето прекрасно Анди! Нека расте здрава все по–красива, будна и забавна като мама!  Heart Eyes
Ех, скоро месечинките ще се стопят и превърнат в годинка..
Честито и на порастналото Ники днес!   bouquet
Алегория сори, ама за какво "сгъване на караката" става въпрос ? newsm78 Че ние сме от "дългокраките", а не съм забелязала да се подгъват на някъде.. За сега кошчето на Макси Кози ме устройва, мога да си го въртя както ми е удобно. Виж за дълъг път сигурно един статичен стол е за предпочитане.
Да кажа и Добре Дошли на новите мами, макар че самата аз съм още такава  Grinning  Hug Виждам ,че ние Ренитата се множим  Laughing
Мила Амбишъс  Flutter  Hug Имаме нет в Атина, но през повечето време ще сме на вилата, та го умуваме още дали да влачим лаптопове с нас. По всяка вероятност да. Иначе определено ще ми липсва  Mr. Green
Яна_вд, скъпа грижи се за себе си, храни се добре и не забравяй че кърмиши и ти е нужна повече енергия. И за детето е важно, сега още повече..Бързо оздравяване желая Hug
Хариела не са комплименти, а самата истина  Simple Smile като ангелче е Софи. Нали съм ви ги виждала новородени бебчетата и е трогателно да гледаш как се развиват и се променят постоянно.. И ние не сме се развървели много. Права много обича, но смятам за рано и излишно да се натоварва гръбначният стълб.  Peace
Веси Страхотна фотографка си ти, а модела е като професионалист! Честита ви Годишнина! (обожавам тирамису ама заради кърменето не бива)
 Ставам, че ще ходим до Щуттгарт за Еванджиния паспорт... а каква мигрена имам от вчера направо съм   Sick  От гадното пълнолуние сигУрно  Tired
Лека и приятна седмица на всички бебета и мами!

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 12:07 от renee

# 577
Здравейте! Много сте писали бее, уууу Simple Smile Ние успяхме да се поразходим един час в парка, а Анди снощи си би рекордите по спане - 13,5 часа!! Явно от много въления покрай срещата с Бобко.  Grinning Heart Eyes

Та вчера у святите прекарахме СТРАХОТНО! Ех ка ми бяха залипсвали  Heart Eyes А моят зет Бобко е станал просто едно прекрасно малко момченце при това истински кавалер!!! Направо щяхме да паднем какъв е разбойник по принцип, но щом се доближи до Анди става най-внимателното същество - подаваше й играчките си, искаше да я пипка и гали.... Напълниха ни душите за седмици напред!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Новият ап. на Данка е супер! Има доста място за Бобко да лази и щъка - той е мнооого напред в развитието си. Изправя се по всички мебели, лази, ходи, показва коооолко голям ще стане, дава чао и т.н., а ние едва отскоро давам ясно БОЦ и се въртим от гръб по корем Joy Но нищо, той за това е мъж - да е силен и да води нежната си избранница!  Heart Eyes По-късно ще пльокна и снимчици да се порадвате на щастливата двойка Simple Smile

МамаРени добре дошла!   bouquet Тук по принцип наистина последните месеци цари мир, хармония и разбирателство. (изключвам напрежението от онзи ден със забележките за правописа. Дано такива случки не се потретват.) Вече отдавна сме заедно, кой каквито забележки и поуки си е взел от миналото (като мен  Mr. Green ) и се разбирам чудесно Simple Smile А и много от нас се познават.  Мисля, че ще ти хареса!  Hug

Анита: забравих да ти напиша, че и по-рано да ги беше продупчила пак щеше да реве и да я боли, така че не съжалявай, че не си го направила по-рано и аз лично мисля, че си направила правилно!

Яна ВД
: кус-куса на Плазмон го имам вече повече от месец и половина и му няма нищо!! То няма такъв кратък срок на годност след отваряне като АМ-то, кашите и бебешките храни от бурканчета, тъй като е друг - много по-издържлив тип храна Wink

Магаре: Деската е супер, бие рекорди и тя като Кати на Александра!

Сега отивам да правя лимонена торта - естествено пак за пръв път, та да видим колко сполучлива ще излезне.  Mr. Green

# 578
Здравейте момичета!Аз се позатрих малко,но компа ни се развали и докато си купим нов мина доста време.За жалост не съм ви чела,но Петя ме усведомява по малко .Иначе ние сме добре.крачим с бодра крачка хванати за ръката на мама,пълзим без почивка(дори и на балкона излиза,ако не го хвана)изправя се на диваните и на спалнята и вече има едно падане (за щастие без цицина)Записах го на кухня,но неиска да яде нищо от там и ще си му готвя аз.
Аси,вчера бяхме в Несебът с едни приятели на разходка и исках да ти се обадя но обиколих ме за един час и почна да вали.Добре,че не ти звъннах,че много щях да се ядосам на времето.Но скоро пак ще дойдем и ще се запознаем! Hug
Надявам се всички да сте добре и да няма болни!До скоро Crossing Arms Heart Eyes

# 579
  • На плажа
Привет и от мен на МамаРени
Зачудих се аз защо се представяш при нас ,като сте септемвриичета...а тя каква била работата  Mr. Green Надявам се тук да ти е по спокойно,и да се включваш активно.Дай някоя снимчица,да Ви видим Peace
Веси,много е готин този Деско,а как ми заприлича на кака си....особенно на втората снимка Laughing
Магаре,душица е Деската,колко е пораснала ,а уокъра е страхотен..със здраве да си го ползвате/тук май имаше някъде у,ама.. newsm78/
Янче,баво за рекордния сън,може би си права,че бобко е виновника Mr. Green , да ги събирате по-често.Предаде ли поздрави на сватята...
Александра,,никога не бих се разчистила посред нощите...голям съм мързел Laughing
Руми,добре,че е по добре Тони,че сигурно се е измъчило детенцето,пращаме ви  Hug

Честита месечинка на адаша,да е все така усмихнат   bouquet
Хари
 и Ники доскоро,не правеше крачки и извед нъж,като се спусна...особенно бърз е като види прахосмукачката...ще си счупи краката Mr. Green
Иначе от днес и започна да пълзи вече както трябва,до сега се влачеше ,като червей  Laughing
Рибке и Николай не хареса кухнята,цяла седмица се мъчихме и накрая го отписах.Сега си хапва с кеф купешките пюрета,домашните много не му харесват Sick

# 580

Силлввии: ама ти защо се тревожиш? За тази възраст 200гр е СУПЕР!!! А защо си си 'спряла' кърмата, че нещо не разбрах? Имаше ли причина или вече не ти се кърмеше?  newsm78

Ами честно казано не ми се кърмеше повече!  Sad Али, нали има алергия към белтъка на млякото и за да кърмя трябваше да спазвам много строга диета- не съм яла нищо друго освен свинско, пилешко, хляб, картофи, ориз, моркови и ябълки - и така почти цели 7 месеца. Накрая просто не издържах вече - като прибавим, че всъщност след 5-тия й месец не кърмех - ами се изцеждах и давах кърма - самото цедене ми дойде повечко! Sad Не, че във форума не е пълно с майки, които издържат години в моята ситуация, но просто до тук ми стигнаха силите. Сега, разбира се, си ме гризе понякога съвестта, но всеки сам си носи кръста - нали така!? Simple Smile

Иначе тези 200 - не се знае дори дали са 200!? newsm78 Първо я мерихме - нито грам не показа кантара отгоре - после пак я сложихме и тя нали само шава, кантара успя да стигне до 8600! По принцип това са си много добри килограми за нейната възраст, но ме притеснява малкото наддаване - явно кърмата си е оказвала голямо значение досега, а сега с това мляко - фризопеп - вътре има всичко друго, но не и и истинско мляко.......................... Cry

Много есладка Анди в това синьо! Hug

Изобщо всички бебчовци са много готини и Деската, и Деско и Софи - А пък фотографите са направо супер!

Честита месечинка на Ники !  bouquet

Веси на вас - Честита годишнина - да сте живи и здрави, влюбени и щастливи!

Ние имаме годишнина утре - само 2 обаче!

Янче ВД - Можеш да правиш АМ с оризова вода - ние, когато имахме проблем с дрискането - точно така е яла милата цели 3 седмици, само че аз си варях ориза!

Мама Рени - добре дошла и моето бебе е септемврийче, но аз си пиша тук - защото си се бях настроила,че ще е през август! Hug

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 15:13 от ssiillvvyy

# 581
Ей, Бърби, точно исках да те питам дали сте се видяли с Бобо и да спуснеш малко инфо zа него, че Данчето ни отсвири тотално  Wink. Ама той много неща можел човека, браво на него, а гледай какво каzват, че уж момичетат се раzвивали по бърzо от момчетата. На мен Соня ми иzглежда като бавнораzвиваща се в сравниение с Емо, та той на 9 месеца си ходеше в нас, навън не смееше, ама вкъщи си обикаляше сам прав, беz да се подпира на раzни мебели. Айде пускай ги тия снимки да ги видим младоженците  Wink.

Веси, е страшен е Деско, пу много сладко детенце  Heart Eyes. Честита годишнина на вас, годинките наситина летят бърzо, наслаждавайте им се пълноценнно!

Ренее, и при нас времето е много гнусно, вали, вали, вали и пак вали, а вечер към 9, когато децата вече трябва да лягат, се покаже слънцето само да ме драzни. Няма ли да идва тва лято и при нас вече  ooooh!! А zащо да не може тирамису като кърмиш, zаради суровите яйца ли, или алкохола  newsm78, ама аz ядох вече няколко пъти, не съм се сетила, че не може, т.е. помислих си, ама реших, че може (да си приzаня много ми се ядеше най вече  Simple Smile, че мога с кофи да го ям).

Магаре, стана ми мнгоо смешнос тия гларуси, сетих се zа моите премждия една нощ с раzни сърни, петли и едно семейство фаzани, които се бяха настанили в двора ни (сега иzчеzанаха zа щастие, че и те много крякат), бяха ми скъсали нервите  Simple Smile.

# 582
  • Испания и Стара Загора
Здравейте всички,
благодаря ви за милите думи за мойте деца. Hug
Днес цял ден бяхме в посолството да правим пасаван на Андреа.Успяхме да го направим.И живот и здраве в понеделник ще сме на родна земя. Party
Честито на днешните месечинки!  bouquet
Всички дечица,които видях на снимките с много красиви. Heart Eyes

# 583
  • София
Честита месечинка на Ники! Да расте здраво и послушно дете.

Веси, честита годишнина! Всичко най- хубаво на теб и семейството ти и още много години заедно.   bouquet. Много хубав малък мъж си имаш. Страхотни снимки  Peace

Янче, пак ще ни зарибяваш с торти Simple Smile ( шегувам се). Да кажеш как е станала и да покажеш снимки  Hug

Силви, напълно те разбирам  Hug. Ние се кърмихме до 5-ти месец по същата причина, като това, че бях на диета изобщо не помогна. Оттогава сме на Фризопеп.

Магаре, много е сладка Деси Simple Smile. Малка фурия Simple Smile.

Алекс от вчера казва мама. Не осъзнато, защото не ме гледа, но пък преди това изобщо не го правеше.  newsm44

Едно клипче от нас, това е новата любима песничка на Алекс : http://vbox7.com/play:77f2f427

# 584
Тортата ми стана У-НИ-КАЛ-НА!  Shocked И да ви кажа друга такава торта не намерих в българския нет и съм много горда  Grinning Рецептата преведох от една английска рецепта. Превеждах я писмено сума време, сакън да не объркам нещо и наистина си заслужаваше! Някои неща много леко ги попромених. Който се интересува ще я пусна и тук.

Поли, Дани
: предадох поздрави на Данка Simple Smile Ами и тя за съжаление не пише точно поради тези причини, които коментирахме онзи ден.. Към повечето от хората тук обаче съм сигурна, че храни топли чувства и дори обеща да се разпише тези дни! Дано го направи, че на мен лично много ми липсват постовете й!  Heart Eyes

Хариелка: забравих да ти напише, че също си мислех, че моята Анди е единствената тук, която не прави стъпки! Хич не я влече. Както казваш в проходилката уж ходи - ама и там по-ско се оттласква и пързаля  Joy Много се тревожа, че макар да не я слагам за дълго в проходилката дори и това време може да окаже негативно влияние и да й забави още повече прохождането. Sad Та много се чудя дали да спра да я слагам.

Вие какво мислите??  Thinking

Силлввии: мила, разбирам причината и не се чувствай гузна! Аз също в това положение не знам дали бих издържала да кърма Sad Дала си й достатъчно ДОБРО за дългото време, през което си си кърмила!  Hug И за килограмите не се тревожи! Сопоред мен и да шава и да не шава на кантара детенце си наддава нормално!!!  Hug

А, забравих да ви кажа, че на моята Анди май първият зъб, който ще й избие е горен ВТОРИ ляв резец! Първоначално си мислех, че е кучешки, но май си е резец. Така се е надул, че всеки мом. би трябвало да пробие! Макар че докато не го видя няма да повярвам.  Mr. Green

След малко ще пусна снимчи с Бобко и с тортето.

Общи условия

Активация на акаунт