"Отчаяни съпруги" в очакване на сезон 7

• 55 371
  • 717
  •   1
Отговори
# 30
ва ни ла това ще е едната сюжетна линия в новия сезон Peace

# 31
  • София
Но реално наистина освен Даниел, Сам няма други доказателства. Сега остава Сам да е записал с диктофон разговора им  Laughing
А за Пол интригата е защо се е върнал...интересно ми е какво са замислили сценаристите.
И пак да питам
Някой знае ли кога ще пускат новия сезон по ТВ и в Замунда респективно

За сезон 7 ли питаш ? ако да на 1 страница съм написала кога почва новия сезон

# 32
Бижy аз нямах никакъв проблем Peace
Благодаря!  bouquet Това ме накара да погледна кой какво е включил - колони, микрофон, слушалки... Е, само един от трите кабела беше включен и странното е, че чувах само музиката без говора. Оправих го! Peace

# 33
Но реално наистина освен Даниел, Сам няма други доказателства. Сега остава Сам да е записал с диктофон разговора им  Laughing
А за Пол интригата е защо се е върнал...интересно ми е какво са замислили сценаристите.
И пак да питам
Някой знае ли кога ще пускат новия сезон по ТВ и в Замунда респективно

За сезон 7 ли питаш ? ако да на 1 страница съм написала кога почва новия сезон

Еееее, много време има до тогава. Същност мога да си припомня целия сериал за това време  Laughing

# 34
вече забравих какво съм гледал аи какво не... а и разсеяно гледам, та кое е детето за което стана дума, че е отгледано от не неговите родители?
ва ни ла това ще е едната сюжетна линия в новия сезон Peace
Мисля си, дали Еди няма да се окаже истински син на Линет и Том, за сметка на някое от другите момчета (там не си спомням всичките деца, твърде много са)? Или пък Сам е разменен с Андрю? Нищо друго няма да е толкова фрапиращо.

# 35
Ихаа много яка тема.Страхона е Джес   bouquet Аз все още не съм гледала последната серия...чак в събота  Blush

# 36
За разменените деца аз си мисля, че може и да са M.J. и дъщеричката на на Дейв Уилямс (съпругът на Иди), защото даваха в 5-ти сезон, че двете деца са родени в един и същи ден.

# 37
За разменените деца аз си мисля, че може и да са M.J. и дъщеричката на на Дейв Уилямс (съпругът на Иди), защото даваха в 5-ти сезон, че двете деца са родени в един и същи ден.
Уау! Вярно! Peace Но пък са момче и момиче newsm78
Може би разменените деца не са само една двойка.

# 38
  • На погрешната планета
Запис  bouquet

# 39
И аз при вас! Благодаря за новата тема.   bouquet

# 40

Да, и аз това си мислех, че е по-трудно да се разменят момче и момиче, но нищо чудно да се върнат сценаристите към това.  Laughing

# 41
А това е много глупаво. Все си мисля ,че някое от по големите деца е сменено.

# 42

Да, и аз това си мислех, че е по-трудно да се разменят момче и момиче, но нищо чудно да се върнат сценаристите към това.  Laughing
И аз за това се сетих..
И да се окаже, че Сюзън е убила собственото си дете Cry
Въпреки, че визуално Дейв и дъщеря му си бяха лика-прилика.

Обаче сега се сетих, че Териса като минаваше по коридора и си спомняше, показваха как подава бебетата на майките и се грижи за тях.
Там беше и Сюзън.., а Териса изглеждаше доста по-млада.
Най-вероятно ми се струва да е Джули или Даниел..

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 22:13 от Бръмбофръц

# 43
Андрю и Сам е интересно предположение. Това значи обаче, че трябва да са почти на една възраст. Демек съпругът на Бри трябва да ги е забременил и двете по едно и също време.
Странно е кой ли е накарал сестрата да размени децата?

# 44

Общи условия

Активация на акаунт