Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви -тема № 17

• 21 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Добре дошли на всички! Мама Рене  Hug
Утре голям празник! Вече купих играчка на Теди та да отбележим първи юни   party002

Рене - ми моята "кошничка" беше полегата. И като го сложа в нея някак се сгъваше. Много тъпо, но не мога да го обясня точно. Беше му тясна най-общо казано  Mr. Green .  Но твоята може да не е такава  Peace

Хари -ние също изобщо не правим крачки  Naughty

Янче - пак забравих да кажа колко е сладка Анди със забрадката!
Деската също - абе всички са уникални мацки!!!

Ето това ни е единственото постижение(и то с помощ  Mr. Green)

Кво беше ощеееееее  newsm78

# 586

Който се интересива ще пратя рецептата на лични.  Hug

# 587
Янче нямаш сърце  Naughty Изобщо никога не мога да направя такова творение Mr. Green. Евала   chef

Да си допълня - Деското е много сладък с бански  Mr. Green

Още и още - всички са страхотни

Какво точно е пасаван  newsm78

# 588
  • Испания и Стара Загора

Какво точно е пасаван  newsm78

Временен паспорт за прибиране в България Peace

# 589
Алегория - усмивката ви е невероятна! Peace
Моята мързеланка също не може да се изправя, но аз вече си свикнах, че сме на опашката! Mr. Green

Янче - тортата е супер - пускай си творенията и в тогварския! Wink

Днес водих Александра в моята работа - преместиха офиса на 5 минути от мястото, където живея. Ако всичко е наред - живот и здраве, като се върна на работа - ще ми е много удобно!

Вие кога мислите да се връщате на работа!? newsm78

Аз не бързам - ще ми се да си я погледам поне до 2, а може и повече! Simple Smile

# 590
Eхооо! Здравейте мамчета!
Янче, страшна тортата, направо пускай рецептата тук в пост! И аз вчера сътворих Морковената (с компот от праскови за сиропа и плодовете) и стана УНИКАЛНА!!! Не бях правила торта от 10 години! Яко ме зариби!
Не знам при вас как е, но откакто Марти се придвижва сам (с пълзене и държейки се за дивана) имам много повече време! В къщи сме преместили опасните неща и си щъка спокойно.
Поли, да ти кажа за приспиването през нощта е абсолютно така и при нас - щом ме види и отваря устата, а тази сутрин баща му го полюшкал малко, погалил  по гърба и той заспал! Да не повярваш посто!
Силвиии, 200 гр за един месец хич не е малко, да ти кажа на мен даже доста ми се вижда, те сега са подвижни и 100 гр на месец са ОК.
На Марти му избива 4 зъб и доста се буди през нощта, направо се чудя как съм издържала преди по 10 пъти на нощ...  newsm78

# 591
Здравейте само за две минути от мен.
Тука виждам торти, морти - чудесни (браво Бърби), снимки страхотни (Алегория, Веси,, Хариела Магаре ... кой още беше) Тази с гърнето на поляната е трепач.
Добре дошли на новите мами - дано ви е приятни при нас.
Поли, супер много се смях и аз на млекопитаещото. А за забравянето - и аз забравям.
Бърборанке, егати и съня ... 13 часа, завиждам ви благородно ( с малко неблагородна завист  Joy Joy Joy Joy Joy аз повече от 4 часа за последните 9 -10 месеца не съм видяла.
Тука спорове е имало, сдобряване - радости и страсти.
Яна_вд, радвам се че сте по-добре - с тази ангина Sad .
Имам още хиляди неща дето искам да пиша, ама няма време.
Моля никой да не се чувства обиден, че не му пиша.
Обичам ви и ще се включа скоро пак.
Само са кажа, че все още нямаме зъби; че вече ходим за една ръка хванати; че не иска да спи повече от три часа през нощта; буди се в 6, най - късно в 6:30 (пак съм перманентно недоспала) и ... ми май това е. Хапва си добре, но не е качил нищо. Айде лека и мека от нас

# 592
А ето ги влюбените.  Heart Eyes Heart Eyes

Утре може още да пусна.

Алегория мерси много  Hug И аз си се гордея, защото определено тортата не е лесна за правене, особено за аматьор като мен, който тепърва се въвежда сам в тайнствата на сладкарството   chef Laughing А Теди е супер сладък!  Simple Smile Споко и ние сме така - изправяме се по мебелите само с помощ.  Mr. Green

Лека, че ми дойде ми малко ми е кофти на шкембата, а и не знам от Анди дали ще спим тази нощ - много беше кисела заради зъбките, милата Sad

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 22:21 от Бърборанка

# 593
  • София
Янче, непременно искам рецептата и аз Simple Smile Страхотна торта, сигурно и много вкусна  Hug. Аз съм на диета и избягвам сладкото, но ще я направя за фамилията  Mr. Green

Алегория, много е сладък твоят Теди Simple Smile Има много чаровна усмивка Simple Smile

# 594
Благодаря на всички  bowuu
Не се стърпях и ще ви кажа лека нощ с още една  Grinning

п.с. Янче много сладки дрешки  Flutter направоооо искам и аз някога да обличам роклички- живот и здраве  Praynig

# 595
  • Sofia
Еее, Бърби, ти ставаш все по-добра и все по-добра... Поздравления!  bouquet   bouquet   bouquet Изобщо не ти личи, че си новак в сладкарството! Искам и аз рецептата на лимонената торта, така че не се занимавай на лични, ами я пусни направо тук, та който иска, да си я запише.  Hug Благодаря, предварително!  Hug
А малките влюбени са много сладинки...  Hug  Hug  Hug Андито пак е с готин тоалет. Grinning Ето затова исках да имам момиченце ...  Grinning

Веси, честита годишнина и от мен!   bouquet   bouquet   bouquet Много се обичайте и уважавайте!
Деско е много сладък и колко коса имаааа ...  Laughing Сладур!  Hug

Алегория, Теди много се е разхубавил! Истински малък сладък мъж! Много ме впечатли, да знаеш.  Peace  Hug И ти пожелавам след няколко години и ти да обличаш момиченце, много е изкушаващо всеки ден да не й сменяш тоалетите.  Grinning

Аз да ви се похваля относно празненствата в нашия Северен парк. От 5 дни всеки следобяд има тържества, първите три дни бяха по случай 24 май и празника на Св. Дух, когато празнува и район Надежда, а следващите три дни ( включително и утре ), са по случай 1 юни. Има трубуна и всеки ден деца от различни училища и читалища показват уменията и способностите си - танцуват,  пеят, свирят... Много са сладки, красиви, направо се размечтах Софи като порасне на какво ще я записвам и се оказа, че искам на всичко ...  Laughing Ние нали по цял ден сме в парка, та си гледаме празненствата всеки ден. Днес даже ни валя и дъжда, но добре че беше кратък, пък и ние бяхме под едно дърво и се радвам, че удържахме и не се прибрахме. Много съм благодарна на организаторите от район Надежда, че така зарадваха хорските сърца и дадоха възможност за изява на дечицата.  Hug Наистина е много хубаво, липсваха ми тези неща...  Grinning

# 596
Дай някоя снимчица,да Ви видим Peace
Добър вечер.Ето снимки от нас.На който му е любопитно нека кликне и готово. http://renibmw1984.snimka.bg/baby/raya.452799
Много са сладки бебоците и тортата която видях.

# 597
Здравейте и от мен!

Напълнили сте темата с невероятни снимки, дечицата са прекрасни!
Тортите също!

След снощната буря нямах интернет до днес наобяд, та сега ми е малко трудно да следя, но се опитвам!

Честити 10 месеца на Ники на мама Сосми! Да е здраво и щастливо дете!

Веси, честита годишнина! Пожелавам прекрасен, щастлив семеен живот, изпълнен с любов и разбирателство! Детенцето ви е чудесно малко човече, да ви носи само радост!

Добре дошла и на МамаРени!

Магаре, Деска направо ме учуди, доста добре върви в развитието си! Забелязах я аз на снимките от Казанлък, но друго си е да го видиш детето в действие! Браво на нея!

В тази връзка да кажа и аз като Хари, Бърборана и ССииллввии, че и моята Вили не може! Почти не стои изправена на крачетата си, прави опити да пристъпва, но е много далеч от успеха още. Не се държи по мебели, не пристъпва сама. Но ще дойде и този момент. Бърби, за проходилката вече и аз се замислям, май повече й пречи, отколкото й помага. Не полага никакви усилия да опита сама. Затова мисля, че ще спра да я слагам, тя и без това вече почти не иска да стои там, а трябва все в мен да е навряна. Иначе гостито вчера явно е минало наистина супер готско, като гледам как се кипрят двамата сладури, няма начин да не е било забавно. Анди е била опиянена от любов вероятно, за да спи толкова много.  Joy Намерихте му цаката за непробудния сън!  hahaha

ССииллввии, не мисля че има за какво да те гризе съвестта относно кърменето, все пак си го правила толкова време, направила си достатъчно добро за детенцето! Труден е момента на отбиване, както за детето, така и за майката, но не мисля че има място за гузна съвест. В един от предните си постове бях споделила моите терзания по темата, но всичко преминава.
Относно работата, аз обмислям да се върна скоро, може би след годинката. Не че умирам от желание, но да си сам родител не е лесно, та от тази гледна точка единствено. Идея си нямам как ще ми понесе, при положение, че сега съм 24/7 с нея.

Алегория, Теди е невероятно сладко момченце. Да ти е жив и здрав! А щом е такова желанието ти, пожелавам ти от сърце скоро да връзваш и панделки.

Момичета, извинявам се ако съм пропуснала някое детенце, но те всички са толкова мили и красиви. Всяко е уникално и така хубаво освежават темата  Hug

Това е специално за Хари, Янчето от Видин и всички останали, които не ми виждат картинките

Последно да ви кажа, че утре сутринта няма да успея да се включа навреме, затова отсега искам да поздравя всички дечица и техните родители с утрешния празник и да пожелая на всички здраве, обич и щастие, много усмивки и мили трепети с малките ни съкровища!

Лека нощ на всички от мен, целувки и приятни сънища!

# 598
Мерси за отговорите за кус кус.Аз питах,защото свеки ми го праща от Италия и пише на италиански език Grinning

Честита месечинка на Ники.Да бъде здраво и послушно дете.  Hug  newsm51 smile3525

На Алексчо му излезнаха червени петна покрай вратлето,челото и гушката.Не съм давала нищо ново.Даже от 3 дена е само на кърма и АМ.Вчера дето се излъга да хапне 3-4 лъжички морков на бейби лов.Преди това морков е ял,но не го харесваше.Дали е от него  newsm78 Пък и цял ден си търка с ръчичките тези петна които вече почти изчезнаха.А пък може и от антибиотика да са се получили тези петна.В него капя и по една капка витамин Б.Сега го изкъпах и го гушкам да спи.Ще видим утре дали все още ги има и дали го сърбят.

Така ми се иска и на мен да намеря време за някоя тортичка  Sad Янче твоите стават супер   bouquet  

За ходенето,Алекс даже иска сам,но не може.По цял ден има желание да ходи ама и аз съм човек и ме боли кръста  Laughing

Веси честита ви Годишнина.Още дълги години да се обичате така  Heart Eyes newsm51 Деско е бонбон на тези снимки  Hug

Десито и Теди са страшни сладури пу пу  Hug Hug
Мама Рени и Рая е сладурче  Hug

Леле от два часа пиша  ooooh! Все нещо изниква.
Хайде мацки лека нощ от мен  Hug

# 599
  • Кърджали
Теди има много сладка усмивка Flutter
МамаРени, сладурана си е Рая. Ех, това име исках да носи и моята маймунка в началото.
Аз пак чистих.Наложи се да се прави леко азместване по никое време в кухнята, и направо се уплаших от изникналата гледка.Та до сега търках плочките в кухнята.Тия два дена колкото чистих, едва л иза една година ми се събира толкова  Laughing
Янче, тортата изглежда вкусна. Искам едно парче пък!Троп с краче! Whistling Ако не става парченце, тогава може ли рецептата ?    bouquet
Кати почнала вече да реагира, когато някой се опитва да и вземе нещо от ръцете.
Днес както бяхме навън с още две майки с бебета, едното от тях като малко по - нахалничко, тгръгна да взима играчката на Кати от ръцете и. Па моята маймунка както хич не и идва на акъла да се пази, оставаше все да я гледа с празни ръце. На втория - третия път вече започна да мрънка, докато накрая не се и разрева. Милото ми дребосъче....
Иначе нови постижения няма.Няма мерак да се пуска да прохожда, ма нищо, и аз не бързам. Че като я гледам сега колко е дива, не ми се мисли като проходи. Намоменти се пускаи с двете ръце, ама бързо бързо тупна.Днес се задържа малко повече веднъж, случайно...
Яна, ти червени петна да не са от претопляне.Поне Кати като и е топло и е така - с петна червени. П

Общи условия

Активация на акаунт