Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви -тема № 17

• 22 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 540

Бърборанке, много ти е сладурска малката сладкишка. Да й нацелуваш бузките и ви пожелавам безкрайно много незабравими моменти с нея. Относно нааканите памперси, ако се случи да има такъв го навивам на "бомбичка", залепям с лепките и изхвърлям при общите битови отпадъци на терасата. А тях изхвърлям сутрин и вечер, че правим боклук като за световно!

Благодаря на момичетата, които ми изпратиха парола за албумчето, макар да не съм го разгледала още.

Руми, честита годишнина! Да се обичате и подкрепяте винаги, и да сте много, много щастливи!

СССииллввии, честити ви зъбчета! Глутен аз въведох с каша на Слънчо, банан и ябълка мисля че беше, а после дадох сухар и бисквити.

Лиди, че то телевизора малка придобивка ли си е? Ай, да ви е честита! И аз не купувам последна бройка, откакто видях с очите си как една жена в магазина реши преди да си избере модел епилатор, да го изпробва първо върху краката си  ooooh! Оттогава много държа всичко, което купувам да бъде разпечатано пред мен. Което пак не е гаранция де, при такива "отзивчиви" продавачи...

Г-ца Кобрети, съжалявам за детенцето. Така става в жегите, първо им е горещо, после малко да ги духне вятъра и се разболяват. Дано се справи бързо с болестта! За растенията какво да ти кажа - не мога да я изкарам на терасата, защото вече оскуба някой от цветята на баба си, а тя жената така си ги отглежда с кеф. В парка и градинките каквото докопа се отскубва и веднага в устата. Затова засега я лишавам от това огромно удоволствие.

Ох, моят дълг ме зове гръмогласно. Исках още да пиша, но може би после   bouquet

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 22:10 от ladydk75

# 541
  • Sofia
Бърби, веднага ги забелязах гащичките, ама видях че са си комплект с рокличката.  Grinning Как ще пропусна аз ...  Laughing А тя и сега София си е с памперс и си пишка и там, и в гърнето. Малка е още, за да се отучи от пишкането в памперса.

Италиана, Софи не се събужда много през нощта или ако се случи е само веднъж, но при нас не помага нито вода, нито чайче, залъгалка никога не е ползвала, люлката на леглото също не я признава. Та аз я взимам на ръце и я залюшквам малко и тя си заспива пак. Ако не я взема, се събужда напълно е ела да видиш после ...  Twisted Evil

Лейди, незнам защо, но твоите картинки аз никога не мога да ги видя. Все ми излизат като хиксче, показващо че има картинка, но не я виждам.  Rolling Eyes

# 542
Хариела много странно,но и на мен така ми излизат картинките на Лейди с хиксче  Rolling Eyes
Много сладки снимчици сте пшуснали на Софито,Анди,Другото Анди и батко и,на Александра и нейният батко Станислав да са ви здравички и послушни  Hug

Алексчо вече е по добре.Температурата почти спадна,но се чудя дали да продължавам с панадола и нурофена  newsm78 Златен се оказа Д-р Филипов.Но работи само частно и пътува къде ли не.Даже вчера тръгваше за София и после за Гърция.Но ни обърна внимание.Сега обаче има разстройство не е имал никога.Довечера ще му дам оризова вода ама се чудех дали мога да му направя АМ с нея  newsm78

За памперсите и аз ги хвърлям в кошчето.Мъжо го е закачил на вратата на шкафа под мивката в кухнята и вечер го хвърляме в кофата навън.

За тревата Алекс само като види цветя,трева и си мисли,че това се яде  Laughing

Честити месечинки на всички пораснали  дечица  Hug smile3525 newsm51

# 543
Яна_Вд можеш да направиш АМ с оризовата вода. Предполагам знаеш че ориза не се вари а само се кисне за около 20-30- минути във водата с която правиш АМ.   bouquet

# 544
Лейди, незнам защо, но твоите картинки аз никога не мога да ги видя. Все ми излизат като хиксче, показващо че има картинка, но не я виждам.  Rolling Eyes

Хариела много странно,но и на мен така ми излизат картинките на Лейди с хиксче  Rolling Eyes

smile3506 А има ли изобщо някой, който ги вижда?  Joy Не знам, момичета! Може би аз не правя нещо както трябва. Може от браузъра ми да е, аз ползвам Опера. Ще взема да опитам през Мозилата. Ама трябва да го оправя, че как иначе ще ви покажа моето момиченце, когато й пробия ушичките?  Grinning

Анита, стига моля те, аз все се надявах да не я боли когато й пробивам ушите и да не реве толкова много, пък ти сега как ме хвърли в размисъл.  newsm78 Аз и без това се колебая все, и реших вече да не го отлагам, дано както казваш, бързо да отмине! Дечицата ти са много хубави, да са ти живи и здрави!

Лиди, исках да ти кажа, че това с корема много ми харесва и като идея изобщо е супер - никога не би ми хрумнало даже.  smile3501

МХристова, поздравления и на твоите дечица, и двамата имат добри постижения, сигурно си много горда с тях.

Леле, тук как трещи, яки гръмотевици, светкавици - ужасно е просто. Единия ми телевизор отказа  Sick Веднъж така ми се скапа целия компютър, хем имам защитни устройства - изгърмя дъно, процесор, диск, всичко. Явно в София не е така, щом Бърби пак хукна да хойка  hahaha ...ей че напрегната програма.

# 545
  • Испания и Стара Загора
ladydk75 не се отказвай от обиците.Андреа самото пробиване не го усети.Пистолета малко  заяждаше и тя плака само ,докато сестрата го откачи от ухото.След това не е плакала.Спа си нормално,все едно не са й пробити ушите. Peace

# 546
  • На плажа
Лейди вали ли в Бургас?Тук, в Обзор само препръска,обаче в петък по това време заваля направо порои,и едни грамотевици...светкавици..направо Shocked
Даже на едни приятели в комина им падна гръм и им изгоряха всички уреди,че и на съседите им по някои и друг телевизор.На нас ни изгоря рутера и добре ,че има тук една незащитена мрежа,че взимам интернет от там..иначе ако чакам докато си купим рутер... ooooh!
Янче ама МНОГО е готина тази Андреа бееее,само за целуване и с тази чаровна усмивка....а рокличката е суперска Peace
И другата Андреа е много готина,как само се кефи на количката  Hug
Абе,всички дечица са страхотни...просто  Heart Eyes
Хайде аз отивам да къпя Нико и да спи,че как съм гладнаааа  #Crazy

# 547
  • София
ladydk75, при мен всичко с иконките ти си е на 6 Simple Smile

А какъв дъжд ни пра в зоологическааааата не е истина. Отдавна не бях така прогизвала. Но евала на китайците  Joy Дъждобрана на Chipolino не пропусна и капка и малчо си остана сух сухеничък и насъбрал емоции за месец напред. Какво ли си мислеше човечето от вътре на тия пък како им става, че търчат като луди  Joy

Гледам че коментирате пиката в памперса. Още е раничко да успяваме да им хванем всички пъти, буквално както някой каза трябва да е през 20-30 минути. Но честно казано аз не смея толкова начесто за да не се отврати. Сега пишка, само когато ака и когато му сменям памперса през 2-3 часа зависи от спане/ хранене...според зависи  Simple Smile Ето тук има малко инфо за ЕБХ, но то нашто не знам дали вече се води такова или просто прорастване http://www.estestveno.com/node/363.

А Анди е бонбон голям забравих да кажа  Simple Smile

# 548
Румик, честита годишнина и от мен, и аz ти пожелавам дълъг и беzоблачен брак  Simple Smile!

Сънчо, чакаме да кажеш как е минало кръщенето, може и снимки да ни пуснеш  Simple Smile.

Другите чужбинкски мами, при вас отваря ли се вбокса? Тук при мен не, т.е. отваря се, но филмчетата не се zареждат, седи ми черно там дето трябва да се вижда филма.

Лиде, мерси zа поzдрава  Simple Smile!

Това го почнах сутринта рано, но Соня се окаzа болна, вирус някакъв, вдигна 38 температура, реве почти непрекъснато, точи сополи до zемята. Та се zапътихме към болницата и не можах да си допиша.

Отивам да оправям вечерята и после децата да спят.

Лелеее Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 29 нови отговора. после ще дочитам

# 549
Здравейте мами,приемате ли нови попълнения?
Ние сме родени на 23.09.2009 с тегло 2,800кг и 48см. с термин 22.09.2009 Рая.

# 550
  • Испания и Стара Загора
Другите чужбинкски мами, при вас отваря ли се вбокса? Тук при мен не, т.е. отваря се, но филмчетата не се zареждат, седи ми черно там дето трябва да се вижда филма.

И тук не зарежда клиповете. newsm78

# 551
Здравейте мами   bouquet
Добре дошли на новте мами. Сладур4ета големи си имате  Hug Дано да ви хареса тук. Вие май и двете сте от Ст. Загора. Познавате ли се???  newsm78
Аси - Макс отдавна си гледа Тв и не се притеснявам особено, защото и аз съм била голяма телезрителка. Освен това немога да го скрия и да го затворя в стерилна среда с цел да го 'предпазя' от вси4ко заобикалящо го. Отна4ало и аз си мислех, 4е не е добра идея, но наиситна не мога да направя нищо по въпроса.
МХристова - браво на мом4ето за успеха. Явно ще си имаш побеждаващо мом4енце, дано и малката красавица да го последва в успехите  Praynig А за каките - страхотна отмяна си си намерила  Mr. Green
Лейди - мерси   bouquet аз ти виждам картинките и са много сладки  Hug
Поли - да се оправя Сон4ето по-бързо  Praynig Много мъ4но да са болни де4ицата  Sad

# 552
Аz съм zабеляzала, че Соня не пишка много начесто. Аz zаради Емо, понеже той честичко си попикваше, бях свиканал да сменям пампата преz час и половина, два, но със Соня, ако ги сменям толкова често, доста от тях остават сухи. С нея на 3-4 часа ги сменям. Днес в болницата я чакахме 2 часа да пикне в колектора и накрая докторите решиха да не я чакаме повече, ами те с катетър да дръпнат урина, тя пък милата точно като се канеха да й сложат катетъра ги опика всичките  Simple Smile, добре че едната сестра реагира бърzо и успя да нацели струята и да напълни шишенцето  Simple Smile. А аz се zардвах, че на Соня й се раzмина кактетъра. А между другото, гащите на памперс са много удобни zа приучване към гърнето, лесно се свалят, вдигат, ако са сухи, не е нужно да се сменят и може децата да се слагат на гърнето по честичко.

Италияна, съвет не мога да дам zа припсиването преz нощта беz цица. Аz ако се опитам, не мога, иска си цица. Обаче понякога като мъжа ми ходи да я приспи преz нощта, я гушва и полюшка така и zаспива. Мен като ме надуши почва да zяпа като риба и почва да иzдава едни такива zвуци, нещо от рода на лек смях, които оzначават дай да суча  Simple Smile.

МамаРени, добре дошла!

Честити месечинки на Анди, Бобо и Дари! Янче, много е сладка Анди, Синята Шапчица  Simple Smile, много хубави су я иzдокарала.

Г-ца Кобрети, и вие ли болни, лошо, дано се оправи бърzо детенце!

# 553
Lidiya_81 не се познаваме,но предстой голямото събитие.
Благодаря за топлото посрещане.   bouquet    bouquet    bouquet
И честито на месечинките-живи и здрави да са.

# 554
  • София
Честита месечинка на Анди! Да расте здрава, усмихната, красива и послушна.

Честита годишнина, Румик! Бъдете здрави и щастливи и още дълги години заедно.

Добре дошли на Анита и мама Рени  Hug

Италиана, честито християнче!

Амбишъс, представям си колко е сладка Савана. Имаш си една малка танцьорка.

Янче, аз памперсите ги слагам първо в пликче и после в общата кофа. Случва се да забравя пликчето и направо в нея, и тогава си понамирисва  Sick.

Лиде, честито за телевизора. Със здраве да си го ползвате  Hug. И ще стискам палци Англия да стане световен шампион  Praynig

М.Христова, браво на малкия шампион за постиженията  Peace

Лейди, при мен картинките са си ок  Hug

Яна_ вд, браво, че Алекс се оправя.

Поли, лоша работа с тея вируси. Дано мине бързо и Соня се оправи.

Да ти кажа 4естно, колкото и да им е рано за ТВ , Ради гледа редовно.Преди гледаше само рекламите, сега отскоро му пускам Baby TV и доста се заглежда, дори се смее.... А най-любимо му е ,като му пусна на компа Бейби Айнщайн за Числата...направо сяда и гледа с голям кеф....
Знам, 4е много майки ще кажат, 4е е много рано за ТВ и нетрябва да го оставям да гледа, ама понякога,когато ве4е му е писнало да си играе в кошарата,а аз искам да свърша нещо...това е спасението.

И ние сме така.Пускам на Алекс Baby TV по няколко пъти през деня за кратко. Но като цяло той си се заглежда в телевизора, независимо какво дават, особено на някои реклами и предавания.

Момичета, всички малки госпожички, които сте качили са големи сладурки- София, Анди, Александра, Андреа. Ще разбиват мъжки сърца, когато пораснат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт