"Отчаяни съпруги" в очакване на сезон 7

• 55 360
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
И аз четох, че Ванеса Уилямс ще се присъедини към Десператките!  Sunglasses  Предполгам че ще е майката на размененото дете...  newsm78

Ааааа не, току що прочетох, че тя ще е свързана с Пол Янг....  Thinking

--------------------------------------------------------------------

Ето какво казва Уикипедия за това кой ще го бъде и кой - не!  Mr. Green

Starring

* Teri Hatcher as Susan Delfino
    * Felicity Huffman as Lynette Scavo
    * Marcia Cross as Bree Hodge
    * Eva Longoria Parker as Gabrielle Solis
    * Ricardo Antonio Chavira as Carlos Solis
    * Mark Moses as Paul Young[5]
    * Doug Savant as Tom Scavo
    * Kyle MacLachlan as Orson Hodge[8]
    * Vanessa L. Williams as TBA[4]
    * Brenda Strong as Mary Alice Young
    * James Denton as Mike Delfino
    * Kathryn Joosten as Karen McCluskey[8]

Also Starring

* Charles Carver as Porter Scavo[8]
    * Max Carver as Preston Scavo[8]
    * Joshua Logan Moore as Parker Scavo[8]
    * Kendall Applegate as Penny Scavo[8]
    * Madison De La Garza as Juanita Solis[8]
    * Mason Vale Cotton as M.J. Delfino[8]

Unconfirmed Stars

* Daniella Baltodano as Celia Solis
    * Orson Bean as Roy Bender
    * Andrea Bowen as Julie Mayer
    * Cody Kasch as Zach Young
    * Beau Mirchoff as Danny Bolen
    * Shawn Pyfrom as Andrew Van De Kamp
    * Kevin Rahm as Lee McDermott
    * Maiara Walsh as Ana Solis
    * Tuc Watkins as Bob Hunter

Not Returning

* Dana Delany as Katherine Mayfair
    * Drea de Matteo as Angie Bolen
    * Jeffrey Nordling as Nick Bolen

# 61
на мене ми се струва, че разменените деца са Зак и Андрю - те са на една възраст.  Thinking

# 62
Е къв Зак, къв Андрю? Къде Деардре, къде Бри? Зак вече беше със сменени родители, сега пак ли?  Mr. Green

# 63
на мене ми се струва, че разменените деца са Зак и Андрю - те са на една възраст.  Thinking
Има логика. Иначе защо ще връщат баща му. А нали всъщност Зак е син на Майк. Ако се върне трябва и по тази линия да има интрига.

# 64
Луда работа с тези разменени деца Party Crazy

# 65
  • София
Фото от последния епизод

# 66
  • София
Фото подборка за деня на "Отчаяните съпруги"

Сюзън/Тери :

Бри/Марша:

Линет/Фели:

Габи/Ева:

# 67
Не съм писала до сега в темите, но ги следя успоредно със сериите. Сега се включвам да кажа моята идея за историята с медицинската сестра. В последната серия на няколко пъти имаше коментар на Мери Алис (гласа и), че Габи помага на хората (Анджи и семейството и) с тайни, защото знае какво струва на един човек да пази тайна и колко е самотен човека с голяма тайна. И това ме кара да мисля, че някое от децата на Габи не е нейно. Може би нейното е починало при раждането и тя с медицинската сестра да са сменили починалото със здраво чуждо бебе. И една от сцените със спомените на сестрата беше младата Габи като майка. Как ви се струва?

# 68
Вярно децата на Габи дойдоха в сериала без никаква предистория. Но малко шантаво ми се струва самата Габи да вземе чуждо дете съзнателно.

# 69
Ами на мен ми звучи добре, ама ще разберем със сигурност септември Mr. Green

# 70
Няколко хубави, нови снимки от фейсбука на Е. Лонгория (за тези, които не са я добавили в списъка си и не са ги виждали):

This is the most glamorous red carpet in the world! So fun!

Look at all the people!

Me and Ashwarya on the red carpet for Loreal at Cannes!

Us on the red carpet!!

# 71
  • София
Записвам се в новата тема .

# 72
Сигурно сте го обсъждали, но по-голяма идиотщина от развръзката с Линет не можеше да има, банално, банално, ама направо се оляха. Whistling

От друга страна ми хареса как Анджи взриви онзи, не го очаквах. Mr. Green

# 73
Аз ПЪ съм дУволна - или имам гадателски способности или ставам за сценрист в Холивуд:  Mr. Green

Току що изгледах серията. Леле как го загази Линет, как ли ще се оправи?

ББ:Сигурно някой от близнаците ще отиде уж да посети Еди и ще я спаси....или пък тя ще почне да ражда(щото й е време вече)  Mr. Green и Еди ще се смили над нея....

Е, не бяха близнаците, а Том, но все пак съм близко и... Еди се смили.....  Laughing

# 74
Не съм писала до сега в темите, но ги следя успоредно със сериите. Сега се включвам да кажа моята идея за историята с медицинската сестра. В последната серия на няколко пъти имаше коментар на Мери Алис (гласа и), че Габи помага на хората (Анджи и семейството и) с тайни, защото знае какво струва на един човек да пази тайна и колко е самотен човека с голяма тайна. И това ме кара да мисля, че някое от децата на Габи не е нейно. Може би нейното е починало при раждането и тя с медицинската сестра да са сменили починалото със здраво чуждо бебе. И една от сцените със спомените на сестрата беше младата Габи като майка. Как ви се струва?

Да, да, да, да! Наистина! А Габи като че ли нямаше тайни след градинарчето насам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт