Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви -тема № 17

• 22 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Поли, много се смях с това млекопикаещо  hahaha Ох, тези деца, невероятни са просто! Трябва сутрин заедно с Биа да пускате по един лаф на Емо и Мери, за да ни е весел деня!

Амбишъс, определено сега тази ситуация с кючеците е доста интересна за детето и два пъти по-интересна за вас. Представям си я Савана като развее тази буйна коса Joy За нея това е просто танц! Благородно ти завиждам, че при вас отминава периода "мама винаги до мен". Това ми дава надежда, че скоро може и при нас да се получи! А, дано!

Яна_вд, кофти е да ти е болно детенцето, но щом нещата са под контрол, да се надяваме, че бързо ще отмине. Не омаловажавай грижите за себе си, детето има нужда от здрава и силна майка!

Хари, твоята Софи е страхотна хубавица - на теб прилича такава красавица, и много сте готини и двечките. Хубаво е човек да разпусне щом има възможност и да се позабавлява.

Цвети, браво на вас, маршрута ви е чудесен, приятно пътуване, весело прекарване и после да разказваш.

Днес гледах в предната тема едно клипче на Ради, което Аси е качила - еееееее много сладко детенце! Толкова миличък, лъчезарен, активен - много му се радвах.

За столчето за кола аз нищо не мога да кажа, защото нямам нито книжка, нито кола! Ама тя и моята е една...

Аз пак да върна малко темата за комарите - спрей или лосион е за предпочитане? В смисъл кое е по-безвредно и ефикасно?

А дали е възможно някой да ми изпрати юзър и парола за албумчето?  Hug

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 23:37 от ladydk75

# 511
Дани, Соня zабравих на отиване да вzема Емо от училище, ама да се оправдая, то кошчето й седи в моята кола и аz обикновено я иzнасям от нас на ръце, а предния ден бяхме ходили с колата на мъжа ми и той сутринта ми остави кошчето в антрето. Аz по навик, тръгнах със съzнанието, че тя е вътре, абе оправдание нямам, бях в потрес от себе си.

Глупи, Марти ли спа 3 часа  Simple Smile, браво на детето, а дано му стане навик  Simple Smile.

Ambitious, да, на belly dancing искам да ходя.

Алегория, иzвинявай де  Hug, на мен просто ми стана съвестно zаради Лидия. Права си, че вече стана отегчително, няма вече да споменавам тоzи въпрос.

# 512
# 513
здравейте момичета
първо да ви почерпя,че днес имаме годишнина от сватбата с мъжа ми

виждам,че за температура си говорите- тъй като Тонката ми е болен с температура вече трети ден(могада заявя,че имам някакъв опит в свалянето на Т) ,наща лекарка каза да давам ''Панадол бебе'' 4 пъти на ден и ако вдигне темп. над 38'C да дам 10 капки течен аналгин + антибиотика,слава Богу днес повече от 37.2 не ми е вдигал та може да се каже че му се вижда края на кошмара.
Яна_вд,дано Алекс се оправи възможно най-бързо Hug
Хари,много сте сладки със Софи Hug
Поли,не се ядосвай случва се и на най-добрите Peace Hug

# 514
Ехоооо, мамиииии много сте ме споменавали днес и се 4удя защо ме сърбя д....то цял ден  hahaha  Joy ПИЙС  Peace Нищо лошо, просто ли4но мнение и съвет явно по-рязък както винаги, но за разлика от други не 4ета, препро4итам и т.н., ами пиша доста спонтанно и това си ли4и. Радвам се, 4е Яна-вд не се е засегнала, ами ме е разбрала правилно  Hug
Алегория -  Hug
Ян4е - да се пазиш пове4е и да хапваш, ако ще и си сложи един шоколад в 4антата на бебето. Просто като усетиш, 4е ти прималява да имаш нещо под ръка. Скорошно оздравяване ви желая и как така пропуснали двама лекари...  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Никой не е коментирал тук, но явно не сте гледали Горещо тази ве4ер  Confused Беше ужасно  Cry
Поли - добре съм мила, просто обикалям цял ден и 4ак сега сядам да си по4ина. Имам един поздрав за таб, ама след малко като ка4а снимката  Hug
Лейди - разминах се със сокоизстисква4ката (е..ти думата), защото имаше само 1 модел и цената не ми хареса за ка4еството и. Определно мога на половин цена да намеря по-добра от нея и се отказах. После исках една кафемашина, а тя пък последна останала. Та сме само с телевизор  Party Никак не е малко де.
Моми4ета да стискате палци Англия да спе4елят купата тази година и ще ни върнат парите  Mr. Green Покрай тия оферти ще прогледам ма4ове накрая  Joy
Ра-ив - страхотен малък бонбон си имаш  Hug Колко е впе4етлен от пясъка, направо...  hahaha
Хариелка - ама твоята Софи все п-красива става  Heart Eyes И как си я издокарала, невероятна сладурка.
Амбишъс - браво  на Саванка. Имаш си танцьорка вкъщи  Party И аз на съм по 4алгата и слава богу досега не съм забелязала да го влекат Макс такъв тип музики, но нали знаеш - каквото си решат за напред, това и ще правят, никой няма и да ни пита даже  Rolling Eyes Божеееее как лети времето ...
Цвети - добре сте се поразходили  Laughing
А сега изненадата.
Специално поздравявам Поли, Захира и Бебешондел  Hug разбира се и вси4ки останали, които си ме4таят хубавите моменти с бременеенето да им се повторят, потретят и т.н.  Praynig

ПС: Руми - много да сте щастливи още дълги години заедно и да си народите още много слади4ки Тонита  Hug Много мъ4но, 4е детенце е болни4ко  Sad Скоро да се оправи и да не ви тревожи  Hug

# 515
опааааа,къде съм спала та не съм разбрала,че и бебешондел е бременна ooooh!,браво много се радвам,лека и спокойна бременност и на теб Hug
Лиденче,честит ви телевизор,с много здраве инастроение да си го гледкате Hugмерси за пожеланията

# 516
  • Sofia
Румка, честита годишнина!   bouquet   bouquet   bouquet До 100 години да сте влюбени и да се уважавате с мъжа ти!  txtloves Two Hearts 1dating
Дон Тони и той ли е болничък ...?! Скорошно оздравяване пожелавам и на вас! Само с панадола ли се оправят нещата или даде и АБ? Дано наистина повече не вдига Т.  Hug

Алегория, приготвихте ли багажа за моренцето? Дават го да се разваля времето, но ти не се настройвай негативно предварително. Виж че и днес го даваха да вали и да трещи, пък то само ръсна малко и това беше (поне при нас в Надежда де, сестра ми каза, че в Борово се изваляло яко). Ще стискам палци за хубаво време   grinning039

Бърборанке, ами да и гърнето си бях взела в колата. София иначе не ака, стиска и чака да я сложа на гърне. Няколко пъти като сме навън и след следобедното хранене не я слагам, защото няма как (а тя по принцип си ходи поне 2-3 път на ден) и я усещам, че й се ходи, напъне се лекичко и само зацапа, и се отказва. Като се приберем и я сложа на гърнето, веднага се изходи миличката. Затова реших да не мъча детето толкова дълго време.
Слагаш напоследък много готини емотикони!  Hug

Благодаря ви на всички за комплиментите!  Hug София е трогната!  Grinning

Амбишъс, представям си и аз колко е смешно сладка Савана ...  Joy  Joy  Joy

Поли, аз посещавах Бели Денс няколко урока и това беше. На мене също ми харесват, но не ми се ходеше сама. Тръгнахме двете с една колежка, още преди да забременея, обаче тя беше много несериозна и постепенно и аз се отказах. Иначе много се кефех, много красиви движения има в тези танци. А да се научиш да движиш ханша грациозно е най-трудното, това ми е една неосъществна мечта ...  hahaha Нищо в другия ми живот може да съм танцьорка ...  Joy  Joy  Joy
Да ти кажа и аз за столчето - от един месец вече София е в новото си столче, добре се чувства и си спи сладко сладко в него. Тя обаче е 10 месеца и 10 кг и видимо коша за новородено й е малък, въпреки че още го ползваме от време на време, зависи къде отиваме и с коя кола сме и така..., за кратки разстояния става, но иначе в новото столче й е по-удобно.

Лиде, страшна скица си! Откъде го извади този готиния корем, че и панделка ....  Joy Лелеее, много готино ...  Joy  Joy
А за "Горещо" - хванах го точно накрая и тъкмо си викам как можах да забравя да го гледам и като разбрах каква е била темата, се зарадвах, че всъщност не съм го гледала... Господ да пази...!!!
Честита нова придобивка на вас! Хайде дано Англия бие!

Моята сватя пак се затри някъде ... newsm78
Ама тя ни чете, сигурна съм. Grinning

Хайде лека ви и от мен!  smile3522

# 517
Руми, Хариелка - благодаря за пожеланията.
Радвам се, 4е ви хареса  'корема ми'  Mr. Green Спомен от 9-я месец ми е, но все не ми остава време и най-ве4е желание да се занимавам с неговата декорация. Но след като видях как се е захванала Амбишъс и аз реших да помисля над въпроса. А днес слу4айно трябваше да 4акаме 15-20 мин. да ни изкарат телевизора и в съседния магазин направо пощурях  Crazy Ами то не бяха гоблени, картини, панделки...изобщо вси4ко за приложни изкуства. Та реших с 2 цвята панделки да измайсторя декорация за едната мъни4ка стена на Макс. Имам и още 1 готова, но като наглася и останалите ще ви ги покажа  Peace
Сладки сънища на вси4ки  Heart Eyes

# 518
  • София
 Малко чета отзад напред и не знам до къде ще го докарам.

Поли-Зо
, това с кораба беше супер як лаф на Емо. Сигурно на 10 човека го разказах вече.

Биа, Дани е супер сладък. И какъв е русичък. Яко врещи наистина, как няма да ти кънти в главата..

Цвети, аз защо разбрах, че вече сте си изкарали пътуването Нали не бъркам? Много приятно звучи. Повече такива пътувания ви пожелавам.

Анита, добре дошла. Не виждам нищо дребничко при твоето момиченце. Моето момченце и е астрален близнак, 8 кила е в момента и хич не го намирам за дребничък. 70 см.

Румик, честита годишнина. Да сте много много дълги години щастливи заедно.
И бебо да не ти боледувМа. Кога вдига 37 и 2. Това е нормална температура за бебе, особено вечер. Поне така ми казва доки, на която най-много вярвам. А течен аналгин ми се струва много драстична мярка. Той е за доста по-висока температура, както и свещичките. Много са ми интересни лекарските мнения относно температурата, защо всеки казва различно не мога да разбера.
А разбра ли се от какво е или му мине без АБ?

Янче ВД, да знаеш за кръвно много добре действа айрян със сол! Дано не ти се случва друг път. Може ли пък огнено червено гърло да не видят. Добре, че този доктор го е открил. Извинявай, аз само поста за припадането прочетох.

Магаре, аз това на Чико миналия септември като ходихме в Гърция се скъсах да го търся и никъде го нямаше. Не знам дали са го пуснали пак. Сега имам едно пак на Чико, но след ухапване.

Това ще взема да го пусна, защото може пак да се бъгне.
Само ние с мъжо ми ли сме такива караконджули, на никой още не му се спи.

А утре, тоест днес ще кръщаваме бебо. Много се надявам да не вали.

# 519

Днес гледах в предната тема едно клипче на Ради, което Аси е качила - еееееее много сладко детенце! Толкова миличък, лъчезарен, активен - много му се радвах.
Благодаря ти мили4ка  Hug
 А сега е станал още по-палав. Ве4е се изправя без да се държи и се задържа около 20-30 секунди и после естествено пада по дупе, ама се залива от смях.Ина4е държейки се за кошарата, яко обикаля.Сложила съм му 1 възглавница, и той милия непрекъсбато стъпва върху нея, за да стяне по-висок и да наблюдава от високо  hahaha
Моята сватя пак се затри някъде ... newsm78
Ама тя ни чете, сигурна съм. Grinning
Даааа, тука съм.Чета ви,ама нямам време да напиша и 2 реда  Mr. Green

# 520
Хари мила, нещо аз май ви подведох за юни месец. Аз съм от 01 юли. Вече втори човек казва "юни" значи аз не съм го написала както трябва.
Но мерси все пак  Hug
Иначе за гърнето - имаше доста хора дето не ми вярваха, че стиска и не ака в памперса - ето че и вие сте така. Лошото е че това време отмина - имахме едно разстройство и от тогава, чат-пат прави "беля", но не е нищо сериозно  Mr. Green

Аси - тъкмо за тебе си мислех  Hug

Румба- честита годишнина. Дълъг и щастлив семеен живот от мен  Hug

Сънчо - ми ти от притеснения може да не спиш. За мен кръщенето е голямо събитие  Peace

Горещо нарочно не го гледах. Може да е завиране на главата в пясъка, но ми е много трудно да гледам такива неща. Cry

# 521
Добро утро!
Аз пък исках да гледам "Горещо", но снощи много ми се доспа и си легнах рано! Малко мазохистично е да гледа човек такива неща, но все си мисля, че колкото повече информация - толкова по-добре! И ние сме си изпатили доста от лекари и вече незнам какво да мисля по въпроса! Не са обаче конкретните лекари причината - според мен системата ни е такава! Ако имаше строг контрол и наказания, ако всичко беше насочено към доброто на пациента, а не в обслужването на някаква изкуствена система и бумащина - и не толкова благородните и отзивчиви доктори друга песен щяха да запеят - ама сега всичко е без контрол!

Това за гърнето - направо ме впечатли - аз пробвах няколко пъти, но ако не е точно момента за свършване на работата, отказва да седи - просто се изправя и естествено пада, ако не е я хвана! Mr. Green

Да ви се оплача - последния месец сме качили само 200 грама! Sad Много тъпо се почувствах, защото си спрях кърмата - явно не качва вече на АМ! Но не издържах вече на тази диета и с това цедене - сега ми е страшно съвестно! Sad А и без това цеденето ми липсваше - незнам дали ви споделих, но колкото й странно да е  - понякога ми се иска да се изцедя и да й дам мляко - не съм предполагала, че и такава връзка може да има при кърменето!

# 522
  • Бургас
Добро ви слънчево утро Simple Smile

Тук към 5 часа преваля един дъжд, но сега си е слънчево временцето. Изпратих баткото на близкият тенис корт на урок и чакам мъжът ми да се набтутка, за да излезе с Деси малко на разходка, защото аз имам мнооооого работа /естествено домашна/ и няма как да я свърша с Деси тук  Laughing Найобичам като съм сама да чистя, без да ми се мотка никой  Naughty

Руми, честита ви годишнина, много любов и взаимни компромиси ти пожелавам  Hug

Сънчо, весело кръщене на вас , дано времето и при вас е слънчево и хубаво, а после да ни покажеш снимчици  Peace

Горещо и аз го изтървах, но който иска да го гледа в сайта на Нова ТВ го има на запис  Peace

Днес сутринта  се наканих да сложа Деси на гърнето да я видя какво ще прави....докато мъжът ми го изкара и го поизмие малко Деси взе, че ме маркира както я държах на ръце  Mr. Green

# 523
Здравейте и от мен! Да оздравяват болничките и никакви температури, че е много гадно. И моето фъстъче е хремаво и със зачервено гърло, как можах да я простудя в най-голямата жега, ума не ми го побира. newsm78
Румик, честита годишнина! Нека любовта, която ви е събрала да става все по-силна с годините!
Поли /вече знам, че не си Поли, ама така си свикнах, дано нямаш нищо против/, млекопиКаещото е страшен лаф, отмъквам си го за лична употреба.  hahaha
Сънчо, дано денят да ви е много слънчев, да изкарате страхотно, бебо да не плаче от попа  Laughing и да се отчетеш после със снимчици да му се порадваме.
Лиде, страхотно е коремчето!
Хариела, София е като кукла, страхотна е с тази рокличка!
За бели денс, на мен пък много ми харесва, много ми е женствено и грациозно. Но говоря за тази истинската ориенталска музика, не за мятане на задници на фона на "6 без 10"  Mr. Green
Вашите бебоци проявяват ли интерес към растения? Мими ако я оставя в тревата да седи започва усърдно да плеви всичко около себе си и така се залисва, че забравя да ме търси къде съм.

# 524
Добро утро моми4ета   bouquet

magare - и аз немога нищо да свърша като има мъж наоколо най-ве4е, 4е моето 4ове4е е още стацонарни4ко и с прехвърляния тук и там си открадвам време да свърша по нещо, но като цяло е доста сложно. Нямам търпение да порасне и да му пусна някое филм4е пред ТВ и да си свърша нещо като хората  Whistling
Забравих да пиша за комарите - ние нямаме по принцип, но понеже има доста езера до нас и се 4удех лятото как ли ще е  newsm78 Те са като резервати и по тая логика си мисля, 4е може и да не пръскат за комари в района  newsm78 Та видях в нета едни гривни против комари, като лепенки са, велкрю мисля, 4е се казва по-то4но и си мислех дали ще свърши работа, ако го сложа на дръжката на коли4ката ??? newsm78 Немога да мажа и с още един крем  #Crazy а д сложа директно гривната несмея, все пак е малко бебе, а не голям 4овек...
Сссииилллвввиии - не се притеснявай за наддаването, защото вси4ки беб4ета тоя месец са така. Само май ние ка4ваме по пове4е, но ние сме си така от раждането - бавно, но славно  Mr. Green Много се въртят и пълзят, така 4е не се притеснявай излишно. За психологи4еския момент е по-неприятно, но и това се превъзмогва с времето. Мисли си, 4е АМ е направено от специалоисти, за да може беб4ето да полу4ава най-добрата комбинация от витамини и минерали и малко, помалко ще ти олекне, поне при мен помогна.  Hug Освен това неможеш до първи клас да кърмиш и все някога спира този процес, съвсем нормално е. Добре си се справила със зада4ата си до момента  Hug
Ох пак забравих...

Общи условия

Активация на акаунт