"Четвъртокласници Успех -29"

• 38 208
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • дядовата ръкавичка
Тази година в заповедта на МОМН е указано да се правят входни нива и по тях.  ooooh! Затова питам. На нашите по Музика са им дали тест от 19 въпроса. Правиха и по рисуване и ДБТ.

Хм, цитираха ли коя е тази заповед.  Много се дразня напоследък, когато някой злоупотребява, цитирайки несъществуващи закони и разпоредби.

# 586
  • София
Ами аз съм сигурна, че при нас не са правени, няма и да се правят. Странно. Съжалявам, че не попитах вчера на родителската среща. Не ни събираха и пари - първите дни дадохме 10 лв за помагала и това беше. Изобщо нашата класна е злато. Освен, че много се раздава на децата е и много принципна и честна. И сама си ремонтира стаята.  Направо и е неудобно да иска и минималното, без което няма как. На фона на сумите, за които чета тук, няма как да не го оценя.

# 587
Лекси, какво означава "сама си ремонтира стаята"?
Входни нива имаха по мат, БЕ и ЧП.

# 588
  • София
Айяла, водопроводната мрежа в София е сключена и в зависимост от това къде живееш и от консумацията може да идва и от двете места.
Лекси, а мойто и в къщи "лочи", какво остава в училище. Мързи го да си взима чаша...
А "входните нива" може да не ги разпознавате, едно време си бяха "контролни".

Нашите правят само по БЕЛ, Мат, ЧП и ЧО. Тези с музиката много се престарават, че и рисуване..., а по ДБТ някой правил ли е входно ниво Joy
Всъщност за какво е вълнението - да има или да няма входни нива? Има ли значение дали има наредба или не. Нали децата трябва да бъдат изпитвани?

О, Лекси, и аз се чудех на тези суми, мислех, че ние, дето събирахме по 12 лв. само за помагала сме най-скромни, оказа се, че вие сте още по- Laughing

# 589
  • София

Всъщност за какво е вълнението - да има или да няма входни нива? Има ли значение дали има наредба или не. Нали децата трябва да бъдат изпитвани?
Мда! Така е! Усещам, че в повечето случаи се вълнувам повече от четвъртокласника  ooooh!! За него това са си просто тестове. И така трябва да бъде  Peace.

А пък ние пари за помагала не сме давали! Тези, които внесохме в касата на Училищното настоятелство са за лекар, охрана, консумативи и застраховка.

# 590

Нашите правят само по БЕЛ, Мат, ЧП и ЧО. Тези с музиката много се престарават, че и рисуване..., а по ДБТ някой правил ли е входно ниво Joy
Познай от три пъти!  Joy Joy Joy Вълнението е за това, дали има и други класове освен този на сина ми, в които са правили входни нива по абсолютно всичко - даже ДБТ, ФВС и Рисуване. Това с музиката ме втрещи. Вярно, че всичките им преподаватели ( без БЕЛ, математика и английски) са от прогимназиалния курс, ама чак такова вживяване...
Вени, младежът успя да си спомни само някои неща - какво е диригент, за коя фолклорна област е характерна тамбурата, струнен музикален инструмент с четири букви, какви инструменти включва духовата секция в симфоничен оркестър, да довършат започнат текст от песен, да разпознаят вида на 7 музикални произведения....

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 19:05 от Анонимен

# 591
  • София
Лекси, какво означава "сама си ремонтира стаята"?
Сама боядисва, лакира паркета..
Вени, на нас такива пари не са събирани - само за помагала.

# 592
  • София
Не, не, не, просто нямам думи hahahaмоля, кажи какво е това входно ниво по ДБТ Joy?

Нещо интересно видях в "пеенката" за 4 клас. Една "песничка", дето се казва "Много съм шик" и учи малките госпожички как да се гримират. На мен ми прилича като да ги готвят за мутреси или певачки (идеалът за красота на днешните моми). Всъщност децата я считат за "тъпа". Мисля си, че ако искат да ги третират като по-големи би трябвало да се заслушат в записаните песни от техните телефони и малко да си променят репертоара в учебниците. Не съм се заглеждала по-нататък в учебника, сигурна съм че има различни жанрове, което е добре, но точно тая "песньовка"никак не мога да я определя... Вие виждали ли сте я? Какво мислите?

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 21:44 от Sash

# 593
  • София
Сега, като се зачетох в това, което Дидева е описала, си давам сметка, че не съм поглеждала учебника по музика (нито миналогодишния, нито сегашния)... Сигурна съм, че и синът ми не си е давал зор  Blush. Заради това ми бяха интересни въпросите.
А уж му казвам, че всички предмети са важни - и физическото, и математиката, и т.н.

Лекси, във вашето училище явно организацията е много добра Peace.

# 594
Не, не, не, просто нямам думи hahahaмоля, кажи какво е това входно ниво по ДБТ Joy?
Изработване на чертеж ( звучи много надуто), изброяване на видовете изгледи на един предмет и изработка на бюро с шкафче ( от хартия).  rotfImbo

# 595

Аз на такава гледка изключваща помагащи татковци изобщо не бих се зарадвала. Това е стая, колкото нейна, толкова и ваша.
Както и да е.

# 596
Малко офф, но от снощи съм озадачена и реших да споделя. Не се отнася до училище, но това е темата на 10-годишните все пак.
Значи имам вкъщи тийн, което е равнозначно на ежедневно опустошаване на хладилника и всичко сготвено. Свикнала съм и дори го приемам за нормално. Но снощи моято принцеса с манекенски размери /145 см и 32 кг/ изяде 7 кюфтета. Брат й и баща й - по 4. newsm7Как ви се струва това?

# 597
 percepolis,били са много вкусни  Hug

Столчето и шкафчето днес ги правиха.Това ли е било входящото ниво  Laughing Моята мадама и тя не се вълнува от контролни,много е спокойна.

За професиите,може да стане адвокат  Laughing все търси спреведливостта.Вчера се сбила с едно момиче,което ѝ досажда от първи клас,госпожата питала кой ритнал въпросното дете.Мойта хубавица станала,признала си.Започнала свидетели да разпитва  ooooh! направо е било малък съдебен процес.

Музиката и аз ще я разгледам,стана ми интересно.Още се смея на "Буля Гандовица" от втори клас  Joy

# 598
  • София

Аз на такава гледка изключваща помагащи татковци изобщо не бих се зарадвала. Това е стая, колкото нейна, толкова и ваша.
Както и да е.

Аз се радвам на класната, която ни се е паднала, не на ситуацията. Напълно си права. Но голяма част от родителите не идват на родителски срещи, какво остава да помогнат. Не, че аз съм го направила  Embarassed
percepolis , чак 7 кюфтета не вярвам да може да изяде Laughing Но количеството сладко, което поглъща ме плаши. Днес е яла меденка, шоколад и ките кат и допредималко виеше, че мноого и се яде сладко. А малката е още по-зле Tired И все се заричам, че няма да допусна да ядат толкова сладко, но все се намира от къде - купила си от лафката, баба дала...
За музиката моята девойка ми каза, че за разлика от миналата година, тази песните били хубави.

# 599
Тази вечер моето момче много плака, пък после аз плаках скришно.
Сърцето ми се скъса, от обяд учи, а в 21 часа още не е приключил, така ми дожаля и плаче милия с голяма мъка и тъга...и пианото упражнява   Tired

Такива мигове ми съкращават живота, не е лесно да си майка....
Като малки едно, сега друго...

Общи условия

Активация на акаунт