Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 377
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Пуфинка,няма нищо в спам! newsm78Ама тия нули,къде са ги написали,не е истина.Взех от банкомат инфо-за парфюма са ми взели 23.46лв  и са ми останали малко парички.А в сайта пише,че съм на нула. newsm78 #Crazy

В тяхният сайт няма как да ти показва наличността по сметката, това е работа на банката. Показва ти нули в сайта, защото нямаш нищо в кошницата.

# 691
Днес си поръчах това http://www.fragrancedirect.co.uk/neutrogena/neutrogena-pure-glow … set/invt/0016141/
Надявам се да има ефекта, който се постига с подобен уред и такъв пилинг, направен от козметичка. Simple Smile
Имам такъв на РОК не е като четковия а един диск ,който вибрира мен ме заболява главата от него.
И аз не съм очарована,и понеже са 2 опаковки вътре,едната опаковка си я използвах директно с ръце,от ручилото не видях файда.
Ще видим като пристигне и го използвам поне веднъж! Wink

и аз я  чакам тая джаджа - вече трябва да пристига - миналата неделя я поръчах ,ама сега през лятото нали не е много подходящо време за пилинг ????????

# 692
и аз я  чакам тая джаджа - вече трябва да пристига - миналата неделя я поръчах ,ама сега през лятото нали не е много подходящо време за пилинг ????????
Не е подходящо за химичен пилинг. Този е абразивен. Ефектът върху кожата ми от такъв пилинг, правен в козметичен салон, е страхотен! Затова се надявам на подобни резултати. Wink

# 693
според разни отзиви по чуждите сайтове много го хвалят в сравнение с други та се прежалих

# 694
  • в града на атомното слънце :)
Някой може ли да ми препоръча хубава палитра?  Praynig

# 695
Момичета,изкупили сте матиращия на schwarzkopf  Crossing Arms

# 696
Хелоу и от мен...
Завърнах се от моренце...за съжаление се завърнах, не щяха да ме оставят там  Mr. Green Та да споделя:
1, от РоК за деца, 50 ф-р моя малчо се обрина, спрях да го мажа...ползвахме си Бюбхен-а;
2, ПИЗ Бън 50 за алергична кожа понесе добре на чуствителната и много бяла кожа на майка ми, а др. години се обрива жестоко.
3, аз мазах Рок и Пиз 30-ка, после 15-ка на Пиз Бън, + едно спрейче на Рок с 20-ти ф-р.
Глосовете Глам Шайн на Лореал са страхотни и наистина супер трайни, препоръчвам...Ако харесвате плътни и лепкави глосове.

# 697
Направих 2 поръчки от Fragrancedirect в рамките на 1 час и първата ми е със статус   "Released for Dispatch" ,а втората   "In Progress". Платих директно с деб.карта.Това нормално ли е?

# 698
Да. Нормално е.

# 699
Алекс1,много благодаря!  Simple Smile

# 700
Момичета, лосионите за слънце на Piz Buin ли ви цапаха дрехите? Rolling Eyes
Искам да поръчам някакви за морето, обаче единият ми бански е бял, и не искам да го прецакам за нищо на света. Mr. Green

# 701
  • Пловдив
Момичета, лосионите за слънце на Piz Buin ли ви цапаха дрехите? Rolling Eyes
Искам да поръчам някакви за морето, обаче единият ми бански е бял, и не искам да го прецакам за нищо на света. Mr. Green

Моят пожълтя/бялата част/ от Piz Buin.

# 702
Мерси.  bouquet Ще ги пропусна в такъв случай Piz Buin.
Чудя се какво да взема в такъв случай. Thinking

# 703
Dnes си взех тези http://www.fragrancedirect.co.uk/rochas/rochas-soleil-eau-de-toi … 5ml/invt/0026139/ и http://www.fragrancedirect.co.uk/lanvin/lanvin-oxygene-eau-de-pa … 5ml/invt/0005303/ от пощата, но съм ужасно разочарована. Сладникави и тежки ми идват. На 1 пръскане за проба са. Разменям ги за мъжки парфюм.

# 704
Солей и аз го получих днес. Пълно разочарование. Ужасно начало, акто на майка ми парфюмите, когато бхя на 5т. След това става приятен, но трайността му при мен беше 1 ас. ooooh! Е, за тези пари..... Поне ще зарадвам някой с него.

Общи условия

Активация на акаунт