Тази се мисли за Кари Брадшоу

• 9 395
  • 97
  •   1
Отговори
# 75
Получава се нещо като МарадонА и МарадонЯ или ТузарА и ТузарЯ.
Азса, не можеш да го докараш момиче, ама продължаваш да напъваш.  Hug

# 76
  • София
...имам покана за Сесът и градът 2, на 27, от 19:30,  това е гала премиера...

Аз съм свободна.
Ще се барна в Патриша Фийлд.

# 77
Колкото и да нямам желание, трябва да призная нещо Confused Актрисите са толкова остаряли, толкова остаряли,че се чудя изобщо струва ли си да отидем в зала с незнамсиколкодуши, някой отзад да ни ръчка с гадните си краци, само и само, за да видим стари и грозни жени Confused Да, ГРОЗНИ. Ми, по-добре да си седим във форума, поне няма да се разкарваме Hug

# 78
сериалчето ставаше , като за вечер , преди заспиване ,
обаче на големия екран - виждат се колко са посредствени актьорите , плоският сценарий , липса на всякакво чувство за хумор , такава глупост беше , сега тръгнали и втора серия да правят ...50 годишни инфантилни жени ...

# 79
Може да са 50 годишни,но много от вас тайничко се молят да изглеждат така добре на 50.Сигурна съм в това.

# 80
50 годишни инфантилни жени ...

Убедена съм, че нищо инфантилно няма в банковите им сметки.

# 81
говоря за филмовите характери ,
иначе актрисите са повече от посредствени , те и затова са все в този сценарий , да изконсумират инерцията ...някой ще получи разстройство и ще стане ''много''смешно ...ех...

# 82
Абе нека са посредствени,ама им знаят имената и физиономиите,а твойто някой знае ли го?

# 83
как може най-тъпото същество в този форум да е от ЦСКА , как ?!
чак ме е срам някой път, като те чета ...
не съм някоя гладна девойка , та като видя човек с пари , да ми падат гащите , и да се изпълвам с възхищение ,
времената са такива , че всякой идиот може да стане богат и известен , което не го прави по-ценен от неизвестните ...има хиляди по-добри актьори , които не са известни , но за мен са много по-ценни ...

# 84
как може най-тъпото същество в този форум да е от ЦСКА , как ?!
чак ме е срам някой път, като те чета ...
не съм някоя гладна девойка , та като видя човек с пари , да ми падат гащите , и да се изпълвам с възхищение ,
времената са такива , че всякой идиот може да стане богат и известен , което не го прави по-ценен от неизвестните ...има хиляди по-добри актьори , които не са известни , но за мен са много по-ценни ...

Е,аз не казвам,че те са най-добрите актриси на Холивуд.
Нито,че ми падат гащите или се изпълвам с възхищение пред тях.
Казвам само,че те с това,което се занимават им е донесло достатъчно. Нека са си посредствени.
И ако обичаш,не ме обиждай.

# 85
Момичета, моля Ви, нека не се караме за такива неща! Не си струва да си разваляме отношенията само и само защото сме на различно мнение, не забравяйте, че форумът е сила, но само когато сме задружни Hug

# 86
  • София
...всякой идиот може да стане богат и известен...
И аз на това се надявам, но нещо не ми се получава засега...
А съм откровен идиот.
Що така?

...форумът е сила, но само когато сме задружни Hug
Ама отказа да ме заведеш на премиера!!!
С теб няма да се сдружавам вече.

# 87
Абе това не е вярно! Просто казах, че не е необходимо да ходим на тази премиера, защото Кари, Саманта и  Миранда толкова са се сбръчкали, а четвъртата е отпрала егати дирника и не стават за гледане, какъв е смисъла да си губим времето с нерадващи окото неща?! Айде, че имам работа в ДиС Peace

# 88
  • София
задружни, задружни, ама "доня Хлор", нали?

# 89
Имелда, появата ти тук ми оформи директно един въпрос.

Ако се сетиш каквоооо искам да те питам-те признавам.

Ти си умна жена, не се съмнявам в тебе.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт