"Четвъртокласници Успех -29"

• 37 833
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък си водих класа на Плиска и Преслав, а вчера в нашия Археологически музей.
Поздравления.
Ние семейно не посещаваме такива места. Embarassed
Причини много...да не ви занимавам. За това съм казала на девойките, ако имат желание да ходят на екскурзии, защото ние едва ли ще ги заведем.
Класът на голямата ми дъщеря се върнаха преди две седмици от Плиска, Преслав, Жеравна, В. Търново...
Прекарали са чудесно, но те са големи и освен разглеждане на културните забележителности им се правят и други неща...като това да купонясват и да будуват по цели нощи. Party
Но сега им е времето. Нека се забавляват.
Четвъртокласниците са малки още, но и това време ще дойде.
Иначе на Хисаря ще бъдат в този хотел:
http://www.sanaspahotels.bg/
Не съм гледала прогнозата за времето за следващата седмица, ама каквото-такова.
Дано се върнат здрави! Peace

Люлин, мога да ти услужа с част от моя препарат за петна, ако Вени не ти намери.

# 661
Вени, Фран, благодаря за отзивчивостта!   bouquet

Фран, за този хотел в една тема преди няколко дни четох, че водата е студена, ако за вас има значение. Можеш да прочетеш, ако искаш.

П.С. Оказа се, че преди седмица на 2 крачки от работата ми са отворили специализиран магазин на тази фирма http://bg.hg.eu/wizard-shop/index/id/31305/productId/6206. Мисля да не ви мъча с препарата за петна, защото тези изглеждат доста качествени. На мен са ми напълно непознати.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 16:47 от Люлин

# 662
Господина вчера се прибра с две шестици от контролните: "Човек и природа" и "Английски" #Crazy
Направо онемях, обади ми се по пътя още и крещя че бил страхотен и да съм се обадила на всичките ни близки и познати да съм кажела  Joy Joy Joy

И на шах-мат се записал и там все той побеждавал, другите деца  даже били от горните класове, но той и тях биел  newsm78
Бре  Thinking

# 663
А вечерта ме пита какво ще вечерял, аз му казвам а той: може ли такова нещо, аз съм отличник , а ти изобщо не си се постарала с вечерята, това ли заслужавам  #Crazy
 Joy Joy Joy

# 664
  • Варна
А вечерта ме пита какво ще вечерял, аз му казвам а той: може ли такова нещо, аз съм отличник , а ти изобщо не си се постарала с вечерята, това ли заслужавам  #Crazy
 Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Бива ли така? Детето е с такива заслуги! Поне едни пържолки да беше метнала?!?  Hug

Моят син ме убива като каже...(поглеждайки жално сервираната вечеля, която не му е по вкуса) ... "Аз такова не съм си поръчвал!"

# 665
 Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Бива ли така? Детето е с такива заслуги! Поне едни пържолки да беше метнала?!?  Hug

Моят син ме убива като каже...(поглеждайки жално сервираната вечеля, която не му е по вкуса) ... "Аз такова не съм си поръчвал!"

Joy Joy Joy

# 666
Фран, за този хотел в една тема преди няколко дни четох, че водата е студена, ако за вас има значение.
Благодаря! Hug
Ще предам на девойката, но като гледам програмата им...няма да имат много време за басейна.

# 667
Да се включа и аз по темата.От училище не ги водят децата много,главно тук в града музеите и екскурзия имаха една с маршрут Плиска,Преслав,Мадара.Ние обаче много пътуваме и винаги разглеждаме ,било музеи,пещери,манастири.На палатки също сме ходили  Simple Smile С две думи опознай Родината,за да я обикнеш е нашата работа  Laughing

Отличника много ме разсмя!

# 668
 Joy

Аз моя не го пускам на екскурзия откакто Госпожата преди две години ги изгуби в Габрово на Етъра  #Crazy

# 669
не знам дали е обсъждано ....
имаше ли  характеристики .... в края на миналата учебна година във вашите училища ?
в тоя ред на мисли се сетих че в тази на моя батко пишеше ...." не взема активно участие в извън училищни мероприятия" и то защото не го пуснах на екскурзията миналата година  ooooh! hahaha

# 670
  • някъде ... тук ...
Класната каза, че имат, но не съм я виждала.

# 671
sea woman, ние си водим децата на такива места. От Великден насам имаме над 20 печата в книжките за туристическите обекти, а и много места извън списъка сме посетили. Гледаме да разнообразим просто пътуването до някъде с интересни посещения. Много им харесва да пътуваме заедно, а странното за мен е, че и музеите им харесват. Ето тук малко снимки от лятното ни бродене София- Сливен- Несебър-Обзор-Варна-Плиска...http://www.facebook.com/album.php?aid=78122&id=1406034928&l=b210d41a66

vpam, имаше при нас. Получихме ги преди края на учебната година.

# 672
Нашите характеристики бяха в табличен вид с оценка в дясна колона. Оценките му бяха "много добре" и "отлично".
Попитах за какво са ни характеристиките, класната каза: "И аз не знам".

# 673
Попитах за какво са ни характеристиките, класната каза: "И аз не знам".
Joy

Котка, много хубви снимки!

Имам спомен за някаква характеристика, но не си спомням какво пишеше в нея,а и да ви кажа...паметта напоследък ми изневерява.
Старост нерадост. Laughing

# 674
  • Варна

Аааа, така не!  Naughty Flutter Mr. Green

Задължителни са характеристиките в края на всяка учебна година. Не само за начален етап. Правят се 2 броя, един за родителите и един остава в училището. Може да са в различен вид, защото всяко училище си определя каква да е х-ката му.

Общи условия

Активация на акаунт