"Четвъртокласници Успех -29"

• 38 217
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Дидева, къде се губиш ти  Hug?
Тук съм, тук съм... Дебна в храстите.  Mr. Green
Да ви се оплача. Днес някой от съучениците на сина ми му е пуснал нещо в бутилката с вода. Детето по случайност я изтървало на земята и видяло, че се образува пяна, та не посмяло да пие. За съжаление не е споделил с госпожата и се чудя дали да не го направя аз. След " лабораторния" анализ вкъщи ми се струва че е веро или някакъв сапун...

# 571
Дидева, къде се губиш ти  Hug?
Тук съм, тук съм... Дебна в храстите.  Mr. Green
Да ви се оплача. Днес някой от съучениците на сина ми му е пуснал нещо в бутилката с вода. Детето по случайност я изтървало на земята и видяло, че се образува пяна, та не посмяло да пие. За съжаление не е споделил с госпожата и се чудя дали да не го направя аз. След " лабораторния" анализ вкъщи ми се струва че е веро или някакъв сапун...

И мен ме притесняват и втрещяват такива неща  ooooh!
Като си представя че тепърва започват и косата ми настръхва.

# 572
Сега прочетох за професиите  Joy
Сладури Hug

# 573
  • София
Дидева, много гаден номер. Добре, че 10-годишни, нашите деца вече не са чак толкова малки и се усещат, едно по-малко дете би пийнало, а това е много опасно. Аз това лято си прекарах в Пирогов един ден заради сръбване на препарат по невнимание...
Другият въпрос е, че винаги съм се чудила кое кара родителите да слагат вода в чантите на децата. Мога най-компетентно да твърдя, че водата в софийския водопровод е много добра за пиене. Не разбирам хората, които консумират само минерална вода.  А и дори и да не е минерална, няма ли опасност да измокри всичко в раницата, особено като знам как си хвърлят чантите...

# 574
Ние, включително и детето, си пием чиста " аква чешмяна". Вода се носи по изричното настояване на директорката, тъй като водопроводът е над 60-годишен, правени са някакви изследвания и от РИОКОЗ са установили, че водата в училище е негодна за пиене. Пак си е налята от чешмата, де...  Grinning

# 575
  • дядовата ръкавичка
Другият въпрос е, че винаги съм се чудила кое кара родителите да слагат вода в чантите на децата. Мога най-компетентно да твърдя, че водата в софийския водопровод е много добра за пиене. Не разбирам хората, които консумират само минерална вода.  А и дори и да не е минерална, няма ли опасност да измокри всичко в раницата, особено като знам как си хвърлят чантите...

Sash, коя вода имаш предвид -  тази от Искърския или от Рилския водопровод? Ние сме на Искърския и водата ми изглежда силно хлорирана. Даже на рибите в аквариума не смея да сипя  директно. А че е вредна и консумацията само на минерална вода, то е ясно.

# 576
Горките ни деца, въздухът - лош, храната - лоша, а и водата - лоша.  ooooh!
Децата ни са жертви на лошото време в което живеем, а по - лошото е, че не можем да ги предпазим. Sad

# 577
Някой може ли да ми каже какво е представлявало входното ниво по Музика в класа на неговото дете? Предварително благодаря!

# 578
  • София
А защо в нашето училище няма входни (и изходни) нива по нищо? Само при нас ли е така... Щеше да ми е интересно след мързеливото лято, което изкара моята, какво е положението.
А вода давам. Не защото е минерална. Вкъщи пием от чешмата. Другият вариант е да си носи чаша или да 'лочи" от чешмата. Варианта с бутилката ми се струва най-удачен.
За професиите не се е спряла сериозно на нищо. Споменава понякога, че би могла да стане архитект или графичен дизайнер. Но лекарка (каквато ми се щеше да бъде), категорично не иска да става  Laughing

# 579
  • гр. София
Лекси, не вярвам във вашето у-ще да няма входни нива.Може би още не са ги направили.В нашето у-ще минаха миналата седмица по БЕЛ и математика.По другите предмети не съм разбрала да ли ще правят.И на двете моята дъщеря има 5-ци.От недоглеждане и вечното бързане. ooooh!

# 580
  • София
Мисля, че тези входни нива са задължителни, класната даже нещо спомена за изпращане в МОН,
затова не можело да ни ги даде да ги видим. При нас минаха основните - БЕЛ, математика, английски, ЧП, ЧО.
Не ми се вярва да правят по музика, рисуване и домашен бит, но кой знае  newsm78

# 581
Мисля, че тези входни нива са задължителни, класната даже нещо спомена за изпращане в МОН,
затова не можело да ни ги даде да ги видим. При нас минаха основните - БЕЛ, математика, английски, ЧП, ЧО.
Не ми се вярва да правят по музика, рисуване и домашен бит, но кой знае  newsm78
Тази година в заповедта на МОМН е указано да се правят входни нива и по тях.  ooooh! Затова питам. На нашите по Музика са им дали тест от 19 въпроса. Правиха и по рисуване и ДБТ.

# 582
  • София
..........Тази година в заповедта на МОМН е указано да се правят входни нива и по тях.  ooooh! Затова питам. На нашите по Музика са им дали тест от 19 въпроса.
Shocked
Леле, изненадах се, определено! Синът ми твърди, че входящото ниво по ЧиО е бил тест с 6 въпроса.

# 583
Нашият по ЧО днес е бил 20 въпроса, от които 10 с отворен отговор.  Mr. Green По Музика 1-2 грешки - петица, 3-4 - четворка, 5-6 тройка, нататък се сещате. Та реших да проверя само при нас ли има такива работи.

# 584
  • София
Дидева, ако случайно успееш да разбереш какви въпроси са им давали в теста по музика, пиши, моля те. Стана ми интересно  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт