Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви -тема № 17

• 22 005
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
По бързо да минава на всички болнички,че сама видях колко е тежък този период  Sad Hug  Praynig

Румик честита годишнина.Още дълги години да сте все така влюбени и щастливи  Heart Eyes Hug

Добре дошли на новите мами   welcome   bouquet

Момичета да ви питам.Тези дето давате кус кус.Колко време може да се дава след отварянето на опавката?Има ли някакъв срок както кашите например имат 3-4 седмици след отварянето  newsm78

МХристова мерси за отговора   bouquet
Мариелка   bouquet

# 556
  • Sofia
Мама Рени, добре дошла и от мен!  Hug Радваме се на всяка новодошла.  Grinning Hug

Малинче, браво за победите на сина ти и останалите момчета - купа и медали си е истинска победа и те могата само да бъдат горди със себе си! А вие родителите още повече можете да се гордеете с постиженията на децата си!   bouquet Grinning

Анита, имаш много хубави дечица!  Grinning Живи и здрави да са ти!  Hug

Янче вд, мисля че кук-куса може да се ползва, докато не се изразходва.

А имате ли някаква представа защо аз и Янчето вд не виждаме картинките, които Лейди пуска? newsm78

Лека нощ на всички!

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 23:48 от Hariela

# 557
Хари аз си мислех,че може да е от моят windows xp  newsm78 Ти с какъв си?

# 558
  • Sofia
И аз съм с XP.

# 559

Значи може и заради това да е.

# 560
  • София
Янче_вд, мисля, че XP- то няма отношение към това Simple Smile И аз съм с него, но ги виждам.  Peace

# 561
  • Бургас
Добре дошли и от мен  на Анита и мама Рени   bouquet по-добре късно присъединили се от колкото никога Wink

Янче , АНди-Панди е много сладка краварка Simple Smile и все повече на теб ми прилича  Heart Eyes

За статистиката: картинките на Лейди ги виждам , с виста съм  Peace

Мда, тук се изля един голям дъжд към 18 часа - у-жас. Свари ни в Мола и не успя да ни навали  Peace
Днес купих на Десита уолкър. Изпробвахме го вече, много му се кефи, но как се засилва с негооооо   animal037  като за начало ще е само под наблюдение. После като проходи става на занимателна масичка, с две думи 2 в 1  Simple Smile Ето я :

A тук бате и показва как да се забавлява Simple Smile

Ето и едно клипче където Деси си показва магариите, за който има време и желание да гледа Peace
http://vbox7.com/play:d6b7f58c

П.П ееее много сте активни тази вечер Simple Smile
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 00:23 от magare

# 562
Янче_вд, мисля, че XP- то няма отношение към това Simple Smile И аз съм с него, но ги виждам.  Peace
Аааа значи май не е от това.Знам ли и аз предполагам само  Laughing Но щом и ти си с ХР и ги виждаш сигорно е друг проблема.Ама какъв  newsm78 newsm78

# 563
  • София
Привет!

Добре дошла на новата мама. Дано ти хареса при нас!   bouquet

За картинките по-скоро е от браузъра, с който работите - може да има по-висока сигурност зададена и затова да не ги зарежда. (офф тия компютърни неща на български език са ми винаги много смешни как звучат)

Много болнички нещо, ама то с това шантаво време...всички бързо да се оправят и да са готови за пакости!  Simple Smile

Поли, миличката - то не е за смях, ама така ми подейства забравеното Сонче и млекопиКаещото Wink  Hug

С тия гърнета ще ме накарате да ходя да купя едно май.

А прекрасните снимки дето сте ги напускали... размечтах се да ги видя на живо дечицата - май скоро срещичка не сме си спретвали  Rolling Eyes

Мен нещо глава ме зацепи и всичко ми отхвърча.
Уж ми дойде пък е някакво супер малко и никакво. Друг път тече по много поне 1 ден, а сега на капки само вече 3-4 дни...много странно.

Лека нощ и сладки сънища!

# 564
  • Кърджали
Аси, и на Кати любимото занимание и е да гледа филмчето за числата на Бейби Айнщайн. Всеки път му се радва все едно го гледа за пръв път.Та го използвам, когато трябва да направя нещо и не искам да ми се мота из краката. Слчвало се е един - два пъти да я завържа в столчето и да и го пусна, пък междувременно да отида до магазина, ако се налага много спешно.Добре че магазина ми е точно пред блока, и Кати заблеяна в Бейби Айнщайн дори не е забелязала че ме няма.А телевизора и е някаква страст от много време, чак вече и там се заглежда в анимации. Днес мернах че много и хареса едно филмче, и и го свалих и на компютъра - за моменти като се налага. Не я спирам, то иначе и аз не трябва да гледам телевизия цял ден.Веднъж заради нея пробвах ТВто да стои изключено през деня, та да не гледа - по съвет на педиатърката, че тогава беше изпаднало детето в някакво страшно настроение и ревеше през 5 минути, че и насън.Та лекарката беше казала да и огранича достъпа до телевизора. Издържах сигурно седмица, и отново го оставих да си работи. Единственото, което ядосва имен и баща и е , че ходи и се лепва буквално в телевизора.Той ни е на ниско, и Кати застава пред него, да има как вътре ще влезне, и няма сила която да я отмести от там.

Искам аплодисменти, досега съм чистила, погледнете само колко е часа. Ама докато Кати е будна , не искам да минавам с препарати, че все в краката ми се мота това дете.
Малинче, браво за успехите на баткото.
Памперсите ги слагам в коша в банята, и после в контейнера. Засега не се е случвало да мирише кой знае колко, е понамирисвало ми е един - два пъти и веднега се изпразваха кошовете.

# 565
здравейте момичета,благодаря ви за хубавите пожелания,да ви се връщат Hug  bouquet Heart Eyes
Хари,Сънчо-за съжаление не можахме да се разминем без антибиотик защото Тони беше с ангина,но слава Богу вече втори ден не ми е вдигал Т и днес спряхме и АБ,Сънчо,Тонката вдигаше Т през деня около обяд ,а и по принцип нормалната температура на Тони е 36,4'C,така,че за него 37,2 си е висока,а в сряда беше с 39
Анита и мама Рени,добре дошли сред нас и дано се забавлявате тук Hug
Малинче,браво на баткото,не се съмнявам в неговите способности,той ще е гордостта на България в спорта,браво и на Алекс,писна и на момата да седи вече,а и трето зъбче си имате вече,браво,браво Hug

# 566
ехо,
тати беше взел лаптопа една седмица и ми домъчня много за вас Hug
имаме зъбче отдолу първото, дано вече не са ни болезнена тема ушите.
днес на контролен преглед павел и отиваме при баба на враца

магаре, много са благи митко и деси, пу-пу, как свири и постъпква, а бати помага
целуваме ви

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 09:03 от pepejeans

# 567
  • София
.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 14:49 от terpsyhora

# 568
  • Бургас
Добро утро Simple Smile
Днес е мрачно  и дано не завали.....

Хариелка, все забравям да ти кажа каква хубавица ти е Софийка на бала, не че не си го знаеш де  Heart Eyes Пораснала принцеса е стази рокличка Simple Smile

Яна-вд, и аз мисля, че кус-кус-а не е като кашите и АМ и може повечко да седи отворено. На кутията видяла ли си какво пише, ако си я изхвърлила да погледна на моята?

Деси от няколко вечери не спи както трябва и направо съм като зомби през деня. Ами то като се разгракат ония ми ти гларуси - у-жас ви казвам  smile3511  а като затворя прозореца става много горещо и пак се боди.....абе изобщо не знам как ще я караме лятото....

# 569
[img]http://ursispaltenstein.ch/blog/images/uploads_img/watermelon_special_fruitcarving.jpg/img]
[img]http://the4cafe.com/comment/wp-content/gallery/coffee-art/coffee-art-10.jpg/img]
 Да почерпим днес Ники става на 10 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт