Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви -тема № 17

• 22 077
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Нямам търпение да порасне и да му пусна някое филм4е пред ТВ и да си свърша нещо като хората  Whistling

Да ти кажа 4естно, колкото и да им е рано за ТВ , Ради гледа редовно.Преди гледаше само рекламите, сега отскоро му пускам Baby TV и доста се заглежда, дори се смее.... А най-любимо му е ,като му пусна на компа Бейби Айнщайн за Числата...направо сяда и гледа с голям кеф....
Знам, 4е много майки ще кажат, 4е е много рано за ТВ и нетрябва да го оставям да гледа, ама понякога,когато ве4е му е писнало да си играе в кошарата,а аз искам да свърша нещо...това е спасението.

# 526
Някоя от вас търсеше самар за бебе:

http://direct.asda.com/Chicco-Caddy-Backpack/002642481,default,pd.html

# 527
Днес моята кукла става на цели 10 месеца! Не мога да повярвам как мина това време! И Бобко и Дарито да са живички и здравички! Simple Smile Ето почерпката

По случай месечинките ни днес със сватята ми най-накрая ще се видим.  newsm68

Искаше ми се и по случай порасването ни днес познатата ми да дойде да пробие ушичките на Андичка, но явно и вчера и днес не може, защото така и не се обади.

Хариела: ти сега какво, дразниш ли ни с това гърне колко пък сполучлива ви е работата там??  Joy Много се радвам, че имате такъв късмет с приучването!  Hug

Един въпрос към всички: къде си държите мръсните памперси, особено нааканите?? Аз нали имам специална кофа на Angle Care, която е жестока, но за съжаление преди няколко месеца й строших механизма, който предпазваше миризмата да излиза и сега само с капака не става и като оставя кофата в по-малко помещение (примерно стаята на Анди, където я сменям) се вмирисва на  Sick Та започнах да я изкарвам на балкона, но ми е адски неудобно... По едно време слагахме един плик на стълбите специално за аканите пампи, но и там се вмирисваше+ не ни беше удобно..

Хубав дъждовен ден на всички!   bouquet

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 14:17 от Бърборанка

# 528
  • На плажа
Янче,ние от скоро започнахме да си акаме в гърненцето,ама ако се случи да свърши работата в памперса,го изхвърлям направо в контейнера пред къщи.Но аз съм на първия етаж и ми е удобно. Peace

И Честито Ви порасване   bouquet
Поздрави на Данчето,да се снимате и да покажеш снимки Peace

# 529
Янче - честита ви месечинка! Желая здраве и щастие на Анди и на цялото семейство!

Честито и на другите бебчета - Бобко и Дари!

Пампите ги слагам в килера - там съм сложила един кош, но е е обикновен и наистина се вмирисва доста! Проблем е, че и килера няма прозорец и реално него пък трябва да го проветрявам през коридора, но няма начин  Confused!

Лиде - мерси за успокоението - аз попрочетох, че и други мами се оплакват от НЕкачването - сигурно е защото е по-активна!
Тези гривни - май не съм ги виждала в БГ!? newsm78

Когато въвеждахте глутена - спазвахте ли всички стъпки(не помня какво беше там - овес, ръж и накрая пшеница) или директно въведохте пшеницата!?

Между другото -  вече имаме 2 показали се долни зъбчета! Grinning

# 530
Включвам се да кажа за пампите - купувам си или събирам обикновени найлонови торбички тип потник. Всеки памперс пускам в такава, завръзвам я и отива в коша. И разбира се, гледам да изхвърлям при първа възможност. Досега не е имало проблем с миризми, не знам сега в жегите как ще бъде. newsm78

# 531
Ето да видите малката ми пораснала сладка краварчица на 10 месеца без 1 ден Heart Eyes  При това с едно цвете - вид Лилиум, цъвтящо веднъж в годината! Уникално красиво и просто не можех да не щракна Андичка с него - двете много си отиват  Heart Eyes

Благодаря за отговорите за пампите!  Hug  bouquet

Силлввии: ама ти защо се тревожиш? За тази възраст 200гр е СУПЕР!!! А защо си си 'спряла' кърмата, че нещо не разбрах? Имаше ли причина или вече не ти се кърмеше?  newsm78

# 532
Здравейте мамчета! Не съм се разписвала от 100 години, ама нещо докато реша да се включа с някой коментар и то вие вече за друго говорите...
Честита месечинка на Бобчо и Анди!
Янче, днес ще правя морковената торта, и мен ме зариби!
Иначе Марти е добре, вече е християнче, има три зъба, кърмя го с пълна сила, не знам как и кога ще се отбие, почвам работа през август, не ми се мисли, търся гледачка активно, попадам на всякакви образи, не е истина как са си повярвали някои баби!
Иначе Марти пълзи, изправя се от седнало положение и се придвижва, придържайки се за мебелите, да му се ненадяваш с това дебело дупе кви ги върши!
За памперсите- слагам ги в общия плик и го изхвърлям два пъти на ден, не съм усетила да мирише до сега, а иначе плика си стои в коша в шкафа в кухнята.
За столчетата коментирахте - ние сме му купили от 3 месеца - Макси кози приори и съм много доволна! Водихме го Марти до Гърция за празниците, ама по пътя луда станах, не иска да стои на едно място, омръзва му, като шило е! И така настина на връщане, явно от коварния климатик и понеже сто пъти се изпоти настина! Слава Богу с повече хомеопатия и кърмене му мина  бързо, но ще ми е обеца този коварен климатик! А хем го знам, ама реших, че не е толкова проблем, тъй като разликата между темп в колата и външната беше само няколко градуса.. .да, ама не!
Добре дошли на новите мами! Хубаво е, че има нови попълнения, че от старите май само Янчето Бърборанчета удържа фронта!
Айде до скоро и се надявам да се включвам често!
Поли, честито! Големи сте куражлийки със Захира! Евала!

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 15:07 от italiana

# 533
  • Sofia
Честити 10 месеца на Андреа!   bouquet  Hug   bouquet Много много здравичка и послушна да бъде!  Hug  Hug  Hug

Честита месечинка на Бобко!   bouquet  Hug   bouquet Да радва маминка, а тя да вземе да влезе и да драсне някой ред!  Hug  Hug   Hug

Честито порастване и на Дарито!   bouquet  Hug   bouquet Да е жизнено и послушно бебче!  Hug  Hug  Hug

Бърби, ами не ви дразня, а си казвам истината. И плюй веднага, че да не я урочасаш и да се откаже от гърнето ...  Laughing По въпроса за нааканите памперси не мога да ти дам съвете, по обясними вече причини  Grinning. А като беше малка и си акаше в памперса ( а това се случваше рядко, през 3-4-5 дни, нали знаеш че си беше запечена), тогава ги изхвърлях в коша в тоалетната.
Анди е сладка малка кукла!  Hug Тази забрадчица много й отива!  Hug Целият комплект е страхотен!  Grinning

Силвввиии, честити ви зъбчета!   bouquet Аз много четох за глутена, но не ги спазвах стъпките, първо й дадох сухар и после овесена каша. И също не съм спазвала правилото да няма ден, в който да не дам глутен. Но сега вече всеки ден яде по нещо с глутен, просто така се получава, нали глутен присъства почти във всичко.

Лелеее, Италиана,  Hug Наистина от кога не си писала... Гледах ви снимките във ФБ, малкото Християнче е страхотно!  Hug И браво на него, много неща прави, юначе е той!  Hug  Grinning

# 534
Италианче: е как така само аз удържам фронта бе??  newsm78 Ами Хариела, Аси, Биа, Дани, Алегория, жижин, Магаре, Поли зо, Цветито, Захира и още мнооого да не ги изброявам? Въх недей! Успешна морковена торта! Аз днес мислех да покоря една лимонена, но до утре трябва да сваля още половин кг и се отказах, че да не се изкушавам  hahaha Joy

Хари: мерси за комплиментите, истина си е, че ми е много сладка - ПУ!!  Mr. Green Heart Eyes Стана ми смешно като каза за Софи 'като беше малка'.  Mr. Green Ми че тя до преди 3 месеца беше с пампа, хайде сега!  Joy А комплектът е специален подарък от Люкс Wink Специално за теб да обърнеш внимание на гащичките  Grinning Уви май само това комплектче има такива гащички. За другите роклички нали бях писала, че върят или с тънки панталончета/клинчета или обличам само по рокля отдолу с боди.

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 15:09 от Бърборанка

# 535
Здравейте мами!  smile3525
Честити месечинки на порасналите бебчовци!  1crib
Руми честита годишнина! Дълъг и щастлив семеен живот!  Two Hearts Тонката да се оправя бързо!
Лиде честита нова придобивка!  baloni
Италианче честито ти християнче!   bouquet
Да разкажем и ние нашите дела.  Joy Joy Баткото си дойде от Франция. Класирали са се на пето място от 32 отбора от няколко страни. Треньорите казаха че са се справили чудесно.  football Спечелили са медали и купа. Като ги посрешнахме слязоха като истинските футболисти облечени в екипите и с медалите.  Laughing Laughing  А сега ни е малко тегаво че трябва да поучиме за матурите и от време на време се налага да се възпитаваме но.. какво да се прави.  Joy Joy
Александра има трето зъбче, а четвъртото и петото ще се покажат всеки момент. А с гърнето може да се каже че се справяме добре. Оня ден й купих обувки защото искаме да ходим  #Crazy Неможе много но се пъне и инати достатъчно  Joy Joy Добре че имаме каки които ни разхождат та мама да си почине малко  Joy Joy
За сега това са новините около нас а ето и снимки

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 15:11 от MHristova

# 536
  • Испания и Стара Загора
Здравейте и от мен,
благодаря за топлото посрещане.  bouquet
Честита месечинка на Андреа Hug  bouquet
rumik,чстита ви годишнина.  bouquet

Мръсните памперси ги събирам в торба и на ден по 2 пъти ходя да ги изхвърлям,че в тази жега много бързо се вмирисват. Sick
Глутена го въведох направо с глутенова каша,още на 7м,по препоръка на педи. Peace
Ние сложихме обиците на Андреа ,преди около 3 седмици.Така плака милата,че се ядосах,защо не й ги сложихме по-рано.Тук ги слагат още първия месец от раждането. Rolling EyesНо ушичките й зарастнаха много бързо-за 2 дена. Peace

Ето и няколко снимки да видите Андреа , и батко й разбира се Wink

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1633/825223950126156517912752 … ob6VooM7DA60Q.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2171/959386707173227825212752 … E2T0Lf38Z7uM9.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2999/100432764531434190127522 … 638P7F3QZ6c4S.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2952/638566872055272889127522 … 2sTwkZBnM50GS.JPG

# 537
Хи, хи, Янче, да вярно е, че и други са активни, ама ти просто , може би защото си най-емоционална, ми се открояваш повече  Laughing Laughing Laughing
Много е сладка Анди с рокличката, добре, че нямам мома, че щях да се разоря, такива сладурски дрешки има за момиченца...
Ох, не знам , дайте съвет, като се пробудят бебета през нощта как най-лесно ги приспивате отново ,без кърмене де!! Мартин друго не признава и така не мога да мръдна никъде и от шише кърма отказва да пие вече!

# 538
Italiana: хаха това за емоционалните пишещи беше интересно  hahaha Радвам се, че съм така забележима, надявам се в положителен смисъл Joy Ти пък си от по-неемоционалните, но пак си се забелязваш!  Grinning Hug Аз приспивам често с водичка и бибка. Анди обича да пие вода през нощта. Уви понякога все още се случва да си иска малко циццичка  Rolling Eyes но пък и не съжалявам - нека ми стимулира кърмата, че скоро още едно кърмене ще отпадне и ще останем само с 2.

МХристова: браво и на баткото и на мъничката!

Анита: ти къде живееш? Това за дупчне още след раждане ми се струва бруталничко, но разни култури, разни идеали Simple Smile И твоето Анди много сладко. Simple Smile

Ох разписах се, че Анди спи, мъжо с беше на фитнес (днес се редувахме) , но вече ставам, че отиваме на гости. До после.

# 539
  • Испания и Стара Загора

Анита: ти къде живееш? Това за дупчне още след раждане ми се струва бруталничко, но разни култури, разни идеали Simple Smile И твоето Анди много сладко. Simple Smile
В момента съм в Испания.Тук така са си свикнали-още с рраждането и се слагат обици.Като отидохме да слагаме на Андреа и ,сестрата като разбра че е на 8м и каза,че било много късно,но накрая се съгласи да й ги сложи. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт