"Отчаяни съпруги" в очакване на сезон 7

• 55 355
  • 717
  •   1
Отговори
# 45
За разменените деца аз си мисля, че може и да са M.J. и дъщеричката на на Дейв Уилямс (съпругът на Иди), защото даваха в 5-ти сезон, че двете деца са родени в един и същи ден.
Уау! Вярно! Peace Но пък са момче и момиче newsm78
Може би разменените деца не са само една двойка.

Да, и аз това си мислех, че е по-трудно да се разменят момче и момиче, но нищо чудно да се върнат сценаристите към това.  Laughing
И аз за това се сетих..
И да се окаже, че Сюзън е убила собственото си дете Cry
Въпреки, че визуално Дейв и дъщеря му си бяха лика-прилика.

Обаче сега се сетих, че Териса като минаваше по коридора и си спомняше, показваха как подава бебетата на майките и се грижи за тях.
Там беше и Сюзън.., а Териса изглеждаше доста по-млада.
Най-вероятно ми се струва да е Джули или Даниел..

# 46
обаче и габи даваха със сестрата и там тя изглеждаше доста по млада

# 47
 Hug пак съм тук и аз

# 48
Според мен ще е някое от по- големите деца, за да има повече драма. Все пак зрителите от доста повече време са възприели Джули като дъщеря на Сюзън и Даниел като дъщеря на Бри. Но пък от друга страна и двете ги няма от доста време в сериала.

# 49
Според мен ще е някое от по- големите деца, за да има повече драма. Все пак зрителите от доста повече време са възприели Джули като дъщеря на Сюзън и Даниел като дъщеря на Бри. Но пък от друга страна и двете ги няма от доста време в сериала.

newsm10  и аз мисля така!

Страхотна тема момичета   bouquet, не съм я открила по-рано и съжалявам!

# 50
Като цяло този сезон не ми хареса особено ,имаше нещо което му липсва  Simple Smile
И една новина  за новия сезон се присъединява и Ванеса Уилямс;-)
http://today.msnbc.msn.com/id/37220386/ns/today-entertainment/

Също прочетох една статия в която  кават че Дана Дилейни(Катрин) ще участва в нов серила на АБС  пак някакъв лекарски ,незнам до колко е вярна тази  информация

# 51
Време беше да я махнат Катрин, беше станала скучна, пък и историята й се изчерпа напълно.
Интересно ми е каква ще е ролята на Ванеса.
А Боб и Лий събраха ли се?

# 52
Като цяло този сезон не ми хареса особено ,имаше нещо което му липсва  Simple Smile
И една новина  за новия сезон се присъединява и Ванеса Уилямс;-)
http://today.msnbc.msn.com/id/37220386/ns/today-entertainment/

Също прочетох една статия в която  кават че Дана Дилейни(Катрин) ще участва в нов серила на АБС  пак някакъв лекарски ,незнам до колко е вярна тази  информация

Oo, благодаря ти за хубавата новина!  bouquet  Много харесвам В. Уилямс, като Уили Слейтър в "Грозната Бети", радвам се, че ще я гледам пак в друг любим сериал!  Simple Smile

# 53
  • София
Време беше да я махнат Катрин, беше станала скучна, пък и историята й се изчерпа напълно.

Не. Но те дадоха под наем къщата си на...онзи как му беше името.
Но за катрин четох, че има предложение да се върне в сериала и може да не я махнат окончателно.

# 54
bugsy за нищо Hug И аз се радвам за Ванеса  Simple Smileв Бетито беше много яка GrinningНадявам се с нейната поява да се раздвижат малко нещата че нещо последния сезон както казах не ми беше особено интересен  Simple Smile

# 55

Не. Но те дадоха под наем къщата си на...онзи как му беше името.
Но за катрин четох, че има предложение да се върне в сериала и може да не я махнат окончателно.
На кой онзи?
Защото Пол Янг, мъжът на Мери Алис, се настани в къщата на Сюзън... нали?

# 56
Момичета, съвсем се обърках, кой е последния излъчен епизод? И на коя дата е излъчен
Като ви чета имам чувството, че нещо съм изтървала ooooh!

# 57
Понеделник 17.05, 6-ти сезон 23-ти епизод.
Ето ти целия 6-ти сезон накуп.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=666335f2575134e57 … f68ac1ca0121d4895

# 58
Здравейте,
Аз също съм много запалена фенка на сериала и го следя с интерес.
Искам да споделя мнението си за сезон 6 – малко съм разочарована, струваше ми се малко изкуствен, с неестествени реплики и някак си плоски остроумия, като за филм точно. Добри, но нагласени или банални. А и новото семейство Болен не ми хареса – Анджи някак си не се връзваше никак с тази улица, дрехите й ми бяха грозни, начинът й на говорене също. Така ли говори наистина актрисата Дреа де Маттео или това беше за филма нещо? А и нали в първата серия Дани каза, че не искал да се мести във Феървю, а тя попита, Чия беше вината да се преместим – не стана ясно какво е това. Имаше и скандал между Дани и Джули, и за него не се разбра много. И този Патрик – така театрално размахваше пистолета, че паднах просто. Иначе – добре, имаше мистерия, която се разкри по-късно от тази в сезон 5, така че нямаме основания да сме недоволни.
Относно смененото дете в сезон 7 ми е много любопитно, но не знам дали сценаристите няма да си изсмучат нещо от пръстите и дали може да се разчита за подсказки на тези кадри с трите майки, които дадоха на финала на сезон 6.
Не може да е например Зак, защото той е роден от Деирдре в съвсем друг град (май Чикаго, и без това всичко там се случва, ако не е Феървю Laughing). Андрю и Даниел са били родени преди преместването на Ван де Камп на Уистерия Лейн, което пък не знам дали значи, че не са родени в тази болница. Джули също е била родена, когато Сюзън и Карл са дошли в тази къща. Когато са се нанясали Линет е била бременна с близнаците Портър и Престън, едва ли са те обаче, защото са близнаци. Може да са Паркър или Пени. Или някое от децата на Габи, но те и двете са дебели, уж в контраст с Габи и съобразно гените на Карлос, така че изглежда са роднини. Може да е MJ, странно е да е рус, а и такива неща обикновено все се случват на Сюзън – на нея й трябва драма, която да й даде пари, за да платят дълговете и да се върнат на улицата. Не вярвам обаче ако е MJ, смяната да е с дъщерята на Дейв от сезон 5, излиза, че Сюзън е убила собственото си дете, твърде чудовищно ми се вижда да е така, а и би било изчерпване от страна на сценаристите, ако се връщат постоянно към герои и сюжети от предните сезони. Връщането на Пол Янг стига. Идеята за Андрю и Сам е неправдоподобна, защото Рекс е забременил майката на Сам преди да срещне Бри. Но пък би било интересно. Също би било интересно, ако Еди се окаже дете на Линет, тя толкова го хареса. Дано сценаристите ни изненадат с нещо заплетено и правдоподобно през новия сезон, най мразя да чакам чакам до септември и епизодите да са скучни. Извинявайте за дългия пост.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 14:08 от Бубачко

# 59
Пол в кой сезон се подвизаваше, че нещо съм го позабравила?Помня , че беш съпруг на  Мери алис и баща на Зак. Ама дуго......

Общи условия

Активация на акаунт