Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 400
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Балчик
Няма как те да видят баланса ти, нали се сещаш. Laughing

# 676
  • София
Извинявайте за тъпия въпрос, но тези кодчета вършат ли работа, когато пускате направо до Бг-адрес

# 677
Извинявайте за тъпия въпрос, но тези кодчета вършат ли работа, когато пускате направо до Бг-адрес

Да  Peace Аз досега не съм пускала поръчка до английски адрес, а пък винаги съм използвала 117  Grinning

# 678
  • София
Благодаря, Пете.

# 679
Днес си поръчах това http://www.fragrancedirect.co.uk/neutrogena/neutrogena-pure-glow … set/invt/0016141/
Надявам се да има ефекта, който се постига с подобен уред и такъв пилинг, направен от козметичка. Simple Smile
Имам такъв на РОК не е като четковия а един диск ,който вибрира мен ме заболява главата от него.
И аз не съм очарована,и понеже са 2 опаковки вътре,едната опаковка си я използвах директно с ръце,от ручилото не видях файда.

# 680
Днес си поръчах това http://www.fragrancedirect.co.uk/neutrogena/neutrogena-pure-glow … set/invt/0016141/
Надявам се да има ефекта, който се постига с подобен уред и такъв пилинг, направен от козметичка. Simple Smile
Имам такъв на РОК не е като четковия а един диск ,който вибрира мен ме заболява главата от него.
И аз не съм очарована,и понеже са 2 опаковки вътре,едната опаковка си я използвах директно с ръце,от ручилото не видях файда.
Ще видим като пристигне и го използвам поне веднъж! Wink

# 681
  • у нас
здравейте  bouquet дали 3 парфюма от 100мл и 2 от по 30мл ще минат 2 кг с опаковката newsm78 .... или е по добре да разделя поръчката newsm78
имам и още едно въпросче - къде се слагаха кодовете за отстъпка- гледам и не виждам Embarassed

# 682
Като ги сложиш в кошницата и тръгнеш да купуваш, ще видиш цената за доставката, така ще се ориентираш дали да разделиш.

# 683
че какво значение има килограмите все на поща ще дойдат
някъде в ляво беше долу     *  Add gift wrapping
    * Redeem a gift certificate
    * Redeem a promotion code ей туй трябва да е

# 684
  • у нас
благодаря ви  bouquet мислех че над 2 кг отива на митницата Rolling Eyes

# 685
Tommelise, ако минат 2 кг. те сами ги разделят пратките. Означават ги с 1/2 и 2/2.

# 686
Момичета,още нямам мейл,че поръчката е изпратена,а пише Dispatched? newsm78

# 687
Джиджи, виж да не някъде в спам.

# 688
Пуфинка,няма нищо в спам! newsm78Ама тия нули,къде са ги написали,не е истина.Взех от банкомат инфо-за парфюма са ми взели 23.46лв  и са ми останали малко парички.А в сайта пише,че съм на нула. newsm78 #Crazy

# 689
  • Бургас
Tommelise, ако минат 2 кг. те сами ги разделят пратките. Означават ги с 1/2 и 2/2.
Това за поръчка дотук ли е така newsm78 Защото поръчвайки до Англия имах кашон над 3 кг и си беше един - без да се разделя Rolling Eyes

И за каква митница говорите - пратките са от Англия, която като нас е в ЕС и всичко си идва в пощата Wink

Общи условия

Активация на акаунт