Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви -тема № 17

• 21 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 600

МамаРени, сладурана си е Рая. Ех, това име исках да носи и моята маймунка в началото.

А защо не сте я кръстили така?Не че Катерина е лошо име,напротив много е хубаво.

ladydk75 аз също съм сам родител.Преди можеше да я оставя на баба й,а сега е мисията невъзможна,реве със сълзи и сополи.Сърце не ми дава.

# 601
  • Sofia
Честит 1-ви юни на нашите мили дечица!   bouquet   bouquet   bouquet Да растат здрави, умни, игриви и много много щастливи...!!!  Hug  Hug  Hug Мили мами, нека прегръщаме съкровищата си всеки миг, когато сме свободни, да им дадем любов, топлина и сигурност и никога да не забравяме, че сме получили най-големите си дарове в живота - нашите сладки дечица! Да бъдат благословени!!!  Praynig  Praynig  Hug  

# 602
  • Кърджали

МамаРени, сладурана си е Рая. Ех, това име исках да носи и моята маймунка в началото.

А защо не сте я кръстили така?Не че Катерина е лошо име,напротив много е хубаво.

Почти се беше съгласил таткото, ама после от някъде ми хрумна това име Катерина и мъжа ми направо се влюби в него. Та си остана Кати, пък Рая ще остане за втората ни дъщеричка, евентуално Simple Smile
Честит 1 юни на всички дечица! Да са живи и здрави, усмихнати и игриви, да радват своите близки!

# 603
Добро утро от мен!
Благодаря за подкрепата на всички!

Честит празник на всички дечица! Нека направим така, че наистина да имат прекрасно и безоблачно детство!

Почерпете се - днес с мъжо имаме годишнина - 2 години брак! Simple Smile

# 604
Честит първи юни на всички малки и пораснали деца! Пожелавам им хиляди усмивки и безоблачно детство!!!

Как може да е такова времето точно днес  newsm78 #Crazy Не е честноооооо...но нищо и вкъщи ще го изкараме някак.

Купих вчера жирафа с ринговете на Теди по случай празника. Хареса му. Поне с нещо деня да е специален. Исках да излезем, да купим балони....нооо

# 605
  • Испания и Стара Загора
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЦА!!!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ И УСМИХНАТИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!! Hug

# 606
  • На плажа
Оооо Янче,сакън,не се притеснявай,за прохождането.Ники активно е в паяка от два месеца,и ето,че преди няколко дни започна да си прави крачки,като голям човек.Така ,че не мисля,че проходилката е виновника Mr. Greenпросто Анди не бърза за никъде  Peace
А тортата,задълже да я покажеш заедно с рецептата Laughing
Хахаха и на Вики и проби първо горен ляв резец,много беше смешна Mr. Green
Алегория,много готЕн беееее  Wink
Силви аз мислех до две години да съм си в къщи и после да започна работа,но закриха пункта ,където работех и сега съм безработна  Mr. Green
СтраАхотна торта.Веднага искам рецептата на лични
Италяна и аз съм по свободна така,а пък  и Ники предпочитана земята,от колкото в проходилката  Peace

Не можах да ви прочета,понеже Ники се събуди и ще го храня.После ще дочитам  Peace

# 607
  • София
Здравейте, честит първи празник на нашите малки слънца   bouquet

Един поздрав за всички малки и вече пораснали деца :
http://www.youtube.com/watch?v=a-AZwY-0lvo

# 608
 Честит 1 ви юни на всички сладки, малки дечица и на техните мами, запазили детското в себе си!!![/b  [smilie=smile3525.g

Нашето бебе поздравява вашите бебета!  Laughing

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 10:46 от renee

# 609
  • Варна
Здравейте! Ние се завърнахме от Русе, много добре ми подейства малко почивка. bowuu

Честит празник на всички дечица и на всички, които още носят детското с себе си!       bouquet

Дарито си има зъбче newsm68 newsm44, Янче до 2 седмици очаквай и на Анди да и избие. Joy Вчера бяхме на консултация и мерките са и 9550гр.(+200) и 77см(+4), доволна съм че вече спря ударното качване. Днес по случай празника Дария реши да се обърне с шезлонга от дивана ooooh!, горния край на шезлонга се спря в масата и не разбрах дали се удари, че всичко стана много бързо.

Бърби, много добре изглежда и тази торта, аз така преди време се бях зарибила и за две седмици направих 3-4 торти и после нещо ми мина ентусиазма, пусни рецептата в темичката да взема пак да се пробвам да направя нещо. Дарито също не стъпва стабилно, като я хвана за ръце или се огъва надолу да си гледа краката или почва да ги гъне.

Ссииллввии, честита ви годишнина, много да се обичате и да се слушате!   bouquet За кърменето за мен си направила повече от достатъчно и няма никакъв смисъл да се обвиняваш. Какво стана с алергията, Али има ли подобрение?

Алегория, много е сладък Теди, направо си прилича на момченце, пораснаха ни дечицата.

Рене, много е хубава Еванджи, аз досега не бях виждала нейна снимка.

Хубав ден на всички!   bouquet

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 13:28 от Гануша

# 610
Здравейте мами!   bouquet

ЧЕСТИТ 1 ЮНИ НА ДЕЧИЦАТА ВИ!  dancing УНИКАЛНИ СНИМКИ СТЕ КАЧИЛИ! ДА СА ВИ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!  1swing

# 611
  • Sofia
Силвввиии, честита годишнина и на вас!   bouquet   bouquet   bouquet На много хубава дата сте сключили брак!  Grinning

Лейди, благодаря много за жеста!  Hug   bouquet Много си мила и добра!  Hug Но наистина е по-добре, като ти видя картинките иначе все едно не съм прочела или невидяла ...

Мама Рени, тук в нашата тема няма да намериш злоба и завист. Е, понякога възникват малки спорове, но те много бързо се потушават, защото всички тук са много толерантни и добри.  Grinning Надявам се наистина да се чувстваш добре при нас!  Hug А Рая е много сладко бебе, а как се е изправила да си покаже тоалетите...  Laughing  Hug

Рене, малкото сладко Еванджи е истински розов бонбон!  Hug Да я нацелуваш по сладките бузки! Hug  Hug Пускай й по-честичко снимки.  Simple Smile

Мариелка, благодарим за поздрава!  Hug

Гануше, добре завърнали се!  Hug Дарито е много добре с мерките и теглилките, браво на нея! И колко много неща е научила ....  Hug

Аз пък да ви кажа днес каква закуска дадох на София - качамак, за първи път. И тъкмо си помислих, че няма да го хареса, но тя си го изпапка без мръщене целия. На мене например кус-куса повече ми харесва от качамака, но София предпочете второто. Да му се ненадяваш на това дете ...  Rolling Eyes

# 612
4естит ден на детето   bouquet
Ето един поздрав от нас : http://www.youtube.com/watch?v=tzepgThB9TE&NR=1
Мариелка - мерси за поздрава. Когато зареди песни4ката видях отстрани и тази и оттогава се гушка моята маймунка в мен и я слуша  Shocked Голям послушко се извъди.
Мисля днес да му накупя много балони и дано намеря и с какво да ги надувам, 4е понякога няма към комплектите помпи4ки и ще му напълня стаята с тях  Party
Ей страхотни бебенца направо...и Рая и Еванджи, направо са кукли4ки.
Ганушка - добре завърнала се. Много неща сте нау4или да правите, браво  Hug Дари слади4ка бузанка и много се радвам, 4е ве4е се успокои и не се притесняваш как наддава   bouquet Да я цункаш от нас  Hug
Моми4ета из4езвам, 4е днес имам и доста зада4и, а май ще съм цял ден сама  Rolling Eyes Нашия тати уж нямаше да е наработа, а заминал  #2gunfire

# 613
Честит празник на всички малки и големи дечица! Да ни растат здравички, послушни, много да спинкат и папкат и само да ни радват!

Да ви разкажа така съм се смяла с Андреа тази сутрин, понеже няма как да й обясня, че ще има и друго бебе и хващам едно мече, което тя много обича и почвам да го гушкам и да го галя, тя се смее и реакция никаква от нейна страна. Викам чакай сега ще се правя, че го кърмя и в момента в който го сложих уж, че го кърмя взе да реве, дойде издърпа го хвърли го настрани и се нареди тя да цока. Да ама не е гладна и след малко пуска, аз пак взимам мечето и се правя, че го кърмя тя пак го хвърля на земята и се нарежда да я кърмя нея. Голям смях падна. И се нервира, видимо раздразнена, че някой друг й отнема привилегиите.

# 614
  • Ах, морето
Честит празник на всички дечица! Да са здрави и умни и да имат най-страхотното и безгрижно детство!

Силви, честита годишнина!

Благодаря за пожеланията за вчерашната ни годишнина. Ето и обещаното тирамису. (По-добре късно отколкото никога, нали  Wink ):

Общи условия

Активация на акаунт