Тази се мисли за Кари Брадшоу

• 9 394
  • 97
  •   1
Отговори
# 60
Мъж съм.След секс обръщам гръб и заспивам, значи не съм Кари Брадшоу?Отдъхнах си
,,,,,, smile3521 smile3521 smile3521

# 61
Аз пък отивам да правя баница или филийки, след секс.
Кво съм тогава? newsm78
Иван Звездев ли? newsm78

# 62
Жени не остаха във форума, ей.. Какво стана с добрата стара ССФ?  Laughing

# 63
какво е това животно ССФ?
наще много секс тия дни във форума, много нещо, пролет ли, какво ли...
след секс най обичам да ям Той да ми готви.  Авторката - Кари Брадшоу не пише така бе, при нея е по Забавно.

# 64
какво е това животно ССФ?

Средностатистическа форумка. Беше шега, разбира се..

# 65
Не зная дали съм по темата, но просто минавам да Ви дам съвет. Аз също съм почитателка на Кари Брадшоу. Почитателка съм и на Саманта, и на Миранда, но най-вече на Тузара Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Просто исках да ви уведомя, че не е необходимо да си товарите очите, като четете нейните творби, защото има такъв филм, той се казва Сексът и Градът. Има и сериал (изгледала съм всички серии до една, много, ама много са интересни). А сега на 28 Май е премиерата на втората част на великата творба, която се нарича Сексът и Градът Две.
Надявам се да съм била полезна! Hug

# 66
Мария, ти просто даде най-ценната информация в тази тема Simple Smile.

# 67
Не зная дали съм по темата, но просто минавам да Ви дам съвет. Аз също съм почитателка на Кари Брадшоу. Почитателка съм и на Саманта, и на Миранда, но най-вече на Тузара Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Просто исках да ви уведомя, че не е необходимо да си товарите очите, като четете нейните творби, защото има такъв филм, той се казва Сексът и Градът. Има и сериал (изгледала съм всички серии до една, много, ама много са интересни). А сега на 28 Май е премиерата на втората част на великата творба, която се нарича Сексът и Градът Две.
уф да и аз нямам търпение да излезе  Hug Hug супер си, Марчее, ще те черпя един Космополитън като го няма мъжа ти

# 68
Започвам да си обяснявам защо готвенето е след секса. Най-вероятно, за да не си мисли ни мъжът, ни жената дали няма да пръцне случайно по време на секс.

# 69

Този път-на 200%  bouquet

# 70

Аааа,на Тузара и аз съм му фенка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 71
Ха, наскоро в сутрешният блог на някоя от големите телевизии гледах българската Кари Брадшоу. Голям смях беше...млада студентка по оперно пеене, с визия тотално противоположна на г-жа Брадшоу, с някакви клишета относно сексуалността на софиянци, защото другите сме били провинциалисти...Не знам дали е същата, защото те много Карита наизлязоха напоследък.
Мария85 на мен не беше особено полезна, още от миналата седмица имам билети за премиерата на Секса и градът2.

# 72
Великата творба? Стига, бе!  Joy Joy Joy

# 73
Както върви, скоро ще има раждане на 62. Не остаряха тия мацки, ей.

# 74

Мария85 на мен не беше особено полезна, още от миналата седмица имам билети за премиерата на Секса и градът2.
Е, аз билети нямам. На мен ми дават покана. В този ред на мисли имам покана за Сесът и градът 2, на 27, от 19:30,  това е гала премиера, а не като на 28 с масовката Stop
Доня Хлор, какво против имаш тази творба?!

Общи условия

Активация на акаунт