Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви -тема № 17

• 22 096
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Алегория, Трейси: благодаря ви за разбирането!   bouquet

Мариелка честит рожден ден, мила! Да си жива, здрава, красива, обичана, успяваща, уважавана и всичко всичко най-най! Иеее още едно близне Simple Smile Скоро идва и моят ред Wink

Аз съм си все така зле. Хубав ден на всички!

Редактирам се само да кажа, че за всеки случай поръчах 2 броя такъв бебешки бански/пелена. Цък Дано свършат някаква работа...

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 11:30 от Бърборанка

# 451
4естита месе4инка на Вили. Да расте здрави4ко и полушно моми4енце и да радва много мама  Hug   bouquet
4ести рожден ден на Мариелка. Много здраве, любов и прексни моменти с Алекс   bouquet

Аз нямам много време тия дни да пиша, но съм 4ела инъ4е  Mr. Green Обикаляме лиците като луди, но къщната работа изостана и направо...  ooooh! Днес пак ще е 18 градуса (за тук прекрасно време) и съм пак шах и мат кое да избера  newsm78 Ве4ер просто немога, защото от голямото ходене по цял ден съм труп и заспивам в 9ч, а Макс нещо пак го хвана мрънкащия период и май ще си имаме второ зъб4е скоро  Crazy

Трейси - напоследък все пове4е се 4удя що за ламя си имам. Ми много малко ви е храната в сравнение с нашата, ама като я яде и си наддава нормално какво да правя  Crossing Arms Ти оздравя ли?
Захирка - за вегета ли питаш, пикантина и маги май има зелен4укова също  newsm78
Дани - голям мъж си имаш, с тази ризка направо ...  Party на мама копието то, сладур голям   Hug
Яна-вд - да се оправяте бързо. Много е неприятно да са болни де4ицата  Hug а и 4естит телефон, само хубави новини да полу4аваш по него  Peace
Амбишъс - тук съм мила, ама несмогвам от никъде. КАкви са тия температурни шокове с по 20-тина градуса нагоре,надолу...  ooooh! Нормални са главоболията в такъв слу4ай, но времето тотално се е подлудило-знам си аз. За гърнето нищо немога да кажа, защото сме още далеко от тия неща. Немисля, 4е ако го сложа ще има резултат, но може и да купя едно и без друго е важна вещ и ще я ползвам за в бъдеще и може да опитам. А за градинката - страхотно, 4е имаш приятелка да помага. Аз все питам свекър ми, 4е той много оби4а и се занимава с цветя, но най-ве4е раз4итам на магазини, където цветята са извадени отвън и там си стоят. Имам няколко 'дупки' под елхи4ките и храстите в градината, където е подходящо да сложа нещо цветно, но само се каня и нищо неправя...мързел, голям  Mr. Green  hahaha  Joy
Шайн - по-добре ли сте днес?  Ако си оздравяла да пращам билети да помагаш и в моята градина, 4е хи4 ме няма по цветята, а много ги оби4ам   bouquet
Иф - немисля, 4е са губи4ки 4естно казано ми зву4и на витаминен недостатък или проблем с имунната система. Тези неща дават знак то4но по ноктите и факта, 4е е на бебе и е с такъв цвят може да е сигнал за нещо такова, въпреки 4е при големите са бели петната  newsm78 
Аз си бях казала да не слагам големите и малките бебета под един знаменател на тема кожа и нокти, защото нещата колкото са еднакви, толкова са и разли4ни, но понеже питаш ти казвам моето мнение. Ней-добре заведи детенцето на специалист и кажи после какво е станало, 4е ме заинтригува. Не съм 4увала за такова нещо, но ще ви стискам палци да не е нищо сериозно.
алегория - понеже си по офертите да ти кажа, аз сега съм се запалила да си купуваме нов ТВ, защото магазините са пощурели тука покрай футбулните вълнения и предлагат да си купиш който и да е ТВ и ако Англия стане шампион ти връщат парите за ТВ, а за всеки гол на първенството ти дават по 10 паунда  Party  Тия лудите тука какво ли няма да измислят, а пък ние си имаме нужда от еидн нов, ама само отлагаме, 4е нали се местихме 10 пъти, но ве4е  Stop Така 4е по4вам да ровя в нета да избирам
Сосми - аз като раждах 4 дена и накрая с форцепс какво да кажа  newsm78 То  излезе откъдето трябва, ама пак сама неможах, така 4е незнам дали ми го броиш за раждане  hahaha  Joy Майтапя се  Hug Не се вкарвай във филми излишни. Дай го малко по-спокойно и тия неща не се обвинявай за тях. Знам 4е в България пропагандират цезаровото да не се мъ4иш и т.н., но аз мисля 4е вси4ко това е отново с комерсиална цел и вси4ко е пари в крайна сметка. Според мен природата си знае работата и по-добро от естественото раждане няма, но наиситна са мъки. Тия раждания за 5 мин. бяха масово покрай мен. От вси4ки страни по стаите се 4уваха писаци 5 мин и айде бебе реве...аз 4 дена нищо не направих, но се постарах достатъ4но за няколко раждания. Следващия път ще имаш пове4е време и опита от цезаровото и ще си вземеш решение как искаш да бъде, но дотогава се наслаждавай на тоя малък бонбон м/у зай4ето и охлюв4ето  Hug  1
Джема, Хари - сори забравих да ви кажа, 4е си имате прекрасни синеоки госпожици, направо да ги изпапкаш, много са красиви и много мъжки сърца ще разбият, дано само не е на моя хубостник, 4е тогава.... :хаха: Няма, аз съм си казала, 4е ще съм добра свекърва каквото и да става, така 4е споко Simple Smile

# 452
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Влизам и какво да видя, всички ми честитят рожденият ден Simple Smile

Много ви благодаря за милите и хубави думи, но аз имам рожден ден на 28.08., а не днес. Не зная защо е станало това объркване, аз писах в един мой пост, че с момиченцето на Лейди сме на една дата родени, но не май месец, а през август  Embarassed

Сега се връщам да чета, за да се включа по- адекватно после Simple Smile

# 453
хахахаха МАриелка ще падна от смях, милата ама нищо сега спретни едно парти така и така сме те подкарали, а на мъжо кажи да се прибере с цветя и подарък  Hug  Heart Eyes

# 454
Здравейтееее!
Благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug Hug Hug и поздравления   bouquet  bouquet  bouquet
Освен мен и Захира има ли други кандидат мами ?  Flutter

Ние сме добре. Качваме порядъчно. Вече сме 10,500 кг и 74 см. Дундьото на мама  Heart Eyes Още не се изправяме стабилно, че сме си дебелички и ни тежат сланинките, но се мъчи детето Simple Smile Опитва се и да лази, но също не успява  Laughing Все още сме на н брой млечни хранения. Само 1 хранене сме заместили, че с нашата алергия почти нищо не може да яде милото...
Ние може да се разминем с морето тази година, защото таткото е на нова работа и няма да му дадат отпуска  Confused Тук жегата е неописуема и излизаме само сутрин и вечер за по час и нещо. Малкия лудва в къщи, но няма как, инъче аз припадам по жегите  Rolling Eyes

Всички бебенца са такива сладури! Много са пораснали, ама аз и отдавна не съм писала  Hug

# 455
Лиде не вегета ами само сушени зеленчуци, че в тези вегети освен малтодекстрин, сол и т.н. има още какво ли не.

Андреа луда ме направи тази сутрин, 3 пъти я приспивам и трите пъти в момента в който я оставя в креватчето надава писък, накрая нервите ми не издържаха и я оставих да си реве, ако иска да спи ще спи, и аз съм човек не мога да я разнасям, люлям, кърмя и т.н. до безкрай. Въобще не иска да спи вече през деня.

# 456
Абе Мариелка, какво се правиш че не е днес! Щом така сме решили - да си жива и здрава  Joy Joy
Ще умра от смях  hahaha ама така като не помня дати и като някой честити и аз като овцете се нареждам на редицата  Joy
Лиде- ми браво за ТВ-то  Peace

# 457
  • Sofia
Амбишъс, забравих да ти кажа, че и аз като Лейди, слагам Софи на гърне задължително след хранене и след ставане от сън. Така процедирам, откакто тя навърши 7 месеца и досега нямаме наакан памперс, всичко е в гърнето.  Peace

Яна вд, дано бързо да се оправя малкия, че знам какво ти е в момента.  Hug Стискам палци да се подобрява и да не вдига вече високи температури.  Hug

Хайде до утре! Ние отиваме на бал.  Grinning

# 458
  • София
Привет и от нас. Не съм влизала от седмица,малката ме скапва, готвя и ежедневно,че е станала ужасно капризна,сега заспа и аз поседнах, а бъркотията в къщи и петната от плютото да почакат Whistling
Захира много сте си добре с теглото. Ние явно ще си останем лека категори 7400 и не виждам как ще утроим теглото си до годинката.
 Лили аз също се чудя какво да и слагам под рокличките,имаме една с  прикачено боди отдолу и е добре. Иначе си мисля  за късо клинче или панталонче newsm78 , пък защо да не е и по памперс , бебе е ,голяма работа!
Сосми ти верно в някакви филми се вкарваш! Аз като съм раждала нормално да не мислиш че помня нещо, 80% от раждането след пукането на водите ми е бяло петно,все едно съм под упойка, а имах само обезболяващи последните 30 мин преди да отидем в родилна зала. Зарекла съм се ,ако се излъжа втори път, да поискам да ме будят или свестяват,че да си видя детето като се роди,а не когато ми го донесът.
За бисквитките аз предлагам,но Силви онказва да си гризка сама, от ръка парченца похапва,но не е особено ящна,както с всичко останало.
За бюста при мен е по-голям ,но ми изглежда и по-отпуснат. Определено имам идея един ден,живот и здраве,да го коригирам,не искам повече материал , а само повдигане.
Вчера  се наложи да ходя с количката до поликлиниката аз да се прегледам , за мой ужас чакахме в съседство с кабинета на УНГ, умрях от страх, имаше две деца с ужасна кашлица и ние до тях,дано Силви да не е прихванала някой вирус,че само това ми липсва сега! ooooh!
Болничките да оздравяват по-скоро.
Ще ставам,че ме чака работа.

# 459
Здравейте.Май ще се окажем болнички за съжаление,а не както аз си мислех от зъб.Довечера ще дойде лекарката да го прегледа.Той е един кисел, мрънка, не му се яде, носа му тече като чешма а от обяд малко понакашля.Дано ни се размине антибиотика! Praynig
Искам да ви питам за мнението ви - какви обувици да взема на Вал?В къщи е теракот на всякъде,а в спалнята е ламинат и като е  паяка трябва задължително да е с обувки.Имахме едни но ни умаляха и сега се чудя дали да взема от тия обувчици за прохождане?Или пък някакви сандалки да търся?То тия за прохождането май нямат летен вариан, освен едни с малко дупчици по тях, но и те са доста затворени...Та какво ще кажете?Дайте ми идея?Другата седмица искам да купя....
Янче, дано да се оправи малкия по-бързо.Много е гадно да ти е болно детето...
Стискам палци всички да сте здравички! Hug
Малкия е в спалнята в момента и батко му го гледа.Отивам докато не е станала беля... Laughing

# 460
 newsm62

МАРИЕЛКАHug МОМИЧЕТА!   bouquet
Влизам само, за да си призная: Извинявам се мноооооооооооооого, аз поведох парада с Рождения ден. Вярно, че така ми писа, а аз какво съм разбрала?!?  smile3532  Тотално съм се отвяла, ама така да ми е напрегнато от няколко дни ...

Благодаря много за пожеланията за Вили! Днес тя се сдоби и с трето зъбче, вероятно на това се дължи и поведението й последните дни, ама изобщо не съм адекватна, мен лятна умора ли ме тресе, що ли  newsm78

Извинявам се отново!   love001  Дано скоро се включа по-обстойно!

# 461
  • В друго измерение
Добро утро!

Честита месечинка и зъбче на Вили, да е жива и здрава и много да радва мама!   bouquet

Славенче - още вчера исках да ти пиша за проблемите. При мен, тази година започна така, непрекъснато проблеми, нерви, напрежение + загуба на много близък за мен човек. Но след лошото винаги идва добро, да знаеш и на твоята улица ще изгрее слънце, сила и търпение му е майката - най-важното е да сте здрави вие и децата, а другото ще се нареди!   bouquet

Дани, Хари
- мерси за мненията за гърнето, и аз така слагам на гърне след храна и спане, това на 15-20 мин за момента ми се вижда малко екстремно.

Янче от Видин - стискам палци да сте добре вече!  bouquet

Александра, Захира - посмях се с вас, леле, аз по принцип не съм такава, обаче откакто забременях нещо хормоните се объркаха ли, какво стана, много съм зле, нищо не помня, къде какво слагам, после го търся с дни - така някъде си сложих едните ключове от колата и вече 2 седмици не мога да ги намеря.  Embarassed Добре, че мъжът ми е добре и помни всичко, че иначе незнам - двама такива щяха да са много.  Laughing

Захира - би трябвало да има едни смески, които се продават по магазините, специализирани за строителни материали и т.н., или такива, които имат през лятото т.н. garden centers, или ако има само магазини за цветя, саксии и т.н. Тези смески са трева+фъртилайзер, отделно се купува пръст, смесва се и се слага на мястото като преди и след това се напоява. Най-важното е, да се вземе трева, която расте в Бг и да се види коя е причината за тези жълти петна, ако са попови прасенца, дали няма да се повтори и да стане така, че да си дадете само парите на вятъра - ей такива разни тънкости, които само специалист може да каже.

Джули - не се притеснявай и ние сме от леката категория, най-важнотот е да са живи и здрави дечицата!

Трейси
- това е Канада, не Доминиканска  Laughing, типично за май месец да има 2-3 такива дни, затова никой не обича този месец тук, обикновено е по-кофти от март. Но пък ски сезона не е свършил все още и има много фреш паудър по ски пистите  Laughing

Мисля, че при нас периода с реването за мама лека-полека отшумява. От няколко дни я оставям сама, не реве, ето сега в момента е в другата стая и си играе сама, не е залепена за мен и не се дере всеки път като ми види гърба! Отивам да я храня, после пак ще се включа!

# 462
Днес ходихме и на кожен лекар той каза че досега е нямал такъв случай.
Не е гъбички със сигурност.Те ноктите не са точно жълти а по скоро оранжави.Евентуално може да е от морковите.
Педито каза че няма като симптом такова нещо за някаква болест или недостатък на витамини.
Е ми ние сме уникален случай.
Само една тема от преди две години на една мама в друг форум видях със същия проблем ,но неразбрах от какво е тъй като небеше писала повече.
Другата седмица може да потърся мнение на друго педи.

# 463
  • София
Понеже се включвам с едната ръка и то лявата ще ви дам 2 линка, ако искате да ни видите снимани с лошо фото Simple Smile http://vbox7.com/play:80583169 - Тедо на плажа и http://vbox7.com/play:eade88b1 - Тедо се баня

# 464
Здравейте!

Поиzчетох ви, но после ще пиша, че Соня само ходи по мен с вдигнати ръце и мучи, след малко, ако не я вzема, ще рвене.

Общи условия

Активация на акаунт