Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 675
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
момичета, плащате ли още през Пейпал ?
Опитвам се да поръчам от снощи и все ми дава, че артикулите не се доставят в Европа  Rolling Eyes
Странно ми е, защото миналия месец поръчвах и нямах този проблем, дали е нещо бъг в системата ?  Thinking

# 316
Ние в сайта не се съмняваме, а в служителките в нейният пощенски клон. Laughing Аз съм поръчвала от тук няколко пъти, но нямам идея дали се подписва човек или не, тъй като жената в пощата ми я приятелка, пощальона също, и в повечето случаи той направо ми носи нещата вкъщи, а тя ме подписва там в книгата. А ако пратката е голяма аз ходя, но винаги е голяма навалица,и за да не чакам ми подава нещата, и после тя се оправя с тетрадката.
Няма да рискувам, и ще й г пусна на моя и така, пък после ще препращам. Crazy
В нашата поща никога не са ме карали да се подписвам,независимо от това дали пратката е с тракинг номер или не! newsm78

# 317
  • София
Аз винаги съм се разписвала в тетрадката пък (не по моя самоинициатива де - така си водят записките в нашата поща: лична карта, дата на получаване, подпис) Peace

Винаги и аз така съм си получавала нещата  Peace

# 318
Аз винаги съм се разписвала в тетрадката пък (не по моя самоинициатива де - така си водят записките в нашата поща: лична карта, дата на получаване, подпис) Peace

Именно и пишат ЛИЧНО в мазната тетрадка, което ме навежда на мисълта, че ТРЯБВА да ни ги носят на адреса, който сме посочили.  newsm78 Мечти, мечти ...

# 319
  • Варна
Това "лично" означава , че си я получил лично , а не упълномощено лице от теб.  Peace

# 320
Някои от момичетата чакащи поръчки от 24,05-25,05 да са получили нещо?

# 321

Аз лично още нищо не съм получила.

# 322
  • София
момичета, плащате ли още през Пейпал ?
Опитвам се да поръчам от снощи и все ми дава, че артикулите не се доставят в Европа  Rolling Eyes
Странно ми е, защото миналия месец поръчвах и нямах този проблем, дали е нещо бъг в системата ?  Thinking

Вероятно проблемът е в нещата, които поръчваш. Флакони под налягане - дезодоранти, някои сухи шампоани, антицелутни и т.н. - не се доставят извън Великобритания Peace

# 323
  • София

Момичета, моля за препоръки за околоочен крем и нощен крем, с нормална към смесена кожа съм, 30г. Peace

# 324
Докато се наканя да си поръчам момината сълза, тя свърши. Сега да питам някой има ли идея това как мирише  http://www.fragrancedirect.co.uk/Yardley/Yardley-Iris-and-Lavend … 25ml/invt/0024293  и има ли някаква трайност?

# 325
Харесвам Rochas  - aqua woman и Cerruti Image . Може ли да ми препоръчате нещо подобно Simple Smile

# 326
  • Балчик
За първи път ми се бави поръчка от този сайт, досега винаги са идвали за 4-3 дни. Чакам Noa от 6.06, получих имейл, че е шипнат, но няма го...

# 327
А аз от вчера едва успявам да "устискам" положението с поръчка от сайта-чакам да разбера ,че се разрешават проблемите с пратките ви.
Дано  по-скоро си получите нещата 

# 328
Аз днес получих от 11.06, толкова бързо този път

# 329

Аз лично още нищо не съм получила.

Не си сама  Hug Утре пак ще им пиша ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт