Тази се мисли за Кари Брадшоу

• 9 415
  • 97
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък почвам да се притеснявам, че всички правите секс, егати...
Че даже и други неща СЛЕД секса.
Смутена съм.
А мислите ли за секс по време на готвене  Laughing И правите ли аджеба секс след готвене Simple Smile

Popcorn

Да Party

# 46
  • София
А за мост към съседския електромер дори не помисляме  Stop Не че нещо, ама не е много здравословно - съседът е яка мутра с многолюдна охрана...Мразя го този емотикон, но в случая е актуален  #2gunfire
О!!!
Чудничко!
Аз собственоръчно бих направила мостчето и след поредното сексуално съпружеско посегателство връз крехкото си тяло, бих отърчала при мутрата лично да го уведомя за безчинствата на мъжа си. Той го застрелва, а аз се лишавам от досадния секс, както и от въртенето на манджи посред нощ.
Цветанов се задейства, мутрата влиза в затвора, къщата му опустява...спокойствието е подсигурено.
Лягам на дивана и чакам любовника. Без да мисля за каквото и да било...

# 47
  • София
Еееей, айде ся, не готвели  и чистели след секс. Ше кажете още малко, че никога не са изненадвали заднишком докато баскате лук на ситно.
Ма моля ви се!
Съжалявм, под стрес съм и ме избива на простотии.

# 48
Защо да не се мисли за Кари Брадшоу като пише същите глупости като нея.

# 49
  • София
Щото прекаляваш със секса.
Я аз колко съм спокойна Mr. Green

# 50
Унифицирането с блудкави и "сериални" личности ми е много смешно.
"Аз съм Кари Брадшоу" ...смешници.
Единственото,което не правя по време на секс е да варя супички - загарят.

# 51

Е..., колко време го правите този секс, тук аз ще изляза задръстена, ама чак пък да изври една супа.

# 52
Еееей, айде ся, не готвели  и чистели след секс. Ше кажете още малко, че никога не са изненадвали заднишком докато баскате лук на ситно.
Ма моля ви се!

Ааааа, сакън.
Готвене и чистене преди секс - да. Ама след секс - не върви. А и при моето ежедневие сексът се случва в часове и места, когато чистенето и готвенето след това са невъзможни или биха притеснили някого, а аз съм съобразителна. Sunglasses
А и стресът се лекува със секс - пробвай.

# 53
Че какво ти пречи с една ръка да бъркаш супичката?
След секс обичам сок от компот.

# 54
  • на брега на морето
Много сте разгонени Joy

# 55

Е..., колко време го правите този секс, тук аз ще изляза задръстена, ама чак пък да изври една супа.

Мани го секса ти сега,трудното е после-търкането на тенджерата Joy

# 56
Че какво ти пречи с една ръка да бъркаш супичката?
След секс обичам сок от компот.

Ръцете ми трябват за секса,мама не ме е родила октопод.

# 57
Аз собственоръчно бих направила мостчето и след поредното сексуално съпружеско посегателство връз крехкото си тяло, бих отърчала при мутрата лично да го уведомя за безчинствата на мъжа си. Той го застрелва, а аз се лишавам от досадния секс, както и от въртенето на манджи посред нощ.
Цветанов се задейства, мутрата влиза в затвора, къщата му опустява...спокойствието е подсигурено.
Лягам на дивана и чакам любовника. Без да мисля за каквото и да било...

Сюжетът е муцка, ама не бих се лишила от съседа и гледката всяка сутрин - перфектното му тяло дибидюс, решено само в светло сини боксерки, изпращайки децата си на училище... Mr. Green

# 58
Относно готвенето, имах навремето един приятел, който се хвалтотеше с уменията си на любовник и доволно разказваше как една от изгорите му толкова удовлетворена оставала след секс със него, че на сутринта буквало имала прилив на енергия и като млада грижовна коза ставала да му прави палачинки, един вид в знак на благодарност за удоволствието, което взаимно са си създали. Сигурна съм, че доста поукрасено ги разказваше тези негови истории, но по принцип съм склонна да му вярвам. Особено след секс някъде по икиндия така съм огладнявала, че ако не съм надявала престилката да друсам кебап, то поне съм била склонна да позабъркам едни яйчица.

# 59
Мъж съм.След секс обръщам гръб и заспивам, значи не съм Кари Брадшоу?Отдъхнах си

Общи условия

Активация на акаунт